icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zuzukaa
11. sep 2012

@zebricka23 no toho sa bojim lebo na tej deluxe to polohovanie je vymakane a neviem ktoru kupit ach jaaaaaj :D ale jedna mamicka mi vravela ze na deluxe si nema kde dieta vyložit nožičky ked sedi lebo tam to polohovanie zavadzia, tak čo teraz??? 😒

edita84
11. sep 2012

@zuzukaa ja by som na tvojom mieste kúpila obyč nunu 2012 ku to polohovanie nožičiek tam nechýba

tamichloe
11. sep 2012

@zuzukaa pri tak malom babetku by som šla do deluxe

katka3012
11. sep 2012

Ak by ste mala niektora zaujem,predavam nepouzitu plastenku a moskytieru za 15 eur uz aj s postovym.

zuzukaa
12. sep 2012

@edita84 asi kupim tu klasicku s tym divnym polohovanim, ktore pada.. 🙂

@tamichloe mojej babulke ju chcem teraz kupit ale mala by ju na rok (jar-leto-jesen) a to bude mat vyše roka, nemyslim ze by chcela spavat ešte v kočiku, teraz da v kočiku max pol hodku...Vase deti lubia spat v kočiku?

dadaka1
12. sep 2012

mate niekto aj ananožnik na nunna buggy a aky?nevite ci pasuje aj pinkie...

edita84
12. sep 2012

@zuzukaa jáj tak ti už nebude treba polohovanie to jej už nôžky budú visieť dole 🙂 môj ešte sem tam zaspinká v kočári 🙂
@dadaka1 ja mám nánožník pinkie ale na nunu som ho ešte neskúšala

tamichloe
12. sep 2012

@zuzukaa tak to ti fakt stači ta klasicka nuna...myslela som že to chceš ešte teraz...... 😀 😀 na Vianoce byva lacnejšia...nepočkaš???
moja mala 21m spava na obed len v kočiku...a to je riadna babizna 14,5kg....našťastie mam elite bbaby jogger a tam ma kopec miesta 😵 😵spava v ňom aj 3hodiny

zuzukaa
13. sep 2012

@tamichloe mysliš, ze bude lacnejsia? teraz na miminkove je za 175€ +darček ale ten darček je hrncek na pitie :D
Teda počkam, myslela som ze si ta bugina drzi cenu...To je fajn, ze ti spava, moja je postielkova kralovna 🙂

tamichloe
13. sep 2012

@zuzukaa to je super cena......ked sm ju ja chcela v zime pred Vianocami 2011 stala 169€,ak sa dobre pamätam...a predtym ju mali za 184€...na nuna4u.cz

zuzukaa
18. sep 2012

@zebricka23 nedfotila si ako tam mala lezi a je to vysunute??? pleaaaaaaas 😉

mandelka
18. sep 2012

@katka3012 mam zaujem

dadaka1
19. sep 2012

co teraz v jeseni s Nunou,mate niekto daky fusak ci nanožnik?

dadaka1
19. sep 2012

huraaaa,objavila som pani tak už budeme mat aj my ale na nasu žltu nuničku...

edita84
19. sep 2012

@dadaka1 mám origoš fusak je tak akurát na jeseň-jar 🙂 sedí v nuničke suprovo

veminka
20. sep 2012

Baby kto máte v kočiku deku od pinkie, drži vám dobre? nepada?

kika87
21. sep 2012

ahoj prosím Vás aký je rozdiel medzi NUNA PEPP 2012 a NUNA PEPP DELUXE 2012 ???

lubka_to
21. sep 2012

@kika87 v polohovani noziciek...ide to dat uplne do roviny....

kika87
22. sep 2012

@lubka_to aha ? ďakujem 🙂

kika87
Odpoveď bola odstránená
pyngua
24. sep 2012

je kočik nuna pepp 2012 vhodny aj na zimu?

hviezda21
Odpoveď bola odstránená
andrejecka
25. sep 2012

@pyngua pokial nieje sneh tak áno, ale po snehu neprejdeš

kika87
28. sep 2012

babi pozerala som obrázky tej novej nuny deluxe ked tam je akože ta placka na nôžky ohnutá dole, bude si mať kam dieťatko uložiť nôžky ? no naša sofi si tam vždy oprela nôžky a bolo, my sme akože to polohovanie nožičiek ani nepotrebovali...len ked tam je tamtá vec, asi veľa miesta tam nezostane, či ? to ma len tak napadlo...

lubka_to
28. sep 2012

@kika87 ja som tu už písala hore jednej holke čo nad nou rozmýšlala, že je lepšia na spanie ale ked dieťatko sedi tak mu nohy visia dole, mne sa to tiež nepači, malý si tiež nohy dáva do toho vyklenku čo je tam.....

kenya83
29. sep 2012

Ahojte 🙂 veľmi sa mi páči kočík NUNA PEPP 2012 a plánujem ho kúpiť v modrej farbe pre chlapčeka. Môže mi niektorá z Vás poskytnúť o kočíku nejaké info...pozitíva, negatíva a tak.... ako sa dá fungovať s kočíkom cez zimu???

zuzukaa
1. okt 2012

@kika87 už nevyhovuje??

kika87
2. okt 2012

@zuzukaa uz sme sa ani skoro nevozili a zrazu si to Sofi rozmyslela a sedi v nune aj v nutri ;-D tak si nunicku este nechavame 😉 inak spokojnost na 100% 🙂 uz len fusacik kupit 😉

zuzukaa
2. okt 2012

@kika87 hehe super....🙂)

lilliaan
3. okt 2012

prosim vas, poradite mi? mne sa na konstrukcii nuny objavili akoby modre skvrny.. su to len male bodky na tom tmavom plaste dole.. i vpredu aj okolo koliesok.. Umyvala som kociar dokladne a aj tak nezmyslo.. Vidno to len zblizka, ale netusim z coho to moze byt,, kociar som nicim nepoliala, chodime s nim len na ihrisko.. Ako to mam odstranit? 😒
Pisala som do miminkova, odkial kociar mam, ohladne nahradneho potahu. Ze ho dostanu, ale nie na predaj, len pre pripadne reklamacie... Neviete mi s tym niektora pomoct? Ktory eshop ho predava? dakujeem
Menili ste niektora uz kolieska? Ide to lahko?