icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zipsy
8. okt 2012

ahojte, neviete nahodou ci je vystavena nuna v pre deti na Kosickej, pripadne na strkovci v kocikove? dakujem 🙂

erickaa
8. okt 2012

@zipsy 😉

mau
8. okt 2012

@lilliaan nestriekali ste kolieska nejakým silikónovým sprejom? Lebo keď to máš len dole na konštrukcii...
Minulý rok tu jedna baba mala náhradný poťah na predaj. Viem, že ho odniekiaľ zohnala za super peniaz. Kolesá sme zatiaľ len mazali a čistili brzdu a to je v pohode.

zipsy
8. okt 2012

@erickaa aku chces farbu? novy ci pouzivany? uz som sa aj ja namotala 🙂

luciferova
8. okt 2012

@zipsy
@erickaa kocky ak by ste chceli zltu, prerobenu do uplneho lahu, pouzivanu len na vyletoch a viac-menej vozenu v aute, tak sa ozvite, jednu taku mam...

erickaa
8. okt 2012

@luciferova
@zipsy ja asi novu chcem, farbu este netusim, najprv ho musim vidiet nazivo 🙂

zipsy
8. okt 2012

@luciferova Dakujem, ale ja zatial nunu nekupujem 🙂 najprv musim predat moj najnovsi prirastok, kedze mam doma teraz 2 kociky 😖

novan
9. okt 2012

@zipsy Ahoj 🙂 ja som videla tieto kočíky nejak pred týždňom vystavené v čiernej a tmavofialovej v Pre Deti oproti Avionu/Ikea, vieš tá ich nová predajňa a tam mali tieto dva. Ja po nej tiež pokukujem a chcela by som žltú ale tú novšiu verziu čo má polohovanie nožičiek, lenže máme doma už dva kočíky (nie lacné podotýkam!) a manžela presvedčiť na tretí kočík je veru riadna fuška 😀 😀 Dúfam, že sa mi to podarí 😉

kajka100
10. okt 2012

@dadaka1 ahoj, objednala si si ten nánožník na nunu aký je? ďakujem za odpoveď.

simona77
10. okt 2012

ahojte, neviete mi poradiť či sa dá zohnať náhradné koliesko na nunu ??? ... a kde ??? dakujem za odpoved 🙂 🙂 🙂

edita84
11. okt 2012

@kajka100 Ahoj ja ho mám a je úžasný 🙂 síce nie je najhrubší ale na takéto počasie je dokonalý

kajka100
11. okt 2012

@edita84 Ahoj, dík za info, tak nebudem váhať a hneď si ho idem objednať.A aká bola dodacia lehota?

edita84
11. okt 2012

@kajka100 s kamoškou sme ho objednávali z miminkova a do týždňa bol doma (platili sme prevodom na účet)

kajka100
11. okt 2012

@edita84 tak to je celkom fajn. diky 🙂

kajka100
11. okt 2012

@edita84 teraz to pozerám a neviem to v miminkove násť pod čím sa to nachádza.

kajka100
11. okt 2012

@edita84 diky 🙂

lasenkamilovana
11. okt 2012

dobry den a ada sa aj vymenit kolecko na tomto kociku mame ho poskodene

kaila1
11. okt 2012

@simona77 @lasenkamilovana Presne teraz riešim výmenu kolieska na Nune, na ich ofic. stránke som si kukla výhr. dovozcov a ozval sa mi jeden pán z kočíky Aladdin, vie zohnať predné za 10 Eur/kus, zadné 6 Eur/kus.

lasenkamilovana
11. okt 2012

@kaila1 super ale aspon viem ze sa daju vymenit ,dakujem praveze zadne nam odislo ,len ci to budem vediet vymenit

kaila1
11. okt 2012

@lasenkamilovana Myslím, že to nebude také komplikované.Či? 🙂

lasenkamilovana
11. okt 2012

@kaila1 no to si nevidela ked ja nieco opravujem,,, 😀 😀 😀 😀 😀

dadaka1
11. okt 2012

@kajka100 ahoooj,ano už ho mam aj doma..večer nahodim fotos ak kukni...

dadaka1
11. okt 2012

@edita84 ahoj aku znacku fusaciku mas v nunicke?nemas dake fotos?

kajka100
11. okt 2012

@dadaka1 ahoj, jasné už sa teším. A aká bola dodacia lehota?

edita84
11. okt 2012

@dadaka1 mám origoš nuna fotky nemám ale môžem dnes popoludní spraviť ked pôjdem pre malú do škôlky 🙂 potom ich sem dám 🙂

dadaka1
11. okt 2012

@edita84 ok diiiiky,ja som myslela že daky robeny ale v poho.kuknem aj tak diiiik

edita84
11. okt 2012

@dadaka1 nie nie 🙂

nikahzv
11. okt 2012

Ahojte,viete mi niekto poradit nejaky univerzalny nanoznik ktory by sa hodil na nunu? Alebo nejaky iny... Dakujem krasne

kaila1
11. okt 2012

@simona77 @lasenkamilovana Jeeej, ešte ma k tým kolieskam napadlo, že chce bloček o tom, že bol kočík u nich kupovaný, takže koliesko treba kúpiť tam, kde si kupovala kočík. 😒