icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

nyka93
21. apr 2013

joj už mam v tom mix.. nuna pepp a nuna buggy..a aj nuna peep deluxe ??...nejaky rozdiel medzi tym??ci je to vsetko jedno a to iste

sabiatko
3. máj 2013

@nyka93 Ahoj. Vsetky su Nuna Pepp Buggy. Novsie modely maju polohovanie chrbta a noziciek, a to NPB 2012 ma polohovanie chrbta, ale polohovanie noh je velmi chabe, len sa prevrati kus latky, nie je to do roviny a ani to nie je moc stabilne. NPB Deluxe - polohovanie chrbta a plne funkcne polohovanie noziciek. Pre komfort dietata by som odporucala tuto, ten cenovy rozdiel nie je velky a dieta sa v nej pohodlne vyspi. Tiez mame tento kocik.

tinushka13
7. máj 2013

Kočky ak by ste náhodou niektorá predávala Nuna pre dievčatko.. tak zháňam 🙂

lenjak
7. máj 2013

ahojte nunna maniačky 🙂 mali ste niektorá nunnu na dovolenke? neublížil jej piesok a slnko? nevybledla? diky

ivetka09
10. máj 2013

@lenjak ahoj, ja mam Nunu a zijem v UK pri mori, je to pravda ze tu sa slnka moc nedockavame ale piesok pri mori je a chodim sa casto prechadzat k moru a v pohode ved ju vzdy osprchujem potom naolejujem a hotovka ... takze piesok urcite neublizi a podla mna latka Nuny je super podla mna nevybledne ja uz mam Nunu pol roka ale som ju kupovala z druhej ruky takze je stara cca 1 - 2 roky urcite a farba je vzdy ako nova a to som ju aj prala v pracke ... takze si nemyslim ze jedna dovolenka ci dve by znicili potah, zda sa mi byt kvalitny je super 🙂

ivetka09
10. máj 2013

@edita84 aj ja mam Nunu a mas naozaj pravdu je to najlepsi kocik aky kedy niekto vyrobil ... 🙂 🙂 🙂 ja som mala naozaj vseliake kociky nemala som ich vela ale mala som ich dost ale na NUNU nema hadam ziadny ... pridavam fotky a bola pouzivana aj v zime s fusakom a v pohode 🙂 🙂 🙂 a aj na jar bez fusaka 🙂))

edita84
10. máj 2013

@ivetka09 som rada a aj my ju milujeme dúfam že môj drobec sa bude chcieť čo najdlhšie v nej voziť 🙂

ivetka09
10. máj 2013

@edita84 no moj sa veru chce vozit a mozno aj zato ze mam je blazon do kocikov a chce skusat tak spolupracuje hihihi ale nuna je fakt skvela 🙂

drobulo
13. máj 2013

Tak už som sa aj ja dočkala mojej nuničky, už sa teším keď sa malý zobudí a vyskúšame ju. Som zvedavá lebo keď je prázdna tak trocha hrkaju kolieska ☹ ale je krásna.

drobulo
13. máj 2013

Máte tú ešte niekto tu deluxe? Tiež sa vám ťažšie skladá? Ja som tam musela tu striesku totálne natlačiť aby sa tam ešte zmestilo to polohovanie noziciek a ledva som ten suchý zips zapla, drží to len tak tak 😝

drobulo
13. máj 2013

A ešte foto

ivetka09
14. máj 2013

@drobulo super krasna a akoze hrkaju kolieska? Ja mam len obicajnu ale voebec nehrkali kolieska bola skvele ... 🙂

ivetka09
14. máj 2013

@zuzukaa ahoj ty mas Nunu deluxe? A mozes mi napisat aka je to farba ci do cervena alebo do ruzova ci by mohla byt aj pre chlapceka dakujem

zuzukaa
14. máj 2013

@ivetka09 ahoj mam deluxe, farba je malinova, myslim, ze pre chlapceka nie, skor tu emerald ci ako sa vola ta farba taka modra... 🙂 ako je na foto vyssie

zuzukaa
14. máj 2013

@drobulo ja mam, az tak na doraz aj so zapinanim som ju neskusala skladat ja ju len sklopim a supnem do auta 🙂

drobulo
14. máj 2013

@zuzukaa No už som na to prišla. Inak dnes som bola prvý krát na prechádzke a som nadšená a drobec tiež. Veľmi sa z nej teším 😀

zuzukaa
14. máj 2013

@drobulo my ju mame od vianoc ale vybrali sme ju ked sa oteplilo a mala tiez ani nepipla, paci sa jej tam.... ale sa mi rozvrzgala rukoväť, ale to mi nevadi, kedze malu v nuničke neuspavam.. 🙂

drobulo
14. máj 2013

@zuzukaa To ako že rozvŕzgala? Ja som nemohla s ním zastaviť, lebo malý hneď protestoval ale keď sme išli tak ani nepipol.

zuzukaa
14. máj 2013

@drobulo neviem ani ja ako sa to stalo, ale vrzga mi to 😀

annickka
14. máj 2013

@lenka1108 ahojky ja si myslim z uplne super a ak mozem sa opytat a bude ot do toho kociku pasovat???aj nanoznik a tak???dakujem

annickka
14. máj 2013

@akinorev87 ahoj a prosim ta gde madlo na nunu odkali dakujeeeem a s kocikom spokojnost???

annickka
14. máj 2013

@tina129 a chcem sa peken opytat ako sa tam presne upoevnuje ked treba dat dolu kocik napolohovat to zavadzia ???

ivetka09
15. máj 2013

@zuzukaa ahoj a dakujem skoda ze nie je v cervenom 🙂 a tu modru ja mam v klasik hore fotky kde je maly v kociku to je moj ale som chcela trosku zmenu inu farbu tak nic a dakujem 🙂

ivetka09
15. máj 2013

@drobulo ahoj ake stare mas dietatko? Urobis fotky aj s nim v Nune dakujem 🙂

drobulo
15. máj 2013

@ivetka09 Moja malá má už 5 rokov takže ona sa už nevozi 😀 Vozí sa syncek, ten má 15 mesiacov, pridám neskôr fotky teraz mám nunicku v aute.

drobulo
15. máj 2013

Inak ja mám tu emerald a mne sa zdá zelená 😅 či zdá sa mi to?

7511
15. máj 2013

Rozmyslam nad nunou pre maleho,nepredavate niektora?

akinorev87
15. máj 2013

@annickka Ahoj....madlo som kupovala cez MMB - http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=214469
ja som maximálne spokojná a podla mna aj mala tiez :P mala mi v tom spinka aj cez den a bez problemov a inak ona je baculka a v pohode tam zmesti 🙂

drobulo
15. máj 2013

@ivetka09 Jaj, teraz pozerám že si písala dieťatko a nie dievčatko 😀

kubacikus
15. máj 2013

@7511 moja kamoška chcela predať tak jej skús napísať.nájdeš ju pod menom lindsey.