Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@edita84 no my potom uvidíme...som zvedavá, aké bude 😅 a inác si spokojná s kocíkom? lebo som cítala viacej proti ako pre :/ ale aj ja ajtak chcem!!! 🙂
ahojte, tak k nam je na ceste nuna deuxe night, tesim sa, pisnem dojmy 🙂 , chcela som sedu, ale yatial nedodavaju
Baby nemáte niektorá na predaj fusak nuna?
dnes k nam nuna deluxe dorazila, je pekna, bala som sa tej bielej na vnutornej strane striesky , ale je to pekne, odlahci to tu ciernociernu farbu, aj zipsove polohovanie je biele, teda biele textilie su skor jemne sede. potah sa mi zda kvalitnejsi ako na predchodcoch, makksia sedacia aj chrbtova cast,nie vsak o vela.polohovanie noziciek je prakticke dohora a len zdvine netreba zmacknut tlacitka na bokoch.smerom dole uz ano. zapinanie popruhov je skor puzzle. ved pri priputavani dietata ide o kazdu milisekundu 😀 . rovnako pripevnovanie plastenky, ktora je inak pekna a smrncovna je zdlhave, prevliekanie suchaca cez uzucke ocko..hore dvakrat, ... dole dvakrat..plastenka je pouzitelna len pri polohe noziciek dole. polohovanie noziciek prei nasadenej plastenke nie je mozne.ja to poriesim asi predlzenim sucheho zipsu, ktorym sa pripevnuje.plastenka ma prakticke kamuflovane otvory pre pripadne podavanie keksikov , vodicky dietatku. strieska je mala, ale da sa pekne sklopit, cize fajn ochrani pred pripadny vetrom a slnkom . ja mam v nune fusak od emitex, pekne sadol, a dokonca a mi podarilo ju zlozit spolu s nim. s nasim novym vozitkom som spokojna, je krasna a sik, treba jej odpustit male nedostatky. mohli na nu navrhnut superprakticku plastenku, ale zas by nevyzerala tak elegatne 🙂 .
@akinorev87 u vas ako ? 🙂
@landrea tiez spokojnost zatial, malickej sa paci, dobre v nom spinká 😀 napriek tomu, ze ona je baculka, v pohode sa zmesti!!!.....ano pripevnovanie plastenky je trochu komlikovany,ale treba si zvyknut 😝 ja mám fusak babyland a tiez pasuje, ani som tomu nechcela verit, ze nakolko 😵
male nedostatky?! - ako kazdy kocik, no nie?.....podla mna este nevymysleli taky kocik , co je 100%ny zo vsetkeho zhladiska, ktore splnaju nase ocakavania! 😀
@akinorev87 jasne kazdemu treba cosi odpustit..nemoze byt v kazdom ohlade vyhovujuci, ci dokonaly :O)
ja som mala bebe confort loola, ten je senzacky, mala som ho pri oboch synoch.
Ahojte,chcem informovať nuna je vhodná aj pre 2.5 ročného chlapca ?dakujem
@fannika podla toho ako sa este necha vozit, my mame 1,5 rocneho a ten sa vozi malicko, prejde peso vela, nechce do kocika, mam ju skor v aute a picnem ho do nej napr v meste, kam vyrazim tak , aby zaspal v aute a vlozim ho do nuny, a mam dost cau nieco poobzerat, vybavit.. sme na dedine, tu sa mi s nou v zime ani neda. ale napr starsi sa rad vozil v ton jednoduchom golfaci aj 3 rocny. 2,5 sa do nej zmesti, , asi ju chces tiz len ako presuvatko, neviem ako spanie.. papa
@landrea dakujem za odpoved,on sa rád vozí,tak na sedenie to chcem.Máme graco trekko,do toho mi zmestí aj v tom vyspí,ale už chcem niečo menšie.dakujem
ahojte, nepredava tu niketora z vas nunu vo farbe night, sand, popr. likorice. dakujem
@akinorev87 skusila som vylepsit to zapinanie popruhov, ked je plastova cast horneho popruhu vlozena v tej bocnej.. prisila som tie textilne popruhy k seba, cize sa ta horna plastova pracka nevysuva, a len prevleciem rucku ( alebo skor zapinam ako 3bodove, ze dam popod ruku) a je to, je to o dost rychlejsie. dala som tam len tri stehy hop sup, potom len prestrihnem a je to ako bolo :O)
@landrea dobrý nápad 🙂 dakujem!
Ahojte ja tiez silno zvazujem kupu deluxe...ale mam 14m dceru a je dost dlha..a ci ju vobec este budeme potrebovat...skoda, ze este nikto nepredava deluxe...myslim pouzivany.
@akinorev87 ozaj, prisla ti nuna aj s moskitierou ?
@landrea nie zial nie.....a samostatne sa ani nedá kúpit :( len ten set - moskitiera+plástenka! ale ved uz plastenku máme 😕 vsade je písany, ze na predaj so setom.....ale ku deluxe dajú len plástenku 😒 aspon o com viem! odkial si si objednala/kúpila?
@akinorev87 ahojky, ja som sa aj na to pytala, ale , ze teda sa dodava bez. nie ze by mi to vadilo, urcite ju nevyuzijem, a mam este taku univerzal, ciernu, vybornu, len som chcela vediet ci kdesi nevypadla ..
ja som nunu kupovala v aladdin kociky, mali ju tam este za tu nozsiu cenu, vsade uz za 225.
@landrea ja som sa tiez spytala, ale ked to pozreli presne, tak vsade je len s plastenkou! inac ani mne nevadi, aj ja mam tiez uni, keby nahodou!
ja som kupovala v predeti v BA, za tu 225, lebo my sme predali predosly kocik zo dna na den, tak som to surne potrebovala, a len oni mali skladom raspberry! 🙂 ale vobec nebanujem, som maximalne spokojna!!!
@akinorev87 ja som mala kociky tiez popredane,a a netrpezlivo som na nu cakala, prisla rychlucko, tak fajn, a chcela s om povodne tu sivu, ale mali len cisrnu modru a ruzovu, a mam teda ciernu, je sklvela, som nakoniec rada, ze sivu nemali :O)
Ahojtw Baby... Rozmyslam nad Nunou.. mam Perego GT3 a chcem ju predat,myslite ze neurobim chybu ak predam velke Perego a kupim nunu teraz na zimu? mala ma rok a pol...
dakujem za odpoved... no ak nepredam perego nebude na nunu.. 🙂
@catllin - nuna na zasnezenu zimu urcite nie, aj my sme ju zazimovali a vytiahli maxi cosi s velkymi kolieskami. Skuste pockat do nejakeho marca, to by uz mohla vybehnut aj nuna 2013, minuly rok v marci uz verzia 2012 bola 🙂
ahojky, veru nuna nie je na yasneyene chodnikz, da sa snou popasovat, ale pohodlne to nie je, ja mam uz len nunu, ale nie na dennodenne vozenie, takze zvladame, syn ma 20 mes.

@akinorev87 my tiež máme madlo ale ho ani nepoužívame lebo mne sa nepáči že tam nestojí tak pevne ale len vysí vlastne to má položené na nohách :/