Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@karin8 - sucha zima v pohode, aj zimny fusak emitex sa mi v pohode zmestil. Pri snehu je problem (mensie kolieska, nizsi podvozok), ale to pri kazdom golfovom kociku. Na zimu sme presli do sportoveho maxi cosi.
ahojko maminky, ja len nieco o Nune, nemam deluxe ale nevadi lebo vsetko ostatne je rovnake len na to polohovanie noziciek. Ale musim Nunu chvalit a len chvalit, tak uzasny golfacik ako je toto male stvorenie neviem ci este existuje ... ako som sa jej bala kvoli tym malinkym kolieskam no je skvela ... chodime na plaz k moru ale niekde je teren otrasny lesny same jamy kopce kamene male velke vsetko mozne ale nuna aj sprckom v nej dokonca ja tlacenim jednou rukou prejde lahucko uzasne ... je to ako maly traktor ... je skvela elegantna do mesta, skvelo skladna do maleho kufra auta, skvele sa tlaci aj na otrasnom terene no neviem ale je to 1 u golfacov ... 🙂 🙂 🙂 Ja na Nunu nedam dopustit jedine minus je ze je asi len tak do dvoch rokov dietata lebo vecsiemu dietatku pri spani vytrca hlavicka ale inak je fakt skvela odporucam kazdem mamine co vaha ci kupit alebo nie ... a ked tak deluxe aj s polohovanim noziciek tam uz fakt nie je mozno snad ziadne minus 🙂 🙂 🙂 mna by asi mala obchody a vyrobcovia Nuny platit za reklamu a dobre predavanie jej hihi ...
prosim vás neviete či sa dá zohnat nejaké madlo na nunu? 🙂 dakujem
baby ako je to s tou nunou?? plohovanie nožičiek má iba deluxe?? aké sú rozmery sedačky prosím??? nechce sa mi hladať
@zuzikkaa také plnohodnotné polohovanie nožičiek má iba de luxe (mám ju v albume). obyčajná má iba takú pogumovanú časť pri nožičkách ktorá sa rukou vytlačí von a je tam potom taký kopček či čo ale ževraj to detičky hneď skopnú naspäť takže nula bodov. Neviem aké miery chceš ale nejaké som písala kúsok nad touto správou 😀
https://www.youtube.com/watch?v=N4nM2AECKcUkukni video, tu sú rozdiely
@akinorev87 jej tam sa da dokupiť aj madlo? 😅 😅
@gesypa presne toto riešim, moja tiež nechce byť pripútaná, ide to zo seba zošklbnúť a strašne plače ☹ ☹
ale čo som pozerala iné golfky s madlom tak to madlo je tak vysoko, že aj tak by som ju musela pripútať lebo by sa mohla zošmyknúť, ☹ takže bude si musieť zvyknúť..inak tu mala jedna kočka foto, kúpila madlo zvlásť..
@1ivanka1 ahoj...no áno, ale nie je originál, ale je super 🙂
@akinorev87 a to sa da aj original?
@1ivanka1 zial nie, aspon o tom neviem!!!
Prosim Vas, pouzivali ste Nunu niekto aj pre mensie 7-8 mesacne babo?

@andrejkobb tak ste s nuou spokojna a v zime ako???