icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kika87
12. máj 2012

alebo skôr takéto niečo ? 🙂 http://www.kociky-babymania.sk/923-emitex-uni-v...

tamichloe
12. máj 2012

@kika87 tato je super mam ju rok a pasuje na vsetky kociky a to som vystriedala 5

edita84
12. máj 2012

@kika87 pre mňa je to veké, ja mám teraz takú malú akoby kabelku síce sa farebne nehodí ale zmestí sa mi tam všetko a teraz som si objednala tu na Mk organizér sunshinekid dúfam že bude pasovať

kika87
12. máj 2012

@tamichloe ahoj a teraz ktorá ? tá prvá, alebo druhá ? 🙂

tamichloe
12. máj 2012

@kika87 http://www.e-baby.sk/product/uni-vak-na-kocik-a... ja mam tuto,vtedy som bola cez mobil na mk a to skresluje...zaleži kolko chceš investovať,ale je super

gaja
13. máj 2012

kočky a čo držiak na flašku? ja mám aj na Stokke držiak na flašku a strašne som si na to zvykla.. a kedže na dovolenku budeme brať nunu, tak by sa mi nejaký hodil.. pozerala som nejaké univerzálne, ale bojím sa že sa to nebude dať uchytiť, kedže všetky zvačša robia na gulaté či oblé tyčky... :-/
niekde som videla aj látkové že šité na suchý zips, ale neviem sa dopátrať po to, kto to šije a za kolko..
máte niektorá nejaký držiak???

gaja
13. máj 2012

@edita84 hodíš prosím ťa fotku ako vyzerá v nune podložka s bočnicami? lebo ja sompôvodne chcela takú ale som sa bála, že to zúži priestor v nune

edita84
13. máj 2012

@gaja jasne 🙂 mne to tak vyhovuje lebo aspoň nezašpiní poťah nuničky 🙂

malinovka333
13. máj 2012

@kika87 ja mám tuto a som spokojna nie ja ani velka ani mala 😀 http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-big-monke...

edita84
13. máj 2012

@gaja http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13142919&tab=0 nejaký takýto? táto kočka má super vecičky 🙂

gaja
13. máj 2012

@edita84 jj.. také niečo.. len z normálneho mátrošu som to videla.. nie sieťovina... idem ja tiež ponúriť.. ked tak potom poriešim toto.. dík dík.. lebo tie všetky plastové ak nemáš originál ku kočíku, mám pocit, že nesdadnú.. a toto je na suchý zips.. toto sa mi páči.. a nezabere to miesto.. díky díky.. :D

ajciatko
13. máj 2012

Ahojte, chcem sa spytat tie co mate klasicku uni sietku ako ste ju pripevnili na kocik, mne sa to nejako nedari, ie uchytky su prilis kratke na konstrukciu nunicky :( a co tasky? nestava sa vam ze sa kocik prevrati? My mame tasku lassig a ked som ju zavesila cez nunicku tak sa mi kocik prevrhava dozadu aj ked v nej sedi mala, tak ju radsej zatial nosim na pleci a je to dost namahave, chcela by som taku, ktoru kocik odnesie, nech nemusim tlacit kocik, mat na pleci tasku a v druhej ruke drzat za ruku starsie dieta.
dakujem za rady

ajciatko
13. máj 2012

@lilliaan ahoj, ja osm neplanovala kupit slnecnik ale nakoniec nam bol potrebny lebo malej svietilo do ocka a mozem len odporucit, je variabilny a co je super, netreba ho odmontovat ked skladam nunicku do auta 🙂

lenka1108
13. máj 2012

baby prave som objednala nunicku night cez miminkovo.kedy ju mozem cakat? a este jedna otazka.objednala som ju na dobierku.pride mi postou alebo kufierom??? dakujem 😉

lubka_to
14. máj 2012

@lenka1108 pride ti poštou, ale kurier od nich ti ju dovezie až domov.....

baolinka
14. máj 2012

ahojte chcem sa spytat ci niekto nepredavate kocik nuna a ake mate skusenosti,dakujem

baolinka
14. máj 2012

a ak mozte poradit to polohovanie noziciek ma aj nejaky vyznam
a na niektorych nunach som tu zadnu striesku videla pekne schovatu ze tak nepretrcala to je na ktorych

lilliaan
14. máj 2012

@ajciatko a odkial si ho kupila? Je to original na nunu? Kolko stal? 🙂

ajciatko
14. máj 2012

ano kupovala som v kocikove original n nunu a sme spokojne

lilliaan
14. máj 2012

mamicky, ktore mate pinkie podlozku, ona drzi vdaka prevleceniu popruhov kocika? Lebo my ramenne popruhy nepouzivame, len tie okolo noziciek a tym padom mi podlozka nebude asi drzat ziadna co 😖 😖 😖

andrejkobb
14. máj 2012

@lilliaan - no tie popruhy okolo pliec to drzia, aby to neplantalo za chrbatikom. Zachyti sa to este aj cez tu zapinaciu cast medzi nozickami ale tie chrbtove popruhy asi budu chybat. Nezosmykne sa to, ale bude to tam v podstate "len tak polozene". Treba zvazit. Ja mam podlozku pinkie aj s bocnicami, ale pouzivam ju len v povodnom kociku maxi cosi mura, do nuny ju nedavam, akosi mi tam nechyba.

tamichloe
14. máj 2012
tamichloe
14. máj 2012

@kika87 no čo prišla? 😀 😀 😀 ako si spokojnáááá 😵 😨

lilliaan
14. máj 2012

@andrejkobb dakujem 🙂 toho som sa bala 😖 ze to inac prichytit nepojde... Ja som najprv podlozku chcela, potom som si to rozmyslela.. , no kedze mame nunu bisque a naozaj sa spiniiiiii,, tak by mi nejaku podlozku trebalo 😒

kristy03
14. máj 2012

Ahojte baby ak by niektorá mala záujem, predám madlo na NUNU 🙂 🙂 malá mi ho stále dáva dole, takže posúvam ďalej 🙂 🙂

kika87
15. máj 2012

@tamichloe ajoj nie :( taká som nahnevaná :/ vo štvrtok mi povedali v jednom obchode odkiaľ som ju obj.že do 3 dní ju mám 🙂 a včera mi volali že bohužiaľ ju nemajú na sklade tak až po 10.7. :( no určite tak dlho čakať nebudem :/ ideme ju asi obj.z toho miminkova 🙂 takže zase čakať :/ len neviem ako to tam chodí, je tam že doprava tzadar a ako si to mám teda poslať ? mám tam dať že kuriérom alebo na poštu, doporučene alebo ako ? som zvedavá, že kedy a či vlastne teda príde ...

kika87
15. máj 2012

@tamichloe tak túto som zháňala 🙂 našla som ju ale za vyše 20 eur takže toto je úžasná cena 🙂)) Ďakujem 🙂))

tamichloe
15. máj 2012

@kika87 no ja by som určite nečakala,to kde prosim ťa ?zavolaj do miminkova a opytaj sa kedy ju maš doma..alebo najdi si na mmb barbora kočiky....oni ju maju na predajni ružovúúú..len volaj.... 🙂 🙂 miminkovo to je aj s dopravou asi...

kika87
15. máj 2012

@tamichloe no z Hc y bábätkova :( chcela som si ho ísť radšej osobne prezaiať ako takto cez net , ale neadí, oni tiež za to nemôžu, že ho nemali na sklade :( už som ho obj.z miminkova tak hádam v piatok alebo v pondelok by sme ho aj doma možno mohli mať 🙂 pani mi povedala, že im zajtra príde, tak neviem, či budú hned posielať, či ako ? :/

kika87
15. máj 2012

Ahojte, ešte som sa chcela spýtať, včera som si bola obhliadnúť nuničku a je úžasná, už aby sme ju mali konečne doma 🙂)) len som sa chcela spýtať, ten spoodok tam má len tak vysieť ? ten zvyšoktam zo striešky tam bol len tak pripnutý na cvoky k operadielku , keď som ho jednej pani videla mala to veľmi pekne upravené a nič jej tam netrčalo :/ tak teraz neviem :/