icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zarka1
18. apr 2012

@malinovka333 ahoj, tašku máš od pinkie tu malú čiernu? ako pasuje na nune? a zmestia sa ti do nej základné veci? Ja sa neviem rozhodnúť či zobrať tú veľkú alebo malú.

edita84
19. apr 2012

@malinovka333 teraz som kukla vyzerá dobre, ale počkám kým donesú kočík a potom vyskúšam tú moju že ako vyzerá

zebricka23
19. apr 2012

@edita84 ja som videla tu velku z pinkie na nune..a vyzeralo to super....

edita84
19. apr 2012

@zebricka23 fákt? tak snád aj moja z dm bude dobrá potom odskúšam a hodím foto len nech mi ju už prinesú 🙂

zebricka23
19. apr 2012

@edita84 kym nie je v lahu,tak sa da z kazdou taskou.....ak mas v lahu a tu tasku z dm..tak je to narocnejsie....kamoska to tak ma....ale uz si na to vymyslela system....

edita84
19. apr 2012

@zebricka23 no on bude v lahu dosť často a ked sa smiem spýtať aký systém ? prezradíš?

zebricka23
19. apr 2012

@edita84 skusim jej povedat ze ked bude mat foto nech to sem prida...ona tu tasku vtedy nejako dole zapne o tie suche zipsy.......nejako moc som to nesledovala......aby ta taska nebuchala dietatu o hlavu.....

edita84
19. apr 2012

@zebricka23 jáj to by som bola velmi rada dakujem 🙂

gaja
19. apr 2012

@edita84 ja tam šupnem hocakú... ved vyskúšaj uvidíš... :D

edita84
19. apr 2012

@gaja no veru treba vyskúšať už nech ju mám doma :D

hviezda22
19. apr 2012

baby nepredate niektora Nunu?
už som volakedy mala a rada by som sa k nej este vratila, ja som na nej mala tašku Casualplay vanity bag a sedela úžasne, pozrite v mojom fotoblogu (už sa ta taška nevyraba, no na nete sa iste da najsť)

tina129
19. apr 2012

ahojte, citala som len par prispevkov dozadu tak hadam nenapisem od veci, po skusenostiach so vselijakymi taskami som si na nunicku kupila obycajnu sietku pripevnila a parada, nedavam ju dole ani ked kociarik poskladam, neubera zo stability a vojde do nej straaaasne vela veci, momentalne v nej mam fusak, ak by sa ochladilo 😉

dadaka1
19. apr 2012

mate niektora aj nanožnik na nunicku?videla osm pinkie a tvrdia že pasuje aj na nunu,mate ho niektora?

edita84
19. apr 2012

@dadaka1 ja mám ten nánožník od pinkie potom ked už konečne budem mať moju nuničku vyskúšam a dám ti vedieť 🙂

dadaka1
19. apr 2012

@edita84 ok a mas tu stou opickou?

edita84
19. apr 2012

@dadaka1 ja mám len čiernu na zipse je opička ale myslím že sú inak rovnaké

dadaka1
19. apr 2012

@edita84 oki daj mi teda prosim vediet až odskušaš...

edita84
19. apr 2012

@dadaka1 jasne 😉

zuzanky
19. apr 2012

@gaja ahoj ja mam podložku z bočnicami a som spokojná a budem si objednávať ešte jednu ružovú a tiež z bočnicami 🙂

mandelka
19. apr 2012

baby, nepredavate nahodou niektora svoju nunu?

malinovka333
19. apr 2012

@dadaka1 ja mám nanoznik od pinkie , dobre drzi na nunicke,mám akoze ten zateplneny ale ani by som nepovedala ze je nejak velmi zatepleny , skor podsity ale som spokojna

ajciatko
19. apr 2012

@zrzoska11 ahoj, mozes mi prosim dat link odkial si objednavala tie doplky k nune? myslim poslozku, deku aj tasku? dakujeeem

ajciatko
19. apr 2012

@alenah31 posles prosim kontakt na tu pani? uz sa neviem dockat kedy nunicek dorazi domov 🙂

anjelicek11
19. apr 2012

Ak by ste mali niektora zaujem,já mam 1 madlo na Nunu na predaj,máme totiz 2

gaja
20. apr 2012

@zuzanky vážne? a ako to tam vypadá? nemáš foto?? lebo ja som gúglila fotky nuny s podložkami a nenašla som s bočnicami.. nevedela som si to nejak predstaviť, kedže je to taký ten "užší" kočík :D :D do poslednej chvíle som koketovala s myšlienkou, že šmarím do košíka s bočnicami :D

gaja
20. apr 2012

@tina129 hoď foto. normálne že sieťovku tašku? či???

gaja
20. apr 2012

a ako dlho vám išli tie srandy z pinkie.cz? napr. že utorok som to zaplatila.. kedy mi to príde?

tina129
20. apr 2012

@gaja hej presne predavaju sa normalne ako sietka na kocik a su asi v piatich farbach, idem s malou von tak to odfotim, mne vsetky tasky na nune zavadzaju, sietka nezavadzia ani ked je v lahu a pripnutu ju mam aj hore aj dole, fakt je na nunu idealna 😉

edita84
20. apr 2012

Ták naša nuna je konečne doma a je už aj odskúšaná a je svetová lahučká 🙂 som z nej očarená 🙂 malému sa super spinkalo len tú tašku musím vymeniť lebo mi velmi zavadzá :/
na prvej foto moja 5 ročná 🙂
na druhej 8 mesačný syn 🙂
jáj a prečo by nie zabudli mi poslať faktúru tak som im tam teraz volala a že mi ju v pondelok pošlú

edita84
20. apr 2012

Tašku som už asi vyriešila 🙂 našla som doma manželovu ladvinku ktorá je dosť velká a ešte sa dá zväčšiť do nej som si napratala veci 🙂 uvidím ako to ukáže na nune 🙂 potom odfotím a hodím foto 🙂