icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

karin8
6. jún 2013

@andrejkobb tak ste s nuou spokojna a v zime ako???

andrejkobb
7. jún 2013

@karin8 - sucha zima v pohode, aj zimny fusak emitex sa mi v pohode zmestil. Pri snehu je problem (mensie kolieska, nizsi podvozok), ale to pri kazdom golfovom kociku. Na zimu sme presli do sportoveho maxi cosi.

rosaria
8. jún 2013

@karin8 Ahoj včera sme kúpili nunu deluxe, a je to naprostá bomba. Máme za sebou skúšobnú jazdu po našich zroztlčených chodníkoch a je to v poriadku. Malá v nej sedela večer skoro hodinu. Nechcela vyliezť.

rosaria
8. jún 2013

@edita84 Editka tak som nakoniec vzala novú deluxe. Užívam si a teším sa každú prechádzku, Jané muum si zatiaľ nechám v zálohe na zimu 😀

vierka84
8. jún 2013

@drobulo mohla by som poprosit o info aká je celková vnútorná dlžka nuna pepp deluxe (od chrbtovej opierky po opierku nôh)? dakujem

ivetka09
9. jún 2013

ahojko maminky, ja len nieco o Nune, nemam deluxe ale nevadi lebo vsetko ostatne je rovnake len na to polohovanie noziciek. Ale musim Nunu chvalit a len chvalit, tak uzasny golfacik ako je toto male stvorenie neviem ci este existuje ... ako som sa jej bala kvoli tym malinkym kolieskam no je skvela ... chodime na plaz k moru ale niekde je teren otrasny lesny same jamy kopce kamene male velke vsetko mozne ale nuna aj sprckom v nej dokonca ja tlacenim jednou rukou prejde lahucko uzasne ... je to ako maly traktor ... je skvela elegantna do mesta, skvelo skladna do maleho kufra auta, skvele sa tlaci aj na otrasnom terene no neviem ale je to 1 u golfacov ... 🙂 🙂 🙂 Ja na Nunu nedam dopustit jedine minus je ze je asi len tak do dvoch rokov dietata lebo vecsiemu dietatku pri spani vytrca hlavicka ale inak je fakt skvela odporucam kazdem mamine co vaha ci kupit alebo nie ... a ked tak deluxe aj s polohovanim noziciek tam uz fakt nie je mozno snad ziadne minus 🙂 🙂 🙂 mna by asi mala obchody a vyrobcovia Nuny platit za reklamu a dobre predavanie jej hihi ...

drobulo
9. jún 2013

@vierka84 celková dĺžka je 86cm, či inú? Dĺžka sediacej časti keď je zdvihnuta opierka nôh je 43cm.

akis01
9. jún 2013

prosim vás neviete či sa dá zohnat nejaké madlo na nunu? 🙂 dakujem

zuzikkaa
9. jún 2013

baby ako je to s tou nunou?? plohovanie nožičiek má iba deluxe?? aké sú rozmery sedačky prosím??? nechce sa mi hladať

drobulo
12. jún 2013

@zuzikkaa také plnohodnotné polohovanie nožičiek má iba de luxe (mám ju v albume). obyčajná má iba takú pogumovanú časť pri nožičkách ktorá sa rukou vytlačí von a je tam potom taký kopček či čo ale ževraj to detičky hneď skopnú naspäť takže nula bodov. Neviem aké miery chceš ale nejaké som písala kúsok nad touto správou 😀

https://www.youtube.com/watch?v=N4nM2AECKcU

kukni video, tu sú rozdiely

1ivanka1
16. jún 2013

@zuzikkaa polohovanie nožičiek má nový model 2013 nuna pepp

1ivanka1
16. jún 2013

@akinorev87 jej tam sa da dokupiť aj madlo? 😅 😅

1ivanka1
16. jún 2013

@gesypa presne toto riešim, moja tiež nechce byť pripútaná, ide to zo seba zošklbnúť a strašne plače ☹ ☹
ale čo som pozerala iné golfky s madlom tak to madlo je tak vysoko, že aj tak by som ju musela pripútať lebo by sa mohla zošmyknúť, ☹ takže bude si musieť zvyknúť..inak tu mala jedna kočka foto, kúpila madlo zvlásť..

akinorev87
16. jún 2013

@1ivanka1 ahoj...no áno, ale nie je originál, ale je super 🙂

1ivanka1
16. jún 2013

@akinorev87 a to sa da aj original?

akinorev87
16. jún 2013

@1ivanka1 zial nie, aspon o tom neviem!!!

tehoska
17. jún 2013

Prosim Vas, pouzivali ste Nunu niekto aj pre mensie 7-8 mesacne babo?

edita84
18. jún 2013

@tehoska ja môj syn je v nej od 8 mesiaca 🙂 a kamoškyna dcérka od 6 teho 🙂

tehoska
18. jún 2013

@edita84 dakujem

1ivanka1
21. jún 2013

@akis01 madlo sa da zohnat na nunu

bibzuska
23. jún 2013

nemá niekto nuna pepp emerald, ???

1ivanka1
2. júl 2013

@bibzuska sestra ma.

bibzuska
2. júl 2013

@1ivanka1 aj na predaj?

1ivanka1
2. júl 2013

@bibzuska nie,ma ju novu, kupenu teraz 🙂

bibzuska
2. júl 2013
bibzuska
2. júl 2013

@bibzuska a je spokojna?

bibzuska
2. júl 2013

@1ivanka1 a je spokojná?

1ivanka1
2. júl 2013

@bibzuska mysme si kupilo obe ja raspebry ona emerald,zatial sme s nou boli len 2krat a sme spokojne. 🙂
Nasadit tam plastenku bola mensia maturita ale inak super 🙂

bibzuska
2. júl 2013

@1ivanka1 aha tak to som rada lebo sa mi paci, a teraz sa rozhodujem ci kupit alebo nie.

1ivanka1
2. júl 2013

@bibzuska zalezi co od kocika ocakavas...my sme chceli skladny do auta, dalej do lahu,plus polohovanie noziek(neviem ao stare mas dieta) aj vyzorovo je pekny a strasne lahko ovladatelny,ani neviem ze nieco tlacim....