icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

maryanna
30. máj 2014

@jenta dakujem. a co sa tyka koliesok nema 2012 vecsie a pogumovane?

linibini
11. jún 2014

Kočky, dnes som sa odhodlala a oprala som celý poťah na Nune aj striešku. Už som tu čítala, že to baby prali, ale mala som rešpekt. Nakoľko máme bisque a strašne už bola ufáľaná, dochytaná, riskla som to a spokojnosť maximálna. Za dve hoďky v tomto horku strieška suchá, čistá, voňavá, vopchala som ju do obliečky na podušku a tak prala. Poťah tiež išiel super dole, dá sa vybrať v pohode aj to plastové vnútro na chrbátiku a sedacej časti. Ja len dúfam, že to tam aj naspäť pripnem. 😝

lanabeka
30. jún 2014

@vickygreg ahoj máš na predaj ešte podložku?

didanek
11. júl 2014

@vickygreg
mala by som záujem o podložku do kočika,hneda farba s opičkou,Je to ešte aktuálne a koľko by stála?Zuzana

didanek
15. júl 2014

@vickygreg dobrý deň,mate ešte k dispozícii túto hnedu podložku do kočíka a kolko ba stála? ZUZANA

janka2232
17. júl 2014

@mgfox ahoj este ju mas?

mgfox
17. júl 2014

@janka2232 Nene uz som predala uz mam ruzovu luxx plus s clonou a origina madloml a je paradna 😀

lucia99
18. júl 2014

@mgfox ahoj, mohla by si mi prosim odmerat priemer kolies? A kolesa su vsetky na pevno, alebo sa daju dat niektore dole? Dakujem... 🙂

adka12
20. júl 2014

Baby mam na predaj Nunu luxx ruzovu, kupena v novembri. Dovolenku sme odkrutili tak posuvam dalej. Je ako nova. Ak nieco, piste Ip alebo cez upozornenia. Na cene sa vieme dohodnut 😉

nena11
25. júl 2014

Chcem sa opytat na tu tasciku na spodku kde by som ju zohnala?

mariannas74
28. júl 2014

@mgfox ahoj,uz si ju predala?

mgfox
28. júl 2014

@mariannas74 ahoj..jasnacka uz davno...☹

beelinka
9. aug 2014

Ahojky dievčatá . Tiež chcem kúpiť nuná pepp lux či delux ten nový aj s madlom a clonou. Mam však dilemu nemali ste s ním v zime problem ????
Ďakujem vopred za názor

boriskocompel
24. sep 2014

Prosim kto mate nuna kocik? Aky je rozdeiel medzi juna peep a lux ći dokonca lux plus. Dakujem

bombrska
5. nov 2014

ahojte, chcem sa spytat tych co uz nunu maju - docitala som sa, ze ak v nej dieta spinka v polohe lezmo tak sa s kocikom zle ide, lebo kolenami mu narazame do hlavicky - rucka je velmi blizko pri kociku. Ak nehcem narazat musime byt od kocika odstupeni ... ako je to? naozaj je rucka tak blizko, ze kolena narazaju? dakujem

maciatkolulu
24. nov 2014

@bombrska cerstva skusenost-mame nuna pepp luxx plus a som max.spokojna. mali sme bee+maly odmietal v nom sediet a teraz max spokojny. Rucku si mozes polohovat,das vyssie a nebuchas, pokial dietatko spi normalne,nie uplne vysoko,nebuchas. Naozaj super oocik,aj teraz v chlade,mame lodger a bezproblomev v nom spinka. Dokupili sme pinkie vlozku,nanoznik a rukavnik,farnu mame apple a obzeraju sa za nami;-Dnie sme cierno-biely

majusqa77
24. nov 2014

@maciatkolulu my mame cokoladovu a k tomu "apple" pinkie veci 🙂)

maciatkolulu
24. nov 2014

@majusqa77 to musi gyt tiez pekna kombinacia.... a mate aj nanoznik?

majusqa77
24. nov 2014

@maciatkolulu ano.. ..fusak, nanoznik, podlozku, deku, rukavnik, ciapku, sal 🙂)))

maciatkolulu
24. nov 2014

@majusqa77 nam ma teraz prist nanoznik,podlozka je uz doma. Takze nanoznik sedi bez problemov?

majusqa77
24. nov 2014

@maciatkolulu ano. aj ked, mali sme ho zatial len raz, teraz na fusak ho nedavame

maciatkolulu
24. nov 2014

@majusqa77 dakujem

helenka2
7. dec 2014

Predam surne nunu farba raspberry, viac info v inzerate

mart1na26
30. dec 2015

Ahojte , planujem kupit nunu pre 2 rocnu dceru , myslite ze sa to oplati este? Nenasedi v kociku ani minutu ale chcem ho do rezervy ked pojdeme napr do zoo a pod. ked bude unavena...... Ake najstarsie deti v nune vozite? Dakujem

saska697
1. jan 2016

Maminky aký je rozdiel medzi jednotlivými typmi nuny? Je niektorá priestranná viac iná menej? Ci by sa zmestil 98 cm drobec a 15kg.
Dakujem

katriona1
1. jan 2016

Ahojky, ja mam nunu peep lux a je to ten nejlepsi kocar jaky jsem mohla koupit, lehky, skladny, kupovala jsem ho kdyz mela dcera 13 mesicu a 72 cm., ted ma 22 mesicu a 82cm. a stale v nem spi i s fusakem, ale pri spani uz ji trci hlavicka trochu ven, pri sezeni ma mista dost, na sirku je to taky uz trochu natesno, jsem rada ze jsem ji koupila driv a vyuzily jsme ji maximalne, ale, ted uz bych ji nekupovala, myslim, ze pro vetsi dite moc neni, to by se muselo vyskouset😉

saska697
1. jan 2016

@katriona1 juj😢 skoda, lebo máme Caretero sonata a cítiť že je to kočík iba do 15kg. Už sa Sním ťažko manipuluje. A nuna sa mi paci ze je aspoň do 18kg a je dooost spratna do malých rozmerov

saska697
3. jan 2016

Maminky pomocou. Našla som tu v bazáre dve nuny tej farby myslím emerald jedna za75€ vraj sa da polohovat chrbát do 3polôh a druhú podľa mňa tá istá za 55€ no mamička mi odp,že sa nedá polohovat do úplného ľahu. Tak som stoho somár;( ale na oko su rovnaké. Dakujem

katriona1
3. jan 2016

@saska697 ahojky, tak dej odkaz na ty inzerty, moje nuna peep luxx má 3 polohy