icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ejuska79
20. máj 2012

ahojte, chcem objednat nunu z miminkova, pozeram ze je vas tu viac, ktoré ste objednávali cez nich...prosim vas, je tam napisane ze plus prakticky darcek a niekde som sa tu docitala, ze tym darcekom je ta sada do dazda...moze mi to prosim niekto potrvdit, nech neobjednam zbytocne navyse. dakujem

ejuska79
20. máj 2012

@martina2001 ahoj, prosim ta kde si zohnala to madlo na nunu? dik

martina2001
20. máj 2012

@ejuska79 ak chceš predávam ho, malá ho tam nechce, ale kúpila som ho tuná http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13143420&tab=0

martina2001
20. máj 2012

@ejuska79 áno je to ten set ako darček zdarma

ejuska79
20. máj 2012

@martina2001 dakujem ze info..este neviem akej farby budem objdenavat, musim vybrat 🙂

martina2001
20. máj 2012

@ejuska79 ja mám tú raspberry , ale páčila sa mi aj tá najsvetlejšia, len s nimi bol problém od výrobcu

ejuska79
20. máj 2012

@martina2001 ja to chcem pre synceka, este ma sice len dva mesiace, no ale nepoteš sa 🙂 🙂 rozmyslam nad tou modrou...pre malu mam pp si completo 2011 cierne, takze cierny nechcem a tieto golfky mi pridu take rozhegane, aj ked ich pouzivame minimalne... a nuna sa mi velmi paci uz predtym som uvazovala o nej a lutujem ze som sa dala nalakat na to peg perego...ano, aj ta svetla je krasne, ale kto ba to cistil, ved mam pocit, ze len periem 😀

ejuska79
20. máj 2012

@martina2001 a este mam otaocku-to polohovanie to nejde do uplneho lahu, ze?

martina2001
20. máj 2012

@ejuska79 ide, ja mám 2012 a ide do ľahu skoro úplného, švagriná má tú modrú a je tiež pekná. ja mám zas Camko 3komb. síce som spokojná s ním, ale presne ako píšeš, nepoteš sa 😉 ale ani na nunu nemôžem povedať nič zlé, ja som s ňou spokojná.

ejuska79
20. máj 2012

@martina2001 diky moc, uz sa tesim ked ju objednam..asi hned zajtra 🙂 🙂 ja mam zas phil and teds vibe surodencky, ale pouzivam ho aj ako hlboky, dokupila som vanicku, mala chodi dost peso 🙂 a pri nej som mala teutoniu, taku bledu, tiez to bolo furt chrontave, nastastie sa to cele dalo dat do pracky 🙂 to bol super kocik, len teraz chem maly, lahky a skladatelny 🙂

kukuc2
21. máj 2012

@martina2001 Dobry akej farby mate madlo na nuna kocik ak nieje pouzivane a je cierne mala by som zaujem.

martina2001
21. máj 2012

@kukuc2 čierne a ozaj raz sme ho dali na asi polhodku, ale malej sa nepáči, ona si už zvykla na hračky vpredu. môžem Vám ho večer pofotiť a poslať foto, že ozaj nie je užívané, ani špinavé, ani poškodené

kukuc2
21. máj 2012

@martina2001 ok netreba verim vam.vedeli by ste mi ho zaslat aj na dobierku?a na akej cene sa vieme dohodnut?

lenka1108
21. máj 2012

ahojte.tak baby dnes som volala do miminkova ze kedy mi pride moja nunicka cierna.a oni ze cierna bude az v juli ☹ ☹ ☹ tak som si kupila tu sand.myslite ze sa do nej hodia tieto doplnky? takejto farby? lebo uz su doma...
a inak zajtra mi prideeeee joj tesiiimmmm 😀

http://www.pinkie.cz/detail/58/podlozka-do-koca... mam podlozku, tazku a deka je na ceste. hodi sa to do sand?

tamichloe
21. máj 2012

@lenka1108 urcite ano 😵

zebricka23
21. máj 2012

@lenka1108 podla mna tiez

lenka1108
21. máj 2012

baby kuk... osobny odber... nuna night http://tetaberta.sk/offer/nuna-peep-buggy-2011-...

lenka1108
22. máj 2012

nunaaaaa je dommaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 uzasnaaa , nadhernaaaaa, krasnaaaaaaaaaa 😉

brisilda
22. máj 2012

@lenka1108 mas nunu? urcite budes maximalne spokojna 😉 tiez som ju mala uzasny kocik super ovladanie a skladanie len skoda, ze maly 😒 na fotke mame rok ......

lenka1108
22. máj 2012

@brisilda ano dnes mi dosla miska.mne ani nevadi ze je mensia.na zimu chcem iny kocik a pochybujem ze buduci rok na leto budem chciet stale nunu.teraz som happy do zimy :D

lenka1108
22. máj 2012

nasa nuna este bez doplnkov od pinkie.cz 😉

koc1nka
23. máj 2012

@lenka1108 ahoj,uz si objednavala z pinkie.cz?

koc1nka
23. máj 2012

@brisilda jeeej aj my mame taku 🙂 🙂 🙂

ejuska79
23. máj 2012

@lenka1108 krasna..aj ja uz cakam, uz mi poslali z miminkova vcera mail, ze je odoslana..tak asi zajtra, alebo pozajtra dorazi...ja som objednala tu modru...ale maly ma len 11 tyzdnov, tak este bude schovana, ale nemohla som odolat, tak som objednala uz skor..sak koncom leta, na jesen vyuzijem 🙂 a ked je tak dobre ovladatelny, tak sa uz nebudem tak trapit, ked musim furt nahanat starsiu 🙂

lenka1108
23. máj 2012

@koc1nka no ja mam z pinkie c elu sadu.deku,nanoznik,tasku a podlozku 😉

tamichloe
23. máj 2012

@ejuska79 ved ty tam možeš kludne ešte ninku voziť!!! 😵 😵

ejuska79
23. máj 2012

@tamichloe veru, ked mi niekto pojde vozit maleho aj ninku v nom povozim 🙂 🙂 inak chodi peso a na dlhsie trasy mame surodenecky 🙂 ninka sa vozit vobec nechcela a od 15 mesiaca sme kocik vobec nepouzivali..az sa narodil maly a samozrejme uz aj ona by sa vyvazala 🙂 🙂

ninka09
25. máj 2012

Kočky kde ste objednávali Nunu, to vo všetkých obchodoch stojí 180€, alebo ste videli niekde lacnejšie? Jedine miminkovo má akciu nuna+ praktický darček?

ejuska79
26. máj 2012

@ninka09 ja cez miminkovo, v pondelok vecer som ju objednala a v piatok som ju mala doma...je k tomu aj ten set plastenka a moskytiera, inde si to musis dokupit, stoji to okolo 18 eur, takze sa to opati objednat cez nich, ved plastenku aj tak potrebujes....pozeram, ze aj ty objednavas trocha skor..moj ma 2,5 mesiaca 🙂 ..odkedy planujes v nom vozit maleho? ja by som tak v auguste ho tam uz dala, to bude mat 5 mesiacov, len neviem ci to nie je skoro..ale on je hrozne velky, vanicku mam z tych vacsich a uz tam vyzera taky napratany..hold, uz pri narodeni mal 54 cm a to sa narodil skor 🙂 aj ja mam ninku 🙂

ninka09
27. máj 2012

@ejuska79 takže ten praktický darček je ten set, dobre. Ja som už mala nunu ale 2010 a kvoli malému chcem novú polohovateľnú. Tiež plánujem ho dať v auguste. Kúpujem teraz lebo ešte povozím aj malú na také rýchle presuny, či už k lekárke alebo ..... Bude z neho fešáčisko, krásne dlhy sa narodil. Naše dievky majú teda krásne mena 😀