icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

bibzuska
2. júl 2013

@1ivanka1 dakujem za info, sama som zvedava, lebo som este nemala moznost si ho ani vyskusat

landrea
3. júl 2013

ahoj kocky, ak by mal niekto zaujem predavam nunicku deluxe, kuk moje inzeraty

evikuska
9. júl 2013

ahoj maminy, rada by som si kupila tuto nunu, ale potrebujem poradit. Drobec ma 2 roky a 2 mesiace, 13 kg a 95 cm, myslite, ze nam ten kociarik bude este stacit, chcem to vediet skor ako ho objednam, urcite tie co ste ho mali, alebo ho stale mate, budete mat k tomu dobry odhad.
Dakujem

ifkael
10. júl 2013

@evikuska maly ma tak isto a nam bola nuna mala... 😅

ifkael
10. júl 2013

@evikuska
mal hlavu az po striesku a vyzeral v nej smiesne. a ked si lahol, mal hlavu pichnutu v strieske, pretrcala mu cez operadlo. inak bola uzasna, skoda ze sme ju nemali skor.

nifido
14. júl 2013

zienky ziadna nepredava pinkie deku?alebo aj setť? ktore uz nevyuzivate?pls

novan
14. júl 2013

Baby, potrebujem nejaký vak na Nunu na prevod lietadlom, neviete o nejakom vaku ktorý je vhodný pre Nunu? A ked ešte máte nejaký link na Nuna doplnky kľudne priložte 😀 Kúpila som dnes Nunu a ani neviem čo k nemu je, aké doplnky ale ten vak budem ozaj potrebovať. Inak, je tu nejaká maminka ktorej malé má tak ako naša vyše 2,5roka a majú Nunu?? lebo neviem či ho ešte vôbec stíhame využiť a pritom je ten kočík tak úžasný ale neskoro sme ho kúpili ☹

tatianka7
14. júl 2013

@ifkael Dobrý večer,potrebovala by som poradiť,vidím,že Nunu máte.Chcela by som sa opýtať,či ste spokojná-ja váham medzi Nunou a Quinny zapp.Teda núdzovo sme potrebovali kočík a kúpili sme Quinny Zapp,ale už ho predávam,lebo sa nedá polohovať.Nuna má podľa mňa iba výhody ale bude to náš jedenásty kočík a už by som chcela aby bol posledný.Preto vás prosím o názory.Kočík potrebujeme pre 18 mes.chlapčeka -12kíl,do auta aj autobusu,sem-tam na spanie,do obchodov,do ZOO ,na výlety,do mesta: spojená rúčka,košík,polohovanie,strieška ( dá sa výškovo nastaviť? videla som na videu "kočíkovo predstavuje" ) ,ľahký a dobre vyvážený.Rýchlo skladateľný ,s prateľným poťahom.Zatiaľ som sa nedočítala negatívum.Tak prepáčte za ten román a vopred dakujem 🙂

novan
15. júl 2013

@edita84 díky 🙂

evi1829
15. júl 2013

holky, na nune hrkocu koliecka??? Myslim ako na zappiku ;)

hetino
18. júl 2013

Baby neviete mi poradit,kde zozeniem nahradne koliecka na NUNU?

bubatenka17
19. júl 2013

Baby,včera mi prišla nuna.super spokojná,no dnes mi jedno predné koleso píska.nemá s tým niekto skúsenosť?mám to naolejovat?alebo tam mám kamienok?dajú sa kolieska dať dolu?

karinka2105
28. júl 2013

@bubatenka17 ahoj,pouzivas uz nunu si spokojna?aka je dlzka chrbtovrj casti prosim

lilli251
11. aug 2013

@frlka asi si predala tu podlozku ze? 🙂

frlka
14. aug 2013

@lilli251 ahoj, ..neviem aku...ale veci z kocikov som uz predala urcite...

akis01
20. aug 2013

ahojte nepredáva niekto pláštenku na nunu?dakujeem 🙂

matterhj
20. aug 2013

Dobrý deň, prosím Vás mám dvojročného chlapčeka a chcem kúpiť nunu zmestí sa tam normálne a ako prejdete po snehu dakujem za každú odpoved Henrieta

ifkael
20. aug 2013

@matterhj nezmesti..ked tak si pockaj na novu nunu luxx..za mesiac by mala byt v predaji

sartira
2. sep 2013

Baby je vhodna niektora nuna od narodenia?

akis01
9. sep 2013

@1ivanka1 prosím ta ako si dala tu plaštenku, tiež nad tým dumám 😀

natalin
11. sep 2013

Mate uz niektora doma najnovsiu nunu LUXX 2013?

zlatanka
11. sep 2013

Ahojte ak mate niekto záujem predavam nunu 2012 čierna farba asi 3-4krat použitá.kupeba v júni 2013

1ivanka1
11. sep 2013

@akis01 no podla navodu co k tomubol 🙂

pipike88
18. sep 2013

@kenya83 dobry den.uz ste si kupili Nunu?mam napredaj modru ale nuna pepp deluxe uz aj s polohovanim noziciek....ja som s nou bola velmi spokojna,ale mozno mesiac sme ju pouzivali prtoze som to dostala ako darcek a okrm nuny mame este 2kociky...🙂

pipike88
18. sep 2013

@natalin dobry den.ano ja ju mam Nuna pepp deluxe 2013 v modrej farbe.je uzasna ale nevyuzivam ju prtoze mame este 2kociky..a nunu sme dostali ako darcek...anechcem ju zbytocne znicit...🙂 pouzivali sme ju asi 1mesiac aj to len na nakupy.mam ju na predaj za190eur plus darcek🙂

pipike88
Odpoveď bola odstránená
pipike88
18. sep 2013

@matterhj ahoj.mam numa pepp deluxev modrej farbe.keby si chcela mam ju na prdaj.bola pozivana asi mesiac....za 190eur pkus darcek🙂

matterhj
18. sep 2013

Dakujem ale kúpila som quinny zapp kenson dakujem, Henrieta

klobucik
Odpoveď bola odstránená