Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte ktora predavate nunu??? Poprosim ponuky ;)) vdaka
ahojte, chcela by som rozdiel medzi nuna 2012 a deluxe....to je len v polohovaní nožiek? oplatí sa na to vobec prihliadať? dakujem
@marafka marafka @merryann prosim ta mozes mi konkretnejsie popisat ako a kde si namotala motuz aby ti tie kolieska nehrkali????? alebo mi to odfotis ak by sa ti dalo????? prosim??? bola by som spokojnejsia keby isla trosilililinku tichsie
nasla som tuto diskusiu je sice vyse roka stara no nemohla som naist odpoved mozem mi prosim poradit tiez mame nunu a tie predne kolieska hrkaju mohli by byt tichsie :D moc dakujem za odpoved
@obedwix to aj moj muz chcel my mate dva kociky britax teraz nunu je co farbe licorice ja som sa jej tiez bala no na leto je super ked uz nas maly bude chodit tak ten kocik jednou rukou sa da bez problemov ovladat myslim ze aj jednym prstom by to slo neskusala som :D zatial super 🙂 😉 😉
Ahojte babenky.stale rozmyslam nad nunou ci si ju kupit alebo nie.neviete mi poradit?a tiez rozmyslam nad podlozkou od pinkie a neview ci z bocnicami alebo nie.a ak vhete neaku stranku kde ich maju lacndn tak ujuitam.velmi pekne dakujem za spravicky diki moc
@sladkabeatrice nuna rozhodne áno :D ale podložka od pinkie asi nie ja som ju mala minulé leto a hrozne vybledla :/ a pritom som ju vela ani neprala malého pot tiež dosť vytiahol farbu ale aj slnko potom som si dala ušiť na mieru a tá je suprová ked nájdem link tak ti ho tu hodím ;)
@edita84 dakujem ale mne sa strasne paci prave taopibka a pirala som si s tou panou a ona take nevie neviete kde by sa dala aspon kupit neaka podobna latka?
@sladkabeatrice fuu no to neviem kde sa dá zohnať snád ked nájdeš niekoho kto krásne maluje na textil a dala by si si ju nakresliť ;)
Dnes sme prvy krat skusili nunu 2013 deluxe . Presadali sme zo jane slalom.. kociar v pohode no maly ma 1,5r tak uz sa mi ho nechcelo trepat v aute hore dolu. Nuna super jednoduche skladanie zabere malo miesta, perfektne sa karuje a malysi hned v nej aj schrupol.. odporucam.
Jedine co ma zaujima kde kupim nejaku dobru mensiu tasku nanu alebo nejaky organizer.... ???
Prosím Vás, poraďte mi, má význam vymeniť športový kočík casuaplay za nunu? Synček má 17 mesiacov... Casualplay - som s ním veľmi spokojná, len je dosť ťažký...na leto by som chcela niečo ľahšie s jednoduchou manipuláciou...
@riusake17 - presne ste si aj sama odpovedali 🙂. My sme nunu zacali pouzivat od 13. mesiacov, presne preto, ze je lahucky a strasne lahko sa ovlada ale nechala som si este aj velky sportak maxi cosi na zimu. Ak mate moznost nechat si aj ten vecsi sportak, tak je nuna idealne riesenie pre dietatko, ktore uz same chodi. Syn ma teraz dva roky a este ju budeme pouzivat na take dlhsie presuny peso.
@andrejkobb dakujem...no este urcite zajdem do nejakej predajne a vyskusame si ho "nazivo", kedze sme dost velky. A mozem sa opytat, nechyba vam vpredu to madlo?
@riusake17 - nam madlo nechybalo, nemali sme ho ani na velkom sportovom kociku a co si pamatam diskusiu ohladom madla, tak mamicky, co si ho zohnali niekde na mimibazare, tak vela z nich sa ho aj zbavovalo. Priznam sa, ze som na nune madlo este nazivo nevidela.
ahojte Mamički ja sa chcem spitat kto mi poradi rozmyslam o kupe kociku nuna ze kaki je tento kocik a ze ci sa da aj opierka aspon na neaku cast spusti do polo le zezania ale ako to funguje ja by som si vybrala ten modrej farby strasne sa mi paci dakujem za radu
ahojte dievcata neviete tu o niekonm kto by aj predal nuničku za neaku dobru cenu dakujem a ked viete o neakej modrej tak prosim napiste dakujem
Ahojte! My sme včera objednali ten nový nuna pepp delux (som rada, že sa na nej už dajú polohovať nožičky) modrý, tak sa naň už teším 🙂 Mala som len obavu z toho, že dieťa nemá pred sebou hrazdičku, ale aj to som už vyriešila - našla som žienku na mimibazare, ktorá predáva rôzne doplnky ku kočíkom a má aj hrazdičky, čo pasujú na nunu.
@katulik2 kde si ho objednala a akej cene? ja som ho prave objavila 🙂 vyzera uuuzasne
http://www.bambini.sk/sk/8824/27/nuna-pepp-delu...
@adenka Ahoj! U nás v Nitre v predajni PRE DETI. Mám ho už doma - je super 🙂 Jedným prstom sa dá ovládať. Jediné, čo mi vadilo, že tam nie je hrazdička, ale už som našla stránku, kde majú rozne doplnky ku kočíkom a robia aj hrazdičku k NUNE. Tak aj tá je už objednaná a už som spkojná 😉 Stál 225 eur.
Neviete kde by som ho mohla vidiet nazivo? Najlepsie okolie Martina. vdakaaa A este, nema nahodou stupienok pre druhe dietatko?

@andrejkobb to je vsetko uplne super, mna trapi iba spanie