Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@luciferova
@zipsy ja asi novu chcem, farbu este netusim, najprv ho musim vidiet nazivo 🙂
@luciferova Dakujem, ale ja zatial nunu nekupujem 🙂 najprv musim predat moj najnovsi prirastok, kedze mam doma teraz 2 kociky 😖
@zipsy Ahoj 🙂 ja som videla tieto kočíky nejak pred týždňom vystavené v čiernej a tmavofialovej v Pre Deti oproti Avionu/Ikea, vieš tá ich nová predajňa a tam mali tieto dva. Ja po nej tiež pokukujem a chcela by som žltú ale tú novšiu verziu čo má polohovanie nožičiek, lenže máme doma už dva kočíky (nie lacné podotýkam!) a manžela presvedčiť na tretí kočík je veru riadna fuška 😀 😀 Dúfam, že sa mi to podarí 😉
ahojte, neviete mi poradiť či sa dá zohnať náhradné koliesko na nunu ??? ... a kde ??? dakujem za odpoved 🙂 🙂 🙂
dobry den a ada sa aj vymenit kolecko na tomto kociku mame ho poskodene
@simona77 @lasenkamilovana Presne teraz riešim výmenu kolieska na Nune, na ich ofic. stránke som si kukla výhr. dovozcov a ozval sa mi jeden pán z kočíky Aladdin, vie zohnať predné za 10 Eur/kus, zadné 6 Eur/kus.
@kaila1 super ale aspon viem ze sa daju vymenit ,dakujem praveze zadne nam odislo ,len ci to budem vediet vymenit
@lasenkamilovana Myslím, že to nebude také komplikované.Či? 🙂
@kaila1 no to si nevidela ked ja nieco opravujem,,, 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte,viete mi niekto poradit nejaky univerzalny nanoznik ktory by sa hodil na nunu? Alebo nejaky iny... Dakujem krasne
@simona77 @lasenkamilovana Jeeej, ešte ma k tým kolieskam napadlo, že chce bloček o tom, že bol kočík u nich kupovaný, takže koliesko treba kúpiť tam, kde si kupovala kočík. 😒

ahojte, neviete nahodou ci je vystavena nuna v pre deti na Kosickej, pripadne na strkovci v kocikove? dakujem 🙂