icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

catllin
27. dec 2012

no tak perego zostava.. 🙂

rosty
29. dec 2012

@landrea Ahoj, zvazujem kupu Nuny, len neviem, ci deluxe alebo obycajnu. Vraj sa kvoli novemu systemu polohovaniu noziciek nezmestia nozicky dietata, ked v kociari sedi a nozicky ma spustene dolu. Mohla by si mi, prosim Ta, napisat Tvoje skusenosti? Dakujem🙂

landrea
30. dec 2012

@rosty ahojky, hmm neviem ci to spravne chapem, myslis, ze pri sedkani a zvesenych nozkach trcia nizsie ako je ten stupienok..?

rosty
31. dec 2012

@landrea ano, spravne chapes 😀 pisem hotentostky, ja viem, ale tazko to opisat ☹ celkovo by som chcela vediet tvoje dojmy a pocity z kocika

landrea
1. jan 2013

@rosty , tzm polohovanim s a nic neymenilo, je to rovnake ako pri starsej. ja mam ten kocicek rada, chodi s nim aj teraz v zime, ale nie velmi casto . ze vylepsili polohy noh a chrta je super, lebo spanie so zvesenymi .. skuste si to , kryze boli a:O), ak teda ho maminy chcu vyuzivat aj na prespavanie drobca. ze nema madielko nam nevadi. fakt som si uju oblubila, na dorbom povrchu je super tichucka, samozrejme vonku trocha rachoti teraz po posypoch..

mcoya
2. jan 2013

@landrea ahojik, prosim Ta, prave som sa docitala, ze Ti nedavno prisla nuna deluxe. Prosim Ta ja prave zvazujem jej kupu, ale drobec ma uz 20 mesiacov. Bola by si prosim Ta taka zlata a zmerala mi dlzku a sirku sedadla, opierky a tej casti, co sluzi na podporu noziciek?
Dakujem Ti velmi pekne.

landrea
3. jan 2013

nas ma tiez 20 mes. miery.. chrbat 44cm , sed 23cm, polohovanie noh 17cm , dlzka od sedu ( pri sopeni noziek dole) po naslapovatko je 21cm sirka sedu je 23 a 30cm, je to taky nepravouhly stvoruholnik, uzsia je samozrejme pri chrbatiku a sirsia pod stehienkami. ofotim tak aj krpca ked sa bude dat..
ked haja , ma hlavku uplne pri strieske, .papa

helenka2
3. jan 2013

kocky neviete o niekom kto predava nunu za dobru cenu?

kikuska88
7. jan 2013

@gumo dobry den. Nemate ho nahodou na predaj nunna kocik?

gumo
7. jan 2013

@kikuska88 ja nunu'urcite nebudem predavat, este stalenju pouzivame, a urtcite si chcem odlozit druhemu babetku 🙂

kikuska88
7. jan 2013

@gumo ste s nou spokojna??a da sa aj polohovat??

gumo
7. jan 2013

@kikuska88 ano da my mame nunu 2012 a som max spokojna, lahky, super skladny kocik, nehrkoce ako trvdia tie ktore ho iba videli (ze hrkoce aj na koberci co nieje vobec pravda) , maly ma rok a pol a v pohode sa tam zmesti aj hrubym fusakom , dost velky je aj kosik

kikuska88
7. jan 2013

a kde ste ho kupovali ked sa mozem spytat??ci mi neviete poradit kde je za dobru cenu

izabela11
7. jan 2013

ahojte, mám na predaj žltú nuničku 🙂 i keď sa s ňou budem ťažko lúčiť 😔 ale drobec odrástol a ja ju vozím už iba v kufri auta 😉
v prípade záujmu píšte do IP 😎

sisika
8. jan 2013

Ahojte,tak uzaj ja som podlahla Nuna manii a ma ju doma vo farbe Sand! Je nadherna! Este sme neboli vonku,no syncek je nadseny a sam si ju vozil po byte.
Chcem sa len opytat skusenych mamiciek-ako najlepsie operiem ten potah? Staci na 30'C? A striesku?

lia21
9. jan 2013

ahojte, mám na predaj Nunu pepp 2011 - farba licorice vo veľmi dobrom stave, ešte v záruke. Bola som s ňou maximálne spokojná. v prípade záujmu poprosím IP.

slimme
9. jan 2013

Ahojte, neviem ci mame iba my taky problem ale mojmu su kratke pasy tie co sa davaju okolo noziciek, je tam upne stiahnuty, skoro ich uz nezapne a to ma iba rok a dva mesiace. Mam ich na doraz, ak mate podobny problem ako ste ho riesili? dakujem...

kini
12. jan 2013

@zrzoska11 nepredávate ho náhodou ? ďakujem

zrzoska11
13. jan 2013

@kini nie nechystám sa predať nunu....najskôr na jeseň 2013...som s nunou max. spokojná aj keď ju využívam raz za mesiac 🙂

lucicek22
14. jan 2013

Ahojte,
aj my zvazujeme kupu Nuny ale znama ktora ju mala ma odhovara ze ked jej maly v nej lezal tak sa kocik prevazoval na strane hlavicky, ze nema dobru stabilitu, mate s tym niektora skusenosti? Nic ine podobne skladne sa mi nepaci tak sa jej moc nechcem vzdat 🙂. Dakujem za rady 🙂

lenok
15. jan 2013

@lucicek22 ano, je to tak... kocik sa prevazuje, mali sme s tym skusenost v lete, ked sme boli na kupku a mala tam zaspala, no bolo to asi len 3x... da sa to parkrat prezit, ale je to nebezpecne 😖

baklik
15. jan 2013

@lenok no tak to potom nie je bohvieco, ked sa kocik prevazuje 😖 sa divim, ze napriek takejto dolezitej veci sa tesi takym ohromnym ovaciam, hmmm..... 😕

lenok
15. jan 2013

@baklik no, a este ako hrkoce... 😀 mozu si tu maminky nahovarat, ze nie, mam ho a hrkoce. Mam ho rada, je lahky, perfektne sa manevruje, ma nadherne farby, ale ma aj chyby, ktore je potrebne priznat 😉 ja sa za to nehanbim. z lasky k nemu som mu tolerovala, ale zase... odtal potal 😉 😀

baklik
15. jan 2013

@lenok hmm, tak to ma vobec netesi. planovala som ho na jar kupit, ale ak sa mam bat, ze sa mi v nom maly prekoti, ked ho v nom necham spat, tak to teda eee....brrr, az zimomriavky ma presli........

lenok
15. jan 2013

@baklik rozhodnutie bude na tebe, ale je dobre vediet aj tie negativa, nie len same chvaly nebeske 😉

slniecko77
15. jan 2013

@baklik
@lenok mne nehrkoce 😉 pouzivame ho skoro rok 🙂

edita84
16. jan 2013

@baklik
@lenok ja ho používam od apríla a tiež nehrkoce na obyč. ceste iba na zámkovej ale to hrkoce každý kočík. a o tom prevrátení no neviem ked stojí v klude a dieťatko v ňom spí určite sa ti neprekotí stalo sa mi ked som ho tlačila a viac som sa oň oprela tak sa prevážil ale som ho držala takže no problemo 🙂 dokonca dnes som s ním išla aj po snehu :D no nič moc ale prešiel 🙂

lucicek22
16. jan 2013

Dakujem baby za nazory, aj tie negativne. To hrkotanie ma az tak neodradza ale toho prevazenia sa trosku bojim, aj ked ho chcem vyuzivat len obcas, napr. na dovolenke alebo na nejake dlhsie cesty, lebo kocik co mame zaplni skoro cely kufor auta... no tak este budem 2 mesiace zvazovat a uvidime, ale ziadny iny kocik sa nam zatial tak nepacil ktory by bol podobne skladny...

edita84
16. jan 2013

@lucicek22 pozri si maxi-cosi noa je podobný ako nuna

lucicek22
16. jan 2013

@edita84 len sa mu nedaju polohovat nozicky a to tazisko sa mi zda ze ma na rovnakom principe ako nuna...