Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahoj maminy, rada by som si kupila tuto nunu, ale potrebujem poradit. Drobec ma 2 roky a 2 mesiace, 13 kg a 95 cm, myslite, ze nam ten kociarik bude este stacit, chcem to vediet skor ako ho objednam, urcite tie co ste ho mali, alebo ho stale mate, budete mat k tomu dobry odhad.
Dakujem
Baby, potrebujem nejaký vak na Nunu na prevod lietadlom, neviete o nejakom vaku ktorý je vhodný pre Nunu? A ked ešte máte nejaký link na Nuna doplnky kľudne priložte 😀 Kúpila som dnes Nunu a ani neviem čo k nemu je, aké doplnky ale ten vak budem ozaj potrebovať. Inak, je tu nejaká maminka ktorej malé má tak ako naša vyše 2,5roka a majú Nunu?? lebo neviem či ho ešte vôbec stíhame využiť a pritom je ten kočík tak úžasný ale neskoro sme ho kúpili ☹
@ifkael Dobrý večer,potrebovala by som poradiť,vidím,že Nunu máte.Chcela by som sa opýtať,či ste spokojná-ja váham medzi Nunou a Quinny zapp.Teda núdzovo sme potrebovali kočík a kúpili sme Quinny Zapp,ale už ho predávam,lebo sa nedá polohovať.Nuna má podľa mňa iba výhody ale bude to náš jedenásty kočík a už by som chcela aby bol posledný.Preto vás prosím o názory.Kočík potrebujeme pre 18 mes.chlapčeka -12kíl,do auta aj autobusu,sem-tam na spanie,do obchodov,do ZOO ,na výlety,do mesta: spojená rúčka,košík,polohovanie,strieška ( dá sa výškovo nastaviť? videla som na videu "kočíkovo predstavuje" ) ,ľahký a dobre vyvážený.Rýchlo skladateľný ,s prateľným poťahom.Zatiaľ som sa nedočítala negatívum.Tak prepáčte za ten román a vopred dakujem 🙂
Baby,včera mi prišla nuna.super spokojná,no dnes mi jedno predné koleso píska.nemá s tým niekto skúsenosť?mám to naolejovat?alebo tam mám kamienok?dajú sa kolieska dať dolu?
@bubatenka17 ahoj,pouzivas uz nunu si spokojna?aka je dlzka chrbtovrj casti prosim
Dobrý deň, prosím Vás mám dvojročného chlapčeka a chcem kúpiť nunu zmestí sa tam normálne a ako prejdete po snehu dakujem za každú odpoved Henrieta
Ahojte ak mate niekto záujem predavam nunu 2012 čierna farba asi 3-4krat použitá.kupeba v júni 2013

@1ivanka1 dakujem za info, sama som zvedava, lebo som este nemala moznost si ho ani vyskusat