icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

7511
15. máj 2013

@kubacikus vdaka..skusim

zuzukaa
15. máj 2013

@ivetka09 aha hihi nekukla som sa kto tie fotky tam pridal.. 😀 😀 😀

ivetka09
15. máj 2013

@drobulo 🙂 nevadi ... ano dietatko aj moj ma 15 mesiacov ale je v NUNE natrepany velmi uzka je mu ... aj ja mam tu emeral hej je taka zelena ci aka 🙂 budem sa tesit na fotky hore vysie su moje fotky s mojim syncekom 🙂

ivetka09
15. máj 2013

@zuzukaa 🙂 😉 🙂

drobulo
16. máj 2013

@ivetka09 konečne sľubované foto, dnes cestou z pekárne:

ivetka09
16. máj 2013

@drobulo dakujem, no to je super nadhera ... kolka ma tvoj maly kg a vysku? On je v Nune v pohode a moj vyzera ako odrasteny znej alebo zeby deluxe bola vecsia ako klasik?

gabidurmek
16. máj 2013

Ja mam tiez v ponuke Nunu 🙂

drobulo
16. máj 2013

@ivetka09 nevedela som tie fotky otočiť kurnik. Neviem presne koľko má malý, naposledy sme boli na poradni ešte vo februári, ale určite cez 10 kilo a asi 80 cm, približne. Myslím že deluxe asi nebude väčšia, rozmery uvádzajú rovnaké. Jemu je super a bohovsky sa s ňou kocikuje, paradicka, veľmi sa z nej teším.

ivetka09
16. máj 2013

@drobulo no tak moj je obrik ... maokolo 12,5 kg akoze mu je este nuna dobra ale do kedy? A to mas pravdu uzasne sa kocikuje nadhera aj jednou rukou 🙂)) je to skvely golfacik to sa musi uznat 🙂

andrejkobb
16. máj 2013

@ivetka09 - moj syn ma 2 roky a 3 mesiace, 97 cm a 17 kilo a stale sa v pohode vozime v nune klasik, spraceme sa do nej aj vyspime 🙂

ivetka09
17. máj 2013

@andrejkobb Ano? To myslis vazne? A ak ta mozem poprosit moze mi urobit par fotiek aj s malym ked je v nej aj ked spi ak sa da ... 🙂 Ja mam fotky vysie mozno uz na predchadzajucej strane pozri si ich potom na nozicky mu je este dost ale na chrbatik a hlavicku nie ... ale naozaj je Nuna super golfacik keby mala aspon o 10 cm dlhsi chrbat a bola by len o 5 cm sirsia nema chybu vobec fakt lebo to tlacenie je uzasne 🙂

ifkael
17. máj 2013

@andrejkobb ja som mala deluxe. Syn o par cm mensi - ked bol nalezato mal syn hlavu von z operadla strcenu v strieske... A ked sedel temeno mu uzuz pretrcalo z operky.. O tom, ze vyzeral velky v malom kociku divne ani nehovorim... I ked sa v nom vyspal dllllho, mne sa nepacil- inak nuna uuuuzasna

zuziq
17. máj 2013

baby viete mi poradit ako funguje to polohovanie noziciek na nune 2012? prave mi prisiel a neviem prist na to ci sa to da dat aj do nejakej inej polohy tie nozicky alebo to nove polohovanie znamena ze je len inak urobena ta spodna cast? alebo to polohovanie znamena ze ta pogumovana cast sa da dat akoby do vnutra a von??

edita84
17. máj 2013

@zuziq tak ako píšeš ide to len do vnútra a von ale velký význam to tam nemá lebo to dieťatko hned kopne dnu 🙂

drobulo
19. máj 2013

@ivetka09 No toho sa aj ja bojím že dokedy mu bude, počítam že túto jar a leto možno jeseň kým nebude naobliekany a koniec. A ešte neviem ako sa bude chcieť kocikovat keď už bude vedieť chodiť lebo on ešte stále nechodí lenivec.

ivetka09
20. máj 2013

@drobulo presne tak ze aj nam uz zacina byt akurat a na zimu bude aj mala ... ale tak skvele sa tlaci a taka je uzasna ze sa jej neviem ani zbavit, kolko krat ju nahodim napredaj vkuse ten predaj potom zrusim a pouzivam dalej ... 🙂 tak neviem asi ju budeme mat az kym bude sa maly vozit lebo na sedenie a na rychli presun staci a na spanie mame aj tak Brio tak uvidime 🙂

ivetka09
20. máj 2013

@zuziq ahoj presne tak v tej Nune klasik je len to ine ze vystrcis von tu gumu ci co to je ak nahodou nemas Nunu deluxe ta ma polohovanie noziciek normalne ... preto aj ja rozmyslam zmenit Nunu klasik na Deluxe 🙂

imita
23. máj 2013

Žienky ak by mal niekto záujem, mám na predaj Nunu, kupovanú min. rok novú - farba Raspberry, používaná cca 7 mesiacov, čiže je v super stave, cca ešte 1 rok v záruke. Máme aj zhotovené madlo a tiež fusak Eisbärchen ak by bol záujem 🙂

imita
23. máj 2013

@tinushka13 ahoj, pridala som príspevok (viď vyššie), mám na predaj 🙂

tinushka13
26. máj 2013

@imita dakujem ale my už sme si objednali nunu a vozime sa v nej 2 týždne 🙂 ale dakujem krasne. skoda ze si nenapisala skor. ja som nakoniec kupila novu aj s fusakom aj s madielkom.

rosaria
26. máj 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je strieska robena.tak že nesvieti slnko, lebo mám Jane a tam svieti,je proste krátka. A ak niekto predavate.verziu s polohovatelnymi nozickami tak kúpim.

drobulo
26. máj 2013

@rosaria Ahoj, strieska má ešte tienidlo, na fotkach o stranku dozadu ju mám odfotenu. Inak samotná strieska sa dá ešte celá viac zatiahnuť v sede ale potom dieťatko dobre nevidí lebo ju má až pred tvarickou. Zatiaľ máme nunicku len asi dva týždne a nestihla som zistiť či to bude stačiť lebo slniečko veľmi nesvieti ale som s ňou veeeeelmi spokojná 🙂

rosaria
3. jún 2013

Chcem sa opýtať či sa dieťa vôbec vyspi v nune bez polohovania noziciek.

edita84
3. jún 2013

@rosaria jasne že sa vyspí ja mám nunu 2012 a drobca tam mám od 8 meho mesiaca 🙂 a v pohode spinkal 🙂

rosaria
3. jún 2013

@edita84 a nevisia mu nozicky?

edita84
3. jún 2013

@rosaria teraz už hej ale nevidím v tom problém, pri dcérke som mala taký čo mal polohovatelné nohy a nepoužívala som to :/

karin8
5. jún 2013

babule poraddte chcen nunu deluxe...ale tu ma niektore odhovarali ze to je strasna hrkalka...a ake ma kolieska?dakujem vam za odpovede

marianka3
6. jún 2013

Baby, ak budete predávať, spomente si na mňa! 🙂

karin8
6. jún 2013

@edita84 mozenm saspytat ...pouzivate ho aj v zime????

edita84
6. jún 2013

@karin8 áno používala som ho aj v zime kým nebol sneh 🙂