Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Kočky, dnes som sa odhodlala a oprala som celý poťah na Nune aj striešku. Už som tu čítala, že to baby prali, ale mala som rešpekt. Nakoľko máme bisque a strašne už bola ufáľaná, dochytaná, riskla som to a spokojnosť maximálna. Za dve hoďky v tomto horku strieška suchá, čistá, voňavá, vopchala som ju do obliečky na podušku a tak prala. Poťah tiež išiel super dole, dá sa vybrať v pohode aj to plastové vnútro na chrbátiku a sedacej časti. Ja len dúfam, že to tam aj naspäť pripnem. 😝
Baby mam na predaj Nunu luxx ruzovu, kupena v novembri. Dovolenku sme odkrutili tak posuvam dalej. Je ako nova. Ak nieco, piste Ip alebo cez upozornenia. Na cene sa vieme dohodnut 😉
Chcem sa opytat na tu tasciku na spodku kde by som ju zohnala?
@mgfox ahoj,uz si ju predala?
@mariannas74 ahoj..jasnacka uz davno...☹
Ahojky dievčatá . Tiež chcem kúpiť nuná pepp lux či delux ten nový aj s madlom a clonou. Mam však dilemu nemali ste s ním v zime problem ????
Ďakujem vopred za názor
Prosim kto mate nuna kocik? Aky je rozdeiel medzi juna peep a lux ći dokonca lux plus. Dakujem
ahojte, chcem sa spytat tych co uz nunu maju - docitala som sa, ze ak v nej dieta spinka v polohe lezmo tak sa s kocikom zle ide, lebo kolenami mu narazame do hlavicky - rucka je velmi blizko pri kociku. Ak nehcem narazat musime byt od kocika odstupeni ... ako je to? naozaj je rucka tak blizko, ze kolena narazaju? dakujem
@bombrska cerstva skusenost-mame nuna pepp luxx plus a som max.spokojna. mali sme bee+maly odmietal v nom sediet a teraz max spokojny. Rucku si mozes polohovat,das vyssie a nebuchas, pokial dietatko spi normalne,nie uplne vysoko,nebuchas. Naozaj super oocik,aj teraz v chlade,mame lodger a bezproblomev v nom spinka. Dokupili sme pinkie vlozku,nanoznik a rukavnik,farnu mame apple a obzeraju sa za nami;-Dnie sme cierno-biely
@maciatkolulu my mame cokoladovu a k tomu "apple" pinkie veci 🙂)
@majusqa77 to musi gyt tiez pekna kombinacia.... a mate aj nanoznik?
@maciatkolulu ano.. ..fusak, nanoznik, podlozku, deku, rukavnik, ciapku, sal 🙂)))
@majusqa77 nam ma teraz prist nanoznik,podlozka je uz doma. Takze nanoznik sedi bez problemov?
@maciatkolulu ano. aj ked, mali sme ho zatial len raz, teraz na fusak ho nedavame
@majusqa77 dakujem
Predam surne nunu farba raspberry, viac info v inzerate
Ahojte , planujem kupit nunu pre 2 rocnu dceru , myslite ze sa to oplati este? Nenasedi v kociku ani minutu ale chcem ho do rezervy ked pojdeme napr do zoo a pod. ked bude unavena...... Ake najstarsie deti v nune vozite? Dakujem
Maminky aký je rozdiel medzi jednotlivými typmi nuny? Je niektorá priestranná viac iná menej? Ci by sa zmestil 98 cm drobec a 15kg.
Dakujem
Ahojky, ja mam nunu peep lux a je to ten nejlepsi kocar jaky jsem mohla koupit, lehky, skladny, kupovala jsem ho kdyz mela dcera 13 mesicu a 72 cm., ted ma 22 mesicu a 82cm. a stale v nem spi i s fusakem, ale pri spani uz ji trci hlavicka trochu ven, pri sezeni ma mista dost, na sirku je to taky uz trochu natesno, jsem rada ze jsem ji koupila driv a vyuzily jsme ji maximalne, ale, ted uz bych ji nekupovala, myslim, ze pro vetsi dite moc neni, to by se muselo vyskouset😉
@katriona1 juj😢 skoda, lebo máme Caretero sonata a cítiť že je to kočík iba do 15kg. Už sa Sním ťažko manipuluje. A nuna sa mi paci ze je aspoň do 18kg a je dooost spratna do malých rozmerov
Maminky pomocou. Našla som tu v bazáre dve nuny tej farby myslím emerald jedna za75€ vraj sa da polohovat chrbát do 3polôh a druhú podľa mňa tá istá za 55€ no mamička mi odp,že sa nedá polohovat do úplného ľahu. Tak som stoho somár;( ale na oko su rovnaké. Dakujem

@jenta dakujem. a co sa tyka koliesok nema 2012 vecsie a pogumovane?