Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@rosty , tzm polohovanim s a nic neymenilo, je to rovnake ako pri starsej. ja mam ten kocicek rada, chodi s nim aj teraz v zime, ale nie velmi casto . ze vylepsili polohy noh a chrta je super, lebo spanie so zvesenymi .. skuste si to , kryze boli a:O), ak teda ho maminy chcu vyuzivat aj na prespavanie drobca. ze nema madielko nam nevadi. fakt som si uju oblubila, na dorbom povrchu je super tichucka, samozrejme vonku trocha rachoti teraz po posypoch..
@landrea ahojik, prosim Ta, prave som sa docitala, ze Ti nedavno prisla nuna deluxe. Prosim Ta ja prave zvazujem jej kupu, ale drobec ma uz 20 mesiacov. Bola by si prosim Ta taka zlata a zmerala mi dlzku a sirku sedadla, opierky a tej casti, co sluzi na podporu noziciek?
Dakujem Ti velmi pekne.
nas ma tiez 20 mes. miery.. chrbat 44cm , sed 23cm, polohovanie noh 17cm , dlzka od sedu ( pri sopeni noziek dole) po naslapovatko je 21cm sirka sedu je 23 a 30cm, je to taky nepravouhly stvoruholnik, uzsia je samozrejme pri chrbatiku a sirsia pod stehienkami. ofotim tak aj krpca ked sa bude dat..
ked haja , ma hlavku uplne pri strieske, .papa
kocky neviete o niekom kto predava nunu za dobru cenu?
a kde ste ho kupovali ked sa mozem spytat??ci mi neviete poradit kde je za dobru cenu
ahojte, mám na predaj žltú nuničku 🙂 i keď sa s ňou budem ťažko lúčiť 😔 ale drobec odrástol a ja ju vozím už iba v kufri auta 😉
v prípade záujmu píšte do IP 😎
Ahojte,tak uzaj ja som podlahla Nuna manii a ma ju doma vo farbe Sand! Je nadherna! Este sme neboli vonku,no syncek je nadseny a sam si ju vozil po byte.
Chcem sa len opytat skusenych mamiciek-ako najlepsie operiem ten potah? Staci na 30'C? A striesku?
ahojte, mám na predaj Nunu pepp 2011 - farba licorice vo veľmi dobrom stave, ešte v záruke. Bola som s ňou maximálne spokojná. v prípade záujmu poprosím IP.
Ahojte, neviem ci mame iba my taky problem ale mojmu su kratke pasy tie co sa davaju okolo noziciek, je tam upne stiahnuty, skoro ich uz nezapne a to ma iba rok a dva mesiace. Mam ich na doraz, ak mate podobny problem ako ste ho riesili? dakujem...
Ahojte,
aj my zvazujeme kupu Nuny ale znama ktora ju mala ma odhovara ze ked jej maly v nej lezal tak sa kocik prevazoval na strane hlavicky, ze nema dobru stabilitu, mate s tym niektora skusenosti? Nic ine podobne skladne sa mi nepaci tak sa jej moc nechcem vzdat 🙂. Dakujem za rady 🙂
@baklik no, a este ako hrkoce... 😀 mozu si tu maminky nahovarat, ze nie, mam ho a hrkoce. Mam ho rada, je lahky, perfektne sa manevruje, ma nadherne farby, ale ma aj chyby, ktore je potrebne priznat 😉 ja sa za to nehanbim. z lasky k nemu som mu tolerovala, ale zase... odtal potal 😉 😀
@baklik
@lenok ja ho používam od apríla a tiež nehrkoce na obyč. ceste iba na zámkovej ale to hrkoce každý kočík. a o tom prevrátení no neviem ked stojí v klude a dieťatko v ňom spí určite sa ti neprekotí stalo sa mi ked som ho tlačila a viac som sa oň oprela tak sa prevážil ale som ho držala takže no problemo 🙂 dokonca dnes som s ním išla aj po snehu :D no nič moc ale prešiel 🙂
Dakujem baby za nazory, aj tie negativne. To hrkotanie ma az tak neodradza ale toho prevazenia sa trosku bojim, aj ked ho chcem vyuzivat len obcas, napr. na dovolenke alebo na nejake dlhsie cesty, lebo kocik co mame zaplni skoro cely kufor auta... no tak este budem 2 mesiace zvazovat a uvidime, ale ziadny iny kocik sa nam zatial tak nepacil ktory by bol podobne skladny...
@lucicek22 pozri si maxi-cosi noa je podobný ako nuna

no tak perego zostava.. 🙂