Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahoj kocky, ak by mal niekto zaujem predavam nunicku deluxe, kuk moje inzeraty
ahoj maminy, rada by som si kupila tuto nunu, ale potrebujem poradit. Drobec ma 2 roky a 2 mesiace, 13 kg a 95 cm, myslite, ze nam ten kociarik bude este stacit, chcem to vediet skor ako ho objednam, urcite tie co ste ho mali, alebo ho stale mate, budete mat k tomu dobry odhad.
Dakujem
zienky ziadna nepredava pinkie deku?alebo aj setť? ktore uz nevyuzivate?pls
Baby, potrebujem nejaký vak na Nunu na prevod lietadlom, neviete o nejakom vaku ktorý je vhodný pre Nunu? A ked ešte máte nejaký link na Nuna doplnky kľudne priložte 😀 Kúpila som dnes Nunu a ani neviem čo k nemu je, aké doplnky ale ten vak budem ozaj potrebovať. Inak, je tu nejaká maminka ktorej malé má tak ako naša vyše 2,5roka a majú Nunu?? lebo neviem či ho ešte vôbec stíhame využiť a pritom je ten kočík tak úžasný ale neskoro sme ho kúpili ☹
@ifkael Dobrý večer,potrebovala by som poradiť,vidím,že Nunu máte.Chcela by som sa opýtať,či ste spokojná-ja váham medzi Nunou a Quinny zapp.Teda núdzovo sme potrebovali kočík a kúpili sme Quinny Zapp,ale už ho predávam,lebo sa nedá polohovať.Nuna má podľa mňa iba výhody ale bude to náš jedenásty kočík a už by som chcela aby bol posledný.Preto vás prosím o názory.Kočík potrebujeme pre 18 mes.chlapčeka -12kíl,do auta aj autobusu,sem-tam na spanie,do obchodov,do ZOO ,na výlety,do mesta: spojená rúčka,košík,polohovanie,strieška ( dá sa výškovo nastaviť? videla som na videu "kočíkovo predstavuje" ) ,ľahký a dobre vyvážený.Rýchlo skladateľný ,s prateľným poťahom.Zatiaľ som sa nedočítala negatívum.Tak prepáčte za ten román a vopred dakujem 🙂
holky, na nune hrkocu koliecka??? Myslim ako na zappiku ;)
Baby neviete mi poradit,kde zozeniem nahradne koliecka na NUNU?
Baby,včera mi prišla nuna.super spokojná,no dnes mi jedno predné koleso píska.nemá s tým niekto skúsenosť?mám to naolejovat?alebo tam mám kamienok?dajú sa kolieska dať dolu?
@bubatenka17 ahoj,pouzivas uz nunu si spokojna?aka je dlzka chrbtovrj casti prosim
ahojte nepredáva niekto pláštenku na nunu?dakujeem 🙂
Dobrý deň, prosím Vás mám dvojročného chlapčeka a chcem kúpiť nunu zmestí sa tam normálne a ako prejdete po snehu dakujem za každú odpoved Henrieta
Baby je vhodna niektora nuna od narodenia?
Mate uz niektora doma najnovsiu nunu LUXX 2013?
Ahojte ak mate niekto záujem predavam nunu 2012 čierna farba asi 3-4krat použitá.kupeba v júni 2013
Dakujem ale kúpila som quinny zapp kenson dakujem, Henrieta

@1ivanka1 dakujem za info, sama som zvedava, lebo som este nemala moznost si ho ani vyskusat