Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ak by ste mala niektora zaujem,predavam nepouzitu plastenku a moskytieru za 15 eur uz aj s postovym.
@zuzukaa tak to ti fakt stači ta klasicka nuna...myslela som že to chceš ešte teraz...... 😀 😀 na Vianoce byva lacnejšia...nepočkaš???
moja mala 21m spava na obed len v kočiku...a to je riadna babizna 14,5kg....našťastie mam elite bbaby jogger a tam ma kopec miesta 😵 😵spava v ňom aj 3hodiny
babi pozerala som obrázky tej novej nuny deluxe ked tam je akože ta placka na nôžky ohnutá dole, bude si mať kam dieťatko uložiť nôžky ? no naša sofi si tam vždy oprela nôžky a bolo, my sme akože to polohovanie nožičiek ani nepotrebovali...len ked tam je tamtá vec, asi veľa miesta tam nezostane, či ? to ma len tak napadlo...
prosim vas, poradite mi? mne sa na konstrukcii nuny objavili akoby modre skvrny.. su to len male bodky na tom tmavom plaste dole.. i vpredu aj okolo koliesok.. Umyvala som kociar dokladne a aj tak nezmyslo.. Vidno to len zblizka, ale netusim z coho to moze byt,, kociar som nicim nepoliala, chodime s nim len na ihrisko.. Ako to mam odstranit? 😒
Pisala som do miminkova, odkial kociar mam, ohladne nahradneho potahu. Ze ho dostanu, ale nie na predaj, len pre pripadne reklamacie... Neviete mi s tym niektora pomoct? Ktory eshop ho predava? dakujeem
Menili ste niektora uz kolieska? Ide to lahko?

@zebricka23 no toho sa bojim lebo na tej deluxe to polohovanie je vymakane a neviem ktoru kupit ach jaaaaaj :D ale jedna mamicka mi vravela ze na deluxe si nema kde dieta vyložit nožičky ked sedi lebo tam to polohovanie zavadzia, tak čo teraz??? 😒