Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@nyka93 Ahoj. Vsetky su Nuna Pepp Buggy. Novsie modely maju polohovanie chrbta a noziciek, a to NPB 2012 ma polohovanie chrbta, ale polohovanie noh je velmi chabe, len sa prevrati kus latky, nie je to do roviny a ani to nie je moc stabilne. NPB Deluxe - polohovanie chrbta a plne funkcne polohovanie noziciek. Pre komfort dietata by som odporucala tuto, ten cenovy rozdiel nie je velky a dieta sa v nej pohodlne vyspi. Tiez mame tento kocik.
Kočky ak by ste náhodou niektorá predávala Nuna pre dievčatko.. tak zháňam 🙂
ahojte nunna maniačky 🙂 mali ste niektorá nunnu na dovolenke? neublížil jej piesok a slnko? nevybledla? diky
@lenjak ahoj, ja mam Nunu a zijem v UK pri mori, je to pravda ze tu sa slnka moc nedockavame ale piesok pri mori je a chodim sa casto prechadzat k moru a v pohode ved ju vzdy osprchujem potom naolejujem a hotovka ... takze piesok urcite neublizi a podla mna latka Nuny je super podla mna nevybledne ja uz mam Nunu pol roka ale som ju kupovala z druhej ruky takze je stara cca 1 - 2 roky urcite a farba je vzdy ako nova a to som ju aj prala v pracke ... takze si nemyslim ze jedna dovolenka ci dve by znicili potah, zda sa mi byt kvalitny je super 🙂
@edita84 aj ja mam Nunu a mas naozaj pravdu je to najlepsi kocik aky kedy niekto vyrobil ... 🙂 🙂 🙂 ja som mala naozaj vseliake kociky nemala som ich vela ale mala som ich dost ale na NUNU nema hadam ziadny ... pridavam fotky a bola pouzivana aj v zime s fusakom a v pohode 🙂 🙂 🙂 a aj na jar bez fusaka 🙂))
Tak už som sa aj ja dočkala mojej nuničky, už sa teším keď sa malý zobudí a vyskúšame ju. Som zvedavá lebo keď je prázdna tak trocha hrkaju kolieska ☹ ale je krásna.
Máte tú ešte niekto tu deluxe? Tiež sa vám ťažšie skladá? Ja som tam musela tu striesku totálne natlačiť aby sa tam ešte zmestilo to polohovanie noziciek a ledva som ten suchý zips zapla, drží to len tak tak 😝
@akinorev87 ahoj a prosim ta gde madlo na nunu odkali dakujeeeem a s kocikom spokojnost???
Inak ja mám tu emerald a mne sa zdá zelená 😅 či zdá sa mi to?
Rozmyslam nad nunou pre maleho,nepredavate niektora?
@annickka Ahoj....madlo som kupovala cez MMB - http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=214469
ja som maximálne spokojná a podla mna aj mala tiez :P mala mi v tom spinka aj cez den a bez problemov a inak ona je baculka a v pohode tam zmesti 🙂

joj už mam v tom mix.. nuna pepp a nuna buggy..a aj nuna peep deluxe ??...nejaky rozdiel medzi tym??ci je to vsetko jedno a to iste