Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte, nemate na predaj nanoznik na nunu? Nejaky co by pasoval na nunu sand.
Ahojte, tak sa hlasim ako majitelka najnovsej Nuny, za tu cenu trochu sklamanie, ale rozdycham, golface by nemali ist nad 120 eur vseobecne si myslim, to sa so sportakom porovnavat neda 😀 ale inac super, ked je dietatku v nej dobre, tak je to vyhra, lebo nuna je strasne dobre ovladatelna, ma posuvnu rucku, ten kocik priam lieta, taky je lahucky a poskladany je ako kufor, vyzera elegantne, takze super, mne to pripada ako taka pocitacova stolicka na rucku 😀 no spanie deticiek v Nuna Pepp ako pisali uz predtym niekde mamicky, na prechadzku na spanok radsej ist s niecim inym. toto je vyslovene na presuny. takze ale uz mam aj podlozku od pinkie aj od lilinky aj s dekou a madlom, no bez toho bol ten kocik velmi nahaty, taky neuplny, takze nelutujem aj ked tie ceny 😔
ale kto rozmyslate nad nunou, tak poradim: ak ste aktivna mamicka co je cele dni vonku, toto nie je kocik pre vas. toto je cestovny, do kurfa, obchodu, mat po ruke vyslovene. a v zime urcite nie. takze v tomto smere ma ta cena prekvapila,
kocky ktore mate od lilinky tu deku, to zakazdym privazujete alebo ste si to nastalo prisili hore tie klipsaky? nepolamalo sa vam to? skoda ze to nerobia kovove.
Ahojte 🙂 V piatok som si objednala Nuna Deluxe Emerald v Babytrende, stale cakam, ze mi napisu, ci ho maju. Dnes som tam volala a ze v priebehu dna mi daju vediet, ale nedali 😒 Maju ho tam za super cenu - 213 Eur, ale su trochu nespolahlivi. Tak ale tesim sa nanho. Vyzera nadherne, tak dufam, ze bude aj pohodlny pre babo 🙂
babule prosim vas ja idem tiez kupovat nunu,ked mi bude maly uz sediet,strasne sa mi paci no mate ho niektora vyskusany aj ci sa v pohode mesti do autobusu?nieje ten spodok velmi siroky?idem ho kupovat priamo z predajne takze si ho vyskusam ale ak by niektora mala skusenost,pomoze mi to,dakujeeem
@snehulienka1986 nie je siroky, ma 65 cm v tom najsirsom co sa da odmerat. je fakt malinky, lahunky, dizajnovo perfektny, ale treba si uvedomit ze je naozaj rozdiel Kocik a Golfac.
verzia deluxe s vecami od pinkie a lilinky, ten nanoznik vo verzii 2013 je inak onicom 😉 je uzky. rozhodovala som sa este pri quinny zapp, len ma odradilo ze sa musi zvlast odmontovat vanicka. ale verim ze tento bude super, toto su len moje prve dojmy z nuny. myslim ze to s cenou prehnali to je vsetko co mi vadi. kedze dokopy ma toto iste vysiel aj dorjan (sportova cast) a to proste chvilu treba rozdychat, lebo to je neporovnatelne, to je vsetko... 😎
@sedmokravka -dakujeeeem
Ahojte maminky, akurat som si objednala fusak nuna z ciech z firmy Baby choice za fantasticku cenu. Fusak za 14 eur a doprava 4,70 eura vkladom na ucet a 5,80 eur na dobierku. Tak strasne sa tesiiiim, viac ako polovicna cena v porovnani so slovenskom
http://deti.bazos.cz/inzerat/22554211/Nuna-fusa...
je to starsia verzia, dopredaj zasob 2011, zevraj maju poslednych 6 kusov. Uvidim ked pride... Ja som si ho dala poslat na dobierku.
ten fusak grey co som si objednala je z tejto kolekcie nuny, neviem co to nie je model 2010. Ale mne o najnovsi model nejde 🙂
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ikarkulka/al...
Maminky ak by ste mali záujem, budem predavať červenú nunu, použitú len občas vlani v lete.
Ahojte. Pred tyzdnom som si kupila Nuna Deluxe, je perfektna, konecne lahucky kocik, ALE... na strieske, na tej prednej lamele od stredu trochu vpravo ma taky "hrbolcek", mam dojem, ze je to tam zlomene, akoby sa tie 2 konce lamely prekryvali. Chcem sa opytat, ci to tam mate aj vy, teda ci je to nejake spojenie lamely, alebo to mam naozaj zlomene a budem to musiet reklamovat. Dakujem.
@edita84 Ahoj. Neviem preco sa mi sem neda pridat fotka, ale aspon vo fotoblogu ju mam: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sabiatko/alb... Ked prejdem rukou po tej prednej lamele, tak su tam 2 hrbolceky (uz som si vsimla aj druhy), akoby tam boli srobiky... Vizualne to nie je vidiet, lebo je na tom latka. Tiez sa mi ta strieska zda plocha, aj ty ju mas taku?
Oznamujem ze nanoznik prisiel a je perfektnyyyy, strasne sa tesim tak super na nunu pasuje .... A je to urcite original nuna fusak
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť, prosím? zatiaľ som naklonená kočíku Nuna (no neviem, či je pre mňa lepší obyčajný pepp alebo pepp deluxe), no vŕta mi hlavou aj Britax B-agile. Nemáte niektorá skúsenosti s oboma? ... aj keď nie vlastné, nevadí, každá rada pomôže. Mne sa na Nune zdajú látky kvalitnejšie, strieška viac napnutá, no z tých koliesok moc nadšená nie som. Môj malý má 6,5 mesiaca a 9,5 kg a výška okolo 70 cm (veľkosťou zodpovedá 11 mesačnému dieťaťu). My budeme zrejme buggy využívať aj v zime, takže potrebujem poradiť aj podľa toho. Moc snehu nebýva, no ťažko zimu vypočítať, všakže! ďakujem za rady v každom prípade.
baby a ešte jedna otázka. To prevažovanie? mám obavy, lebo mne malý aj cez deň spáva vnútri v kočíku. Nie je to nebezpečné, ak je kočík úplne v polohe lehu a bez dozoru? aj verzia de luxe má tento problém?

@janetinka Stupienok nemá a ja som z Nitry, takže neviem - ale u nás ho majú naživo v predajniach: PRE DETI a BABYMARKET