icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

anezena
12. feb 2011

baby pisala som opat do toh delfinku a pan mi odpisal
UŽ JSEM JEDEN KUS PRODAL. JE POLOHOVÁNÍ DO ÚPLNÉHO LEHU.L.

anezena
12. feb 2011

a napisala som mu ze ci by aj mne nepredal. a ze :
TO NEJDE TO BYL VZOREK Z VELETRHU OD DOVOZCE.

michaelahanuskova
12. feb 2011

@anezena hej koncom marca, ale v tej čiernej farbe vraj až koncom apríla, nechápem prečo, no ja to musím mať vždy komplikované, keď sa pre niečo rozhodnem 😒 Ešte som sa zabudla spýtať na cenu, nepýtala si sa náhodou?

michaelahanuskova
12. feb 2011

@anezena no to poteší, aj ja chcem taký jeden kus z veľtrhu 🙂))

michaelahanuskova
12. feb 2011

@kackabrcka aj ja som videla jednu starú prerobenú na možnosť úplného lehu. Bola na mimibazare.cz v žltej farbe. Nejaká pani v čechách tam všila látku, aby sa to dalo...keby tak bola pani zo Slovenska 🙂

michaelahanuskova
12. feb 2011

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41894350&tab=2 ak by ste niekto mali záujem o žltú farbu, táto baba predá alebo vymení 🙂

zuzu205
12. feb 2011

Ja ka sa smiem pridať, predala som moje bugaboo bee a zajtra mi prinesu nunu zltu - je do uplneho lehu..taku som nasla......dufam ze budem spokojna......myslim tou vymenou...... 😒

anezena
12. feb 2011

@michaelahanuskova uz som napisala, uvidim, co odpise 😉 😉

anezena
12. feb 2011

takze pan odpisal:
ZATÍM SE NIC NEVÍ. ANI BARVY.L.

kackabrcka
12. feb 2011

@michaelahanuskova
ja si viem aj ktora to sila. ono ked jej posles potah do cr ona ti to usiije ja som ti tak davala zapp prerabat..

kackabrcka
12. feb 2011

@hviezda22
latku by zohnala.. to aj na zappovi bolo super urobene.
no ja som si nevsimla ten napis.. sila ze uz sa aj take prerabaju 🙂 tak to potom uz staci iba nuna najprv adapter a vajicko potom toto a ide sa 😀

brisilda
12. feb 2011

kockxy hodte mi link na kocku copreraba nunu som zvedava ako to robi 😉 hlavne ako riesi tu striesku 🙂 mne sa mari ze som jeden taky kociarik prerobeny tiez videla 😉
@michaelahanuskova mne ten link nejde ukazat ☹ bola som zvedava 😀
ja som s nunickou spokojna no neviem dokedy 😀 ked mne sa tie kociky nechce skladat a davat do auta 😝 asi zmenim auto a cely kocik don vlozim neposkladany 😀

michaelahanuskova
13. feb 2011

@zuzu205 a kde si ju našla?? 🙂

zuzu205
13. feb 2011

Kupila som Z Moravy dnes mi ju priniesli.......tak sa vytešujem uvidime ci budeme spokojny ked pojdeme von zatial s nou chodim po dome 🙂)) Muzovi sa tiez paci tak uvidime hadam o tyzden ju nebudem predavat 🙂

zuzu205
13. feb 2011

@zuzu205 teraz citam vase prispevky o prerabani pani je "švadlena" ona si tu nunu prerobila do lehu..vyzera to neskutocne ziadny rozdiel ako keby to bol original......šikulka......

zuzu205
13. feb 2011

@michaelahanuskova zuzu205 @zuzu205 teraz citam vase prispevky o prerabani pani je "švadlena" ona si tu nunu prerobila do lehu..vyzera to neskutocne ziadny rozdiel ako keby to bol original......šikulka......

exupery
13. feb 2011

Ahojte,pridavam sa k vam ako cerstva fanusicka Nuny...proste som sa zamilovala,od mm schvalena kupa,tak rozmyslam ,ci pockat na novu kolekciu alebo investovat do starej....ale,ked zhodnocujem pre a proti....mala mi uz nespava v kociku,len by chodila a chodila,neviem,ci sa mi oplati cakat a davat nekrestanske prachy za novinku...asi bude stacit aj nepolohovacia kolekcia...a mame doma MURU 4 na dlhsie a horsie trasy,Nuny chcem len ako -rychly presun,dovolenka a tak,do auta,,,chcem tu zltu,mate niekto skusenost s potahom,ci sa nespini a ci nepritahuje hmyz-toho sa bojim.., 😉

zuzu205
13. feb 2011

@exupery ahoj ja ju mam doma asi tak 2 hod tak neviem 🙂)) mame zltu a ako som uz pisala maly mi spinka v kociariku tak som zohnala prerobenu do uplneho lehu......zajtra si idem k nej dokupit fusak.......

weiya
13. feb 2011

@exupery ahoj,pozeram ze si z hc,tak uz budu po meste chodit dve nuny 😀 teda my mame fialovu,a este sme s nou neboli vonku,cakame kym bude teplejsie 🙂 potah vyzera byt s takeho fajn materialu,ze len utries mokrou handrickou a je 🙂 a my osobne sme naschval kupili kolekciu 2010 a polohovanie tiez vobec nepotrebujeme,lebo to je skor vynimka zeby mala zaspala v kociku 😀

luciferova
13. feb 2011

Kocky kolko stoji ta novinka? Chcem vymenit kocik a neviem za aky... A nemate niekto nunu odfotenu zlozenu v kufri auta?

exupery
13. feb 2011

@weiya super,aspon niekto,zatial som v HC videla len jednu a to zltu,preto som sa zamilovala do zltej.....chcem ju ist zajtra omrknut do Aladdina a uvidi sa,bojim sa cakat na tu novu koleciu...nahodia tomu takuuuuu cenum,az sa mi zakruti hlava...a potom ju uz stopro nekupim....

exupery
13. feb 2011

@zuzu205 ty si kupila tu z netu?Co ta pani vymienala?...som si na nu robila zalusk 😉

weiya
13. feb 2011

@exupery no aj ja som pocula,ze jedna zlta uz chodi po hc 🙂 my sme ju u alladina kupovali cca pre 2tyzdnami a v obchode mali zltu a tu ciernu-hnedu 🙂

brisilda
13. feb 2011

@zuzu205 prosim ta mozes hodit foto ako to je prerobene ?dakujem

exupery
13. feb 2011

@weiya no supeeeer,uz nech je zajtra,a ak sa mozem spytat,co ste dali,co bolo v cene a ako dlho ste na nu cakali?

weiya
13. feb 2011

@exupery no dali sme za nu 150 a len nunu samu sme brali,mali k nej byt zadarmo nejake lyzicky,ale bol pre nu manzel a nedali mu ich,aj na to zabudol,tak sa nepytal 😀 v sobotu sme ju objednali a v stredu uz bola doma... a teraz sme cez bazar od jednej kocky z mk kupovali plastenku a sietku-novu za 15eur

exupery
13. feb 2011

@weiya vdaka za ingo,...tak ked stretne v HC fialovu nunu budem vediet,ze si to ty... 😉

weiya
13. feb 2011

@exupery 😀

kackabrcka
13. feb 2011

par foto prerobenej nuny pani z cr pyta 700 za prerabku.. zevraj presivala jednu zatial.. ja som mala od nej robeny potah na zapp

ja uz by som asi pockala na tu novu s lahom ... moj nazor

kackabrcka
13. feb 2011

@brisilda foto je tu 😉