Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@malinovka333 teraz som kukla vyzerá dobre, ale počkám kým donesú kočík a potom vyskúšam tú moju že ako vyzerá
@edita84 ja som videla tu velku z pinkie na nune..a vyzeralo to super....
@zebricka23 fákt? tak snád aj moja z dm bude dobrá potom odskúšam a hodím foto len nech mi ju už prinesú 🙂
@edita84 kym nie je v lahu,tak sa da z kazdou taskou.....ak mas v lahu a tu tasku z dm..tak je to narocnejsie....kamoska to tak ma....ale uz si na to vymyslela system....
@zebricka23 no on bude v lahu dosť často a ked sa smiem spýtať aký systém ? prezradíš?
@edita84 skusim jej povedat ze ked bude mat foto nech to sem prida...ona tu tasku vtedy nejako dole zapne o tie suche zipsy.......nejako moc som to nesledovala......aby ta taska nebuchala dietatu o hlavu.....
@zebricka23 jáj to by som bola velmi rada dakujem 🙂
baby nepredate niektora Nunu?
už som volakedy mala a rada by som sa k nej este vratila, ja som na nej mala tašku Casualplay vanity bag a sedela úžasne, pozrite v mojom fotoblogu (už sa ta taška nevyraba, no na nete sa iste da najsť)
ahojte, citala som len par prispevkov dozadu tak hadam nenapisem od veci, po skusenostiach so vselijakymi taskami som si na nunicku kupila obycajnu sietku pripevnila a parada, nedavam ju dole ani ked kociarik poskladam, neubera zo stability a vojde do nej straaaasne vela veci, momentalne v nej mam fusak, ak by sa ochladilo 😉
mate niektora aj nanožnik na nunicku?videla osm pinkie a tvrdia že pasuje aj na nunu,mate ho niektora?
baby, nepredavate nahodou niektora svoju nunu?
@dadaka1 ja mám nanoznik od pinkie , dobre drzi na nunicke,mám akoze ten zateplneny ale ani by som nepovedala ze je nejak velmi zatepleny , skor podsity ale som spokojna
Ak by ste mali niektora zaujem,já mam 1 madlo na Nunu na predaj,máme totiz 2
a ako dlho vám išli tie srandy z pinkie.cz? napr. že utorok som to zaplatila.. kedy mi to príde?
Ták naša nuna je konečne doma a je už aj odskúšaná a je svetová lahučká 🙂 som z nej očarená 🙂 malému sa super spinkalo len tú tašku musím vymeniť lebo mi velmi zavadzá :/
na prvej foto moja 5 ročná 🙂
na druhej 8 mesačný syn 🙂
jáj a prečo by nie zabudli mi poslať faktúru tak som im tam teraz volala a že mi ju v pondelok pošlú
Tašku som už asi vyriešila 🙂 našla som doma manželovu ladvinku ktorá je dosť velká a ešte sa dá zväčšiť do nej som si napratala veci 🙂 uvidím ako to ukáže na nune 🙂 potom odfotím a hodím foto 🙂

@malinovka333 ahoj, tašku máš od pinkie tu malú čiernu? ako pasuje na nune? a zmestia sa ti do nej základné veci? Ja sa neviem rozhodnúť či zobrať tú veľkú alebo malú.