icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

sisi1986
7. apr 2013

@katulik2 ahoj, nevedela by si mi prosím poslať reálne fotky tej modrej Nuny De luxe: Aj mne sa veľmi páči, no naživo som ju ešte nevidela. Vyššie som čítala, že si si si ju kúpila. Prosím, ak môžeš, pošli mi jej foto. ďakujem veľmi pekne

lubka_to
7. apr 2013

@sisi1986 mala som Nunu emerald, ale keby sa mám znova rozhodnuť tak kupim radšej Britax, má ho kamarátka a vozí v nom trojročneho syna a má stále kopu miesta....

ifkael
7. apr 2013

@sisi1986 ja si ju idem zobrat v stredu- bude nas cakat na predajni... foto dam potom

ifkael
7. apr 2013

@sisi1986 urcite sa neprevazuje...to je hlupost...mozno mali na rucke povesane tasky- komu sa to prevazilo.

katulik2
8. apr 2013

@sisi1986 Ahoj! Sklamem ťa, nebola na sklade, tak sme nakobiec zobrali čisto čiernu...nepomôžem ti 😒

ketusik
9. apr 2013

Ahojte mamicky, vidim ze sa tu o Nune popisalo az az 😉
Chcem sa opytat ( aj ked je mozne ze to tu uz bolo "povedane"), pisete tu, ze na zimu Nuna nie je vhodna - cize v zime ju nepouzivate? Chcela by som golfac pri ktorom uz sportak nebudem potrebovat! Popravde cez kalamity co boli tento rok sa nedalo prejst ani sportovym kocikom...
Ma niekto Pepp deluxe? Ake je to polohovanie noziciek? Ako pozeram na internete je az o kilo tazsi!
Dakujem za infosky 😉

fifibela
9. apr 2013

My nunu pepp mame,je to kolekcia 2012,malá bude mať 3 roky...sme absolútne spokojní môžem ho odporucit každej mamine.veľa cestujeme tskze je pre nad maximálne praktický .malá v nom spavala aj pocas lyžovačky teda oblečená v lyžiarskom plus fusak a vyspala sa.Možno to nebolo super komfortné. ale oddychla si.Ak je dieťa naobliekané v kazdom inom kociku je jeho priestor obmedzený .A ešte jedno plus pre nunu... každé 2 alebo 2,5 ročné dieťa viac chodí ako sa vozí ...do nuny samo naskoci,keď chcete držať dieťa za ruku druhou rukou úplne jednoducho ovládae kočík. alebo ak kočík chce tlačiť dieťa samo,rucka sa dá dať tak nizko,ze bez problémov. to zvládne samo...Ja mám dve deti,je to 4 kočík a zároveň najlepší aký sme kedy mali.

edita84
9. apr 2013

@ketusik ja som používala nunu aj v zime s fusakom a dekou len ked bol sneh bol odstavený 🙂
@fifibela súhlasím zo všetkým čo si napísala je to najlepší kočík aký som mala 🙂

ifkael
10. apr 2013

takze nasa nova nuna ... maly je dost velky, 14kg a 93cm. nema tam vela miesta ako vo velkom sportovom kociku. ale myslim ze na leto v pohode. to skladanie a manevrovatelnost su uuzasne

ifkael
10. apr 2013
ifkael
11. apr 2013

Dojmy z nuny... Krasna je. Ale kedze maly vyzera na 3 roky- mala som predsalen zobrat maclaren :(

Ak by mal niekto o nu zaujem - info cez ip

ketusik
12. apr 2013

Tiez som sa na Nunu bola pozriet do obchodu! Maly ma 10 mesiacov a teda miesta tam uz vela neostalo... Uz teraz ma 10 kil, neviem si predstavit ako by to vyzeralo v zime s fusakom! Ale inak je krasna.... ☹ skoda! Pre vacsie deticky je naozaj neporovnatelne vacsi Britax, vazi tiez 8 kil a sklada sa jednou rukou - dokonca v zlozenom stave je len o par cm vacsi! Akurat teda... Nevyraba sa v pre mna moc pritazlivych farbach ☹

ifkael
12. apr 2013

Ako maly kocik na obcas zvezenie staci.. Ale som nevedela ci maclaren alebo nunu.. Teraz lutujem za maclarenom...

Ale ako sa malo vozime, mala by som to nechat asi tak..

zuzukaa
12. apr 2013

@sedmokravka ahoj, mozem sa spytat na madielko? aky stylom to tam drzi? dieta to neodtrhne? 🙂

tasamaja25
12. apr 2013

@ifkael
@ifkael Ahoj, a kde ste ho kupovali?

tasamaja25
12. apr 2013

@sabiatko Dobry den, pls napiste kde mozem kupit nunu kde je ta predajna? Dakujem

sabiatko
13. apr 2013

@tasamaja25 Ahoj. Ja som kupovala cez internet na Babytrend sk Nuna Deluxe Emerald za 213 Eur a doprava zdarma. Stale maju akciu. Inak som velmi spokojna. Je to moj piaty kocik a najlepsi z nich. Plus super dizajn.

tasamaja25
13. apr 2013

@sabiatko
Dakujem za odpoved, a prajem pekny den.

sabiatko
13. apr 2013

@tasamaja25 Nemas za co, aj tebe prajem pekny den 🙂

zuzukaa
13. apr 2013

dievcata, potrebujem radu, na čo služi ten plast na gumicke po bokoch kocika? 🙂

zuzukaa
13. apr 2013

fotka je lezato

edita84
14. apr 2013

@zuzukaa hm to neviem na mojom také nie je

zuzukaa
14. apr 2013

@zuzukaa je to na kociku deluxe...

gesypa
15. apr 2013

nechýba na kočíku madlo? moja malá nerada býva pripútaná tak si neviem predstaviť 😲

michaela80
16. apr 2013

@ifkael prosim ta a ked si lahne tak kolko mu trcia nozicky? nasa ma 92 cm ale este spi..tak rozmyslam nasu zltu predat a kupit deluxe

ifkael
16. apr 2013

Ma to presne - nozicky netrcia. Mozno aj trochu rezervu. Ked sedi, vyzera tam - obcas ako na bydle- obcas mi to tak pripada.. ale je spokojny, sam vylezie a zlezie... Vyspi sa ako uz davno nie... Este by som ju chcela vymenit za maclaren xlr- ale ak nevymenim- uplne bude stacit...

Len ci vydrzim nevymyslat...

lennnyka
18. apr 2013

@michaela80 prosim ta ides ju predat?

11motylka11
20. apr 2013

@lennnyka ak chcete tak Vám predám krásnu čiernu nunicku (plastenka ,moskytierka)2012 za 130eur

milanka33
20. apr 2013

Ahojki mala som nuninku požívala ju je to neskutočný kočiar očaril ma hneď ako som ho uvidela som vedela že ho musim mať.Ale syn už je veľky tak som sa ho vzdala prvsom myslela že si ho necham na vždy len tak doma. Ale nakoniec som ho dala preč. Nemôžem naň zabudnuť. Ešte teraz mi je za nim smutno. musela som to sen napisať mala som 2011 žltu

lennnyka
21. apr 2013

@11motylka11 ja by som velmi chcela zltuuuu:o))) a
@michaela80 je blizko nas tak preto som pisala jej...ale dakujem krasne:o)))ste zlata!!!