Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@luciferova
@zipsy ja asi novu chcem, farbu este netusim, najprv ho musim vidiet nazivo 🙂
@luciferova Dakujem, ale ja zatial nunu nekupujem 🙂 najprv musim predat moj najnovsi prirastok, kedze mam doma teraz 2 kociky 😖
@zipsy Ahoj 🙂 ja som videla tieto kočíky nejak pred týždňom vystavené v čiernej a tmavofialovej v Pre Deti oproti Avionu/Ikea, vieš tá ich nová predajňa a tam mali tieto dva. Ja po nej tiež pokukujem a chcela by som žltú ale tú novšiu verziu čo má polohovanie nožičiek, lenže máme doma už dva kočíky (nie lacné podotýkam!) a manžela presvedčiť na tretí kočík je veru riadna fuška 😀 😀 Dúfam, že sa mi to podarí 😉
ahojte, neviete mi poradiť či sa dá zohnať náhradné koliesko na nunu ??? ... a kde ??? dakujem za odpoved 🙂 🙂 🙂
@simona77 @lasenkamilovana Presne teraz riešim výmenu kolieska na Nune, na ich ofic. stránke som si kukla výhr. dovozcov a ozval sa mi jeden pán z kočíky Aladdin, vie zohnať predné za 10 Eur/kus, zadné 6 Eur/kus.
@kaila1 super ale aspon viem ze sa daju vymenit ,dakujem praveze zadne nam odislo ,len ci to budem vediet vymenit
Ahojte,viete mi niekto poradit nejaky univerzalny nanoznik ktory by sa hodil na nunu? Alebo nejaky iny... Dakujem krasne
@simona77 @lasenkamilovana Jeeej, ešte ma k tým kolieskam napadlo, že chce bloček o tom, že bol kočík u nich kupovaný, takže koliesko treba kúpiť tam, kde si kupovala kočík. 😒

ahojte, neviete nahodou ci je vystavena nuna v pre deti na Kosickej, pripadne na strkovci v kocikove? dakujem 🙂