Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
skusene nunacky prosim o radu....neplanovala som nunu na zimu ale maly mi v Brio nevydrzi sediet ani sekundu...tak potrebujem poriesit fusak a tasku... mame tmavohnedu nunu..aky fusak by ste mi odporucili aby bol vhodny do nuny, dakujeeeeeem!
ahojte, nepredáva niekto nuna fusak?
Ahojte mamušky, aj ja som bola pred 1,5 rokom Nuna maniačka, chvíľočku som mala Licorice, krásny kočiarik a tak sa sem tam nazriem, čo má Nuna nové a dnes som objavila novinku pre rok 2014 Nunu Ivvi Luxx, veľmi sa mi páči, už ste ju niekde videli naživo v predajni?Malvik ju už má v ponuke...
Ahojte,prosim vas neviete kde by som mohla kupit plastenku na novu nunu Luxx?nikde ju neviem najst a nutne potrebujem...dakujem za kazdu odpoved 🙂
@25nikolla25 myslím, že si vyberieš a v niečom univerzálnom, ako sú Emitexx
@milankovazuzana ale nechapem preco nikde nemaju tie plastenky...nardsj by som chcela original ale asi inu moznost nebudem mat iba ako kupit aj nejaku inu...
@25nikolla25 tak škoda, že to nepredávajú s tým...
@ifkael jeeeej dakujeeeem 🙂
@25nikolla25 ja mam original plastenku do dazda novu este nerozbalenu na nunu predam
@leeenka10 a ta plastenka je na nunu Luxx? to je ta najnovsia nuna
@25nikolla25 ja mam nuna pepp ale mali by byt rovnake ci nie?
@leeenka10 nie niesu rovnake,je tam nejaky rozdiel a ta z deluxe nepasuje na luxx...hm skoda som sa potesila,nemozem ju zohnat maju ju iba v cechach a tam vchadza na nejakych 30€+ posta ☹
mohol by mi niekto zmerať dĺžku sedacej časti u nuna luxx? Ďakujem
chcem sa vás spýtať ...ako sa vám jazdí s nuna pepp v zime v snehu? idem meniť kočík síce sneh ešte nemáme ale pre istotou? 🙂
@zuzanajamriskova v snehu s ním neprejdeš
@edita84 tak to asi nechám len na jar...dakujem
@zuzanajamriskova ale v takejto suchej zime sa s ním dá v pohode jazdiť dáš tam teplý fusačik a ideš 🙂
@milankovazuzana
@milankovazuzana keby mam druhe ani by som nerozmyslala 🙂
@milankovazuzana wau tá je krásnaaaa som sa akurát zalúbila :D škoda že už nechceme 3. bejby 😠
@edita84
@alessandra17 aj mne sa prenesmierne páči...ach 🙂
Ahojte, vymenila by som Britax b-agile 4, 2013 za Nuna pepp 2013. Neviete o niekom? 🙂