icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

nice202
15. feb 2011

@zuzu205 super, daj potom vediet 😉

brisilda
15. feb 2011

@sasenak taktiez sa pridavam ku kockam 😉 ako jediny kocik ju nedoporucujem je to vazne len rychlobezka na nakup do auta a na letnu prechadzku na ihrisko alebo do zoo ci dovolenku 😉
@exupery aj my mame muru 🙂 je to perfektny pohodlny no bohuzial velky kocik 😝 😀 ale milujemmju a nedam na nu dopustit v zime je perfektna moj manzel by mi ju nedovolil ani predat takze vazne zvazujem predaj quinnyho 😉 no v inzercii ho este nemam a ani sa mi ho nechce velmi fotit no mat doma 3 kociky a jeden u svokri je uz privela 😖 😀 mania je mania ja neviem kedy na trh pride idealny kocik

kackabrcka
15. feb 2011

@zuzu205 to neni moj kocik ako to pozeram neni to do uplneho lahu

kackabrcka
15. feb 2011

@luciferova no to seicento neni tiez vyhra ale co uz odvezie nas 😀

kackabrcka
15. feb 2011

@brisilda tak ako pises-zaruka pada.. skor zohnat potah ale neviem ja by som to asi neriskovala.. sice ja tiez sijem no na ten potah by som si netrufla asi.. aj ked ta pani preraba vela kocikov vravi ze nuna bola makacka ...

kackabrcka
15. feb 2011

@zuzu205 nemas moznost kontaktovat este tu pani od ktorej si to kupila-spytat sa kde to dala prerobit ????

kackabrcka
15. feb 2011

@michaelahanuskova je to pani z CR posta vyde tak nejako 10€ ona to robi bezne ja som tak dala prerabat potaho zo zappa..

susisus
15. feb 2011

Dajte si ju kludne prerobit kocky, sam vyrobca Nuny uvadza ze ma takmer nula reklamacii a na tom kociku sa ani nema co pokazit.

brisilda
15. feb 2011

@susisus ako si spokojna s kocikom stokke?
@kackabrcka tak ja ju asi necham tak lebo ked to dokafrem tak mam po kociku 😀

susisus
15. feb 2011

@brisilda uz som ho predala, ale je to naj kocik na svete, od vtedy mam stvrty kocik-golfac a mala nechce ziaden... :(

zuzu205
16. feb 2011

@kackabrcka ona si to robila sma lebo že je švadlena......ale ak chceš daj mi vedieť ja ju skontaktujem či by to nevedela urobiť aj tebe ale pre koho to potrebuješ....je to fakt dobrá práca......ak nebude chccieť ešte mám jednu pani o ktorej mi hovorila známa že robí aj zapp aj nunu.........zistím ok???? pa 🙂

stastickova
16. feb 2011

Ahojte baby, počuli ste niečo o tom, že má byť nuna polohovacia...neviem uvažuje nad nejakým druhým kočíkom..máme zappa ale ten neni na prechádzky po dedine..ako tak pozerám diskusie vaše názory sa líšia..potrebujem niečo aby mama mohla sem tam vybehnúť s malým na pol hodky von...a nechcem nič veľke...

exupery
16. feb 2011

@stastickova a preco teda polohovaciu,ked ju chces len akoze vybehnut von?Nie su to zbytocne prachy,urcite ak pridu s tou polohovaciu,cena bude vyssia...a uz teraz 150 je dost.

stastickova
16. feb 2011

no myslím že tých 150 neni až tak veľa..a malý ked som v práci a je u mamy tak tam aj spí..aj ked idú von zaspí tam..tak preto..

ellysa
16. feb 2011

@kackabrcka ja tak odveci a neprevracal sa ti potom zapp?

sasenak
16. feb 2011

Ďakujem za názor tak ja už teraz naozaj neviem čo spravým.

anezena
16. feb 2011

@ellysa my uz mame druheho zappa a nikdy sa mi neprevratil 😕 😕 😕 to som ani nepcula, v britax verve ano, ale v zappvi? a to ma maly 16,5 kg

ellysa
16. feb 2011

@anezena ja som myslela po tom prešití, rozmýšľam, či si ho tiež nedám prešiť, len sa práve bojím tej stability, aj keď si myslím, že ak je to len taký poloľah, nemal by to byť problém

anezena
16. feb 2011

@ellysa ahaaaa, my mame vsite to polohovanie a kock predavame, ale aj tak s anam neprevratil. my sme ho uz taky kupili, z CR 😉 😉

exupery
16. feb 2011

@stastickova 150 je primerane,ale boh vie ako nadhodia cenu pri tej novej,....ale ked ti este spinka v kociku tak potom hej....

ellysa
16. feb 2011

baby a nepýtali ste sa v nejakých sk eshopoch, či bude tá nová kolekcia aj na slovensku a kedy? na českom fóre som čítala, že cena by mala byť podobná, dokonca, že bude v predaji aj čierna na striebornej konštrukcii...ale z čiech sa mi ju moc nechce trepať

eimiky
16. feb 2011

http://www.kinderwagen.com/nuna-buggy-alu-leich...
neviem či sa pomýlili ale tam je písané, že kolekcia 2011 keď otvoríte link

brisilda
16. feb 2011

@eimiky asi sa pomylili lebo to je kolekcia 2010 😀

anezena
16. feb 2011

@ellysa ja som sa pytala, koncom marca to bude na SK ale este ceny nevedia

ellysa
17. feb 2011

@anezena nop som na ňu veľmi zvedavá,baby aké vysoké deti sa tam v pohoden zmestia aby sa aj strieška dala dať, moja už má 75cm

sonia.
17. feb 2011

Ahojte "nunacky". Aj ja som sa zalubila do tohto kocika 😎. Na jar by som ho chcela kupit - prip. v lete. Zaujalo ma, ze sa nova kolekcia da polohovat viac do lahu, kedze my mame este drobca a urcite by v nej casto spal. Ale tusim sa mi viac paci kolekcia 2010 😒 .
Ozaj, tiez som pisala do jedneho shopu - takze kolekcia 2011 by mala byt v predaji od marca-aprila. Ceny este nevedia. A zmeny? Spominane polohovanie a z farieb vypadne bl.modra a zlta 😲.

nice202
17. feb 2011

@sonia. vypadne zlta??? ved to bola moj favorit

sonia.
17. feb 2011

Ved to! Sokovalo to aj mna. Napisali mi to tak. Ale ja este dufam, ze to je len nejaky omyl. Pisala som do shopu kocikovo.sk a tam mi to odpisali...

sonia.
17. feb 2011

Kopirujem sem odpoved:

Dobry den, nova nuna by mala byt v predajni od marca-aprila, nemame to este potvrdene. Farby ostanu, vypadne bl.modra a zlta. Novinkou bude polohovanie - pojde viac do lahu🙂
Ak kocik dorazi na SK, hned ho zaradime do ponuky.
Vase kocikovo

brisilda
17. feb 2011

kocky ale ved na trh pridu ovela krajsie farby 😉 bl. modru skoro nikto nekupoval 😒