icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

rimon
10. feb 2014

dievky, prosim Vas je teraz v akcii nuna pepp 2012.. viete mi niektora povedat aky je tam rozdiel oproti pepp 2013?? ci su ine kolieska, alebo lepsie odpruzenie.. luxx viem v com je iny, ale ten nechcem 🙂

vanilka2612
10. feb 2014

baby farba bisque je v pohode na udrzbu?

jahu348
6. mar 2014

@maja.ka ahoj nepredavas tu bugynu?

maja.ka
6. mar 2014

@jahu348 ahoj, nie už nepredavam, nechavam si ju pre malu, ale budem predavať quinny zapp xtra 😉

terezka652011
11. mar 2014

Baby a ako ste prali na 30 ci mozem dat a na 40 stupnov oprat potah? A so strieskouco ked sa neda rozobrat? Nezhrdzavie ked to supnem cele do prackky? Dakujem

edita84
12. mar 2014

@terezka652011 ja som dávala na 40 ale na rýchlom praní a striešku daj tak ako je nič sa jej nestane 🙂

terezka652011
12. mar 2014

@edita84 diki a ani sa neohla?

edita84
12. mar 2014

@terezka652011 nie je v poriadku

janinka25
21. mar 2014

ahojte potrebujem poradit, chcem si kupit kočik Nuna. môj syn ma 17mesiacov. vahovo som čitala, ze je len do 18 kg. do kolkych kg sa môze pouzivat udrzi tam aj 20kg dieta? kočky mohli by ste mi zmerat ake je to siroke? tie pasy sa na aku dlzku daju posuvat? lebo čo som videla fotky kočikov tak tam boli aj vačšie deti a pasy boli zapnute len tie spodne. da sa kupit nejaky uneverzalny kosik na to? lebo na tomto kočiku nie je

sendym
24. mar 2014

Ahojte,prosim vie mi niekto poradit ci nuna hrkoce?je mi jasne,ze cholface hrkocu asi vsetky,ale nechcem sa zase hanbit za nejaky hrkotac ;))

kika87
26. mar 2014

Maminky ak by ste mali záujem máme nunu raspberry s 5 doplnkami na predaj, mám ju v bazáriku ...

jajka68
26. mar 2014

@sendym my mame nunu, a hrkoce akurat tak ked ideme po zamkovej dlazbe 🙂 my ho sice vyuzivame len do obchodov, a nakupnych centier.

anina716
27. mar 2014

Mal by niekto zaujem o Nunnu Pep, mame ciernu so sedou kombinaciou, kupovana r. 2012, este v zaruke do jula 2014!!!
S plastenkou aj moskytierou. kontakt: anina716@post.sk
Ja som s tymto kocikom bola max. spokojna, kedze je super lahucky, vytlacite v pohode aj do kopca, maly mi tam v lete dost casto aj spaval, da sa dat do uplne lezacej polohy. Nepotrebujete ani slnecnik, kedze strieska je riesena tak, aby tam dietatku nesvietilo. Maly sa mi tam zmestil aj v zime a to uz mal 2roky, ale je skor stihlejsi. Odporucam skor na jar, leto, jesen, mozno v zime by bol trosku problem s chodenim po snehu.
Spratny do kazdeho auta, manipulacia s kocikom je jednoducha. Takze ja urcite odporucam aj na dlhsie prechadzky. 😉

anina716
27. mar 2014

@jahu348 Ahoj mas este zaujem o golfac Nuna Pepp?

zu_zi
2. apr 2014

@anina716 ahoj, za kolko predavas kocik? Mohla by si sem vyvesit foto? Dakujem.

anina716
3. apr 2014

@zu_zi uz sa predal,

dagmaraspi
14. apr 2014

maminky, urcite ste to tu uz rozoberali, ale nie je v mojich silach pejst 184 stran.....chcem sa spytat na nuna nanoznik/fusak...ako dlho sa vam do neho zmestili deticky? chcem ho kupit, ale zase aby mi vydrzal dlhsie...dakujem za kazdu odpoved

linibini
15. apr 2014

@dagmaraspi ahoj, máme 17 mesiacov, v pohode sa zmestíme, synček má 85 cm a priestor tam ešte má. Akurát dnes v tomto hroznom počasí som hovorila, že je perfektný, nemusíme dávať žiadne deky, pekne je v teplúčku, nič neodkope. V zime (nebol sneh ani ľad, to by nuna neprešla) sme dali hrubý fusak a hotovo. Máme aj pláštenku, ale nepoužívame ju, nepáči sa mu pod ňou. Dávame z hlbokého kočíka.

edita84
15. apr 2014

@dagmaraspi môj drobec má dva roky preč a zmestí sa má 95 cm

dagmaraspi
15. apr 2014

@edita84 super to si ma potesila, takze urcite kupim, lebo nunu urcite nechameaspon do 2,5 roka....dakujem 😉

dagmaraspi
15. apr 2014

@linibini aj tebe dakujem 😉 ......my sme v zime mali lodger, a presne teraz do tohto pocasia som ratala s tym nanoznikom, lebo deky padaju.....neviem, neviem ci pre neho nepojdeme este dnes 😀 .....

badulienka
4. máj 2014

predávame našu NUNU vo výbornom stave, vsetko v nasom bazári

jenta
13. máj 2014

Kočky neviete náhodou, či pláštenka a moskytiéra z pepp 2011 pasuje aj na pepp luxx 2013/2014? Ďakujem 🙂

fiflenka
20. máj 2014

baby poradte ak viete prosim,chcela by som na nunu kupit tento drziak na chrumky a na napoje https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/ep63/bri... no neviem ci to bude pasovat,nemate nahodou niektora??pripadne iny drziak aspon na vodicku co vam pasuje na kocik,dakujem

mgfox
20. máj 2014

Baby ja som vcera kupila nuna pepp luxx 2014 bisque a predavam ju za 200 eur ,je aj s krabicou s manualom so vsetkym cisto nova len som sa s nou bola poprechadzat na ulici.... 😉 na bloku je vidiet ze bola kupovana len vcera...ak chcete tak vam ju predam mam aj ruzovu a tu si necham...osobny odber zapad a juh Slovenska ale poslem aj postou ak by sme sa vedeli dohodnut pridam aj foto

mgfox
20. máj 2014
linibini
21. máj 2014

@fiflenka našla som stránku, na ktorej je vidieť, ako sa tento držiak dá "namontovať" http://www.amazon.com/BRICA-Deluxe-Snack-Stroll... , a myslím, že na nune to držať nebude :( toto je aj náš problém, vodu nosíme v obale ne flašky z DM a všetky dobrotky v taštičke od študentskej pečate... 😉

maryanna
25. máj 2014

ahojte neviete aky je rozdiel medzi nuna pepp 2011 a 2012 ? .a 2011 gumene kolieska?

katrenka111
29. máj 2014

kockynuna luxx, neni moc uzunka a kolieska su lepsie , nehrkocu? neviete?

jenta
29. máj 2014

@maryanna 2012tka má také smiešne polohovanie nožičiek. vlastne je to len taký stupienok. 2011tka to nemá, ale to je asi okrem farieb poťahov jediný rozdiel.