Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ja mam tiez v ponuke Nunu 🙂
@ivetka09 nevedela som tie fotky otočiť kurnik. Neviem presne koľko má malý, naposledy sme boli na poradni ešte vo februári, ale určite cez 10 kilo a asi 80 cm, približne. Myslím že deluxe asi nebude väčšia, rozmery uvádzajú rovnaké. Jemu je super a bohovsky sa s ňou kocikuje, paradicka, veľmi sa z nej teším.
@ivetka09 - moj syn ma 2 roky a 3 mesiace, 97 cm a 17 kilo a stale sa v pohode vozime v nune klasik, spraceme sa do nej aj vyspime 🙂
@andrejkobb Ano? To myslis vazne? A ak ta mozem poprosit moze mi urobit par fotiek aj s malym ked je v nej aj ked spi ak sa da ... 🙂 Ja mam fotky vysie mozno uz na predchadzajucej strane pozri si ich potom na nozicky mu je este dost ale na chrbatik a hlavicku nie ... ale naozaj je Nuna super golfacik keby mala aspon o 10 cm dlhsi chrbat a bola by len o 5 cm sirsia nema chybu vobec fakt lebo to tlacenie je uzasne 🙂
@andrejkobb ja som mala deluxe. Syn o par cm mensi - ked bol nalezato mal syn hlavu von z operadla strcenu v strieske... A ked sedel temeno mu uzuz pretrcalo z operky.. O tom, ze vyzeral velky v malom kociku divne ani nehovorim... I ked sa v nom vyspal dllllho, mne sa nepacil- inak nuna uuuuzasna
baby viete mi poradit ako funguje to polohovanie noziciek na nune 2012? prave mi prisiel a neviem prist na to ci sa to da dat aj do nejakej inej polohy tie nozicky alebo to nove polohovanie znamena ze je len inak urobena ta spodna cast? alebo to polohovanie znamena ze ta pogumovana cast sa da dat akoby do vnutra a von??
@drobulo presne tak ze aj nam uz zacina byt akurat a na zimu bude aj mala ... ale tak skvele sa tlaci a taka je uzasna ze sa jej neviem ani zbavit, kolko krat ju nahodim napredaj vkuse ten predaj potom zrusim a pouzivam dalej ... 🙂 tak neviem asi ju budeme mat az kym bude sa maly vozit lebo na sedenie a na rychli presun staci a na spanie mame aj tak Brio tak uvidime 🙂
Žienky ak by mal niekto záujem, mám na predaj Nunu, kupovanú min. rok novú - farba Raspberry, používaná cca 7 mesiacov, čiže je v super stave, cca ešte 1 rok v záruke. Máme aj zhotovené madlo a tiež fusak Eisbärchen ak by bol záujem 🙂
@tinushka13 ahoj, pridala som príspevok (viď vyššie), mám na predaj 🙂
@imita dakujem ale my už sme si objednali nunu a vozime sa v nej 2 týždne 🙂 ale dakujem krasne. skoda ze si nenapisala skor. ja som nakoniec kupila novu aj s fusakom aj s madielkom.
Ahojte chcem sa opýtať či je strieska robena.tak že nesvieti slnko, lebo mám Jane a tam svieti,je proste krátka. A ak niekto predavate.verziu s polohovatelnymi nozickami tak kúpim.
@rosaria Ahoj, strieska má ešte tienidlo, na fotkach o stranku dozadu ju mám odfotenu. Inak samotná strieska sa dá ešte celá viac zatiahnuť v sede ale potom dieťatko dobre nevidí lebo ju má až pred tvarickou. Zatiaľ máme nunicku len asi dva týždne a nestihla som zistiť či to bude stačiť lebo slniečko veľmi nesvieti ale som s ňou veeeeelmi spokojná 🙂
Chcem sa opýtať či sa dieťa vôbec vyspi v nune bez polohovania noziciek.
babule poraddte chcen nunu deluxe...ale tu ma niektore odhovarali ze to je strasna hrkalka...a ake ma kolieska?dakujem vam za odpovede
Baby, ak budete predávať, spomente si na mňa! 🙂

@kubacikus vdaka..skusim