Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@sasenak taktiez sa pridavam ku kockam 😉 ako jediny kocik ju nedoporucujem je to vazne len rychlobezka na nakup do auta a na letnu prechadzku na ihrisko alebo do zoo ci dovolenku 😉
@exupery aj my mame muru 🙂 je to perfektny pohodlny no bohuzial velky kocik 😝 😀 ale milujemmju a nedam na nu dopustit v zime je perfektna moj manzel by mi ju nedovolil ani predat takze vazne zvazujem predaj quinnyho 😉 no v inzercii ho este nemam a ani sa mi ho nechce velmi fotit no mat doma 3 kociky a jeden u svokri je uz privela 😖 😀 mania je mania ja neviem kedy na trh pride idealny kocik
@zuzu205 to neni moj kocik ako to pozeram neni to do uplneho lahu
@luciferova no to seicento neni tiez vyhra ale co uz odvezie nas 😀
@brisilda tak ako pises-zaruka pada.. skor zohnat potah ale neviem ja by som to asi neriskovala.. sice ja tiez sijem no na ten potah by som si netrufla asi.. aj ked ta pani preraba vela kocikov vravi ze nuna bola makacka ...
@zuzu205 nemas moznost kontaktovat este tu pani od ktorej si to kupila-spytat sa kde to dala prerobit ????
@michaelahanuskova je to pani z CR posta vyde tak nejako 10€ ona to robi bezne ja som tak dala prerabat potaho zo zappa..
Dajte si ju kludne prerobit kocky, sam vyrobca Nuny uvadza ze ma takmer nula reklamacii a na tom kociku sa ani nema co pokazit.
@susisus ako si spokojna s kocikom stokke?
@kackabrcka tak ja ju asi necham tak lebo ked to dokafrem tak mam po kociku 😀
@kackabrcka ona si to robila sma lebo že je švadlena......ale ak chceš daj mi vedieť ja ju skontaktujem či by to nevedela urobiť aj tebe ale pre koho to potrebuješ....je to fakt dobrá práca......ak nebude chccieť ešte mám jednu pani o ktorej mi hovorila známa že robí aj zapp aj nunu.........zistím ok???? pa 🙂
Ahojte baby, počuli ste niečo o tom, že má byť nuna polohovacia...neviem uvažuje nad nejakým druhým kočíkom..máme zappa ale ten neni na prechádzky po dedine..ako tak pozerám diskusie vaše názory sa líšia..potrebujem niečo aby mama mohla sem tam vybehnúť s malým na pol hodky von...a nechcem nič veľke...
@stastickova a preco teda polohovaciu,ked ju chces len akoze vybehnut von?Nie su to zbytocne prachy,urcite ak pridu s tou polohovaciu,cena bude vyssia...a uz teraz 150 je dost.
no myslím že tých 150 neni až tak veľa..a malý ked som v práci a je u mamy tak tam aj spí..aj ked idú von zaspí tam..tak preto..
@kackabrcka ja tak odveci a neprevracal sa ti potom zapp?
Ďakujem za názor tak ja už teraz naozaj neviem čo spravým.
@ellysa my uz mame druheho zappa a nikdy sa mi neprevratil 😕 😕 😕 to som ani nepcula, v britax verve ano, ale v zappvi? a to ma maly 16,5 kg
@stastickova 150 je primerane,ale boh vie ako nadhodia cenu pri tej novej,....ale ked ti este spinka v kociku tak potom hej....
baby a nepýtali ste sa v nejakých sk eshopoch, či bude tá nová kolekcia aj na slovensku a kedy? na českom fóre som čítala, že cena by mala byť podobná, dokonca, že bude v predaji aj čierna na striebornej konštrukcii...ale z čiech sa mi ju moc nechce trepať
http://www.kinderwagen.com/nuna-buggy-alu-leich...
neviem či sa pomýlili ale tam je písané, že kolekcia 2011 keď otvoríte link
Ahojte "nunacky". Aj ja som sa zalubila do tohto kocika 😎. Na jar by som ho chcela kupit - prip. v lete. Zaujalo ma, ze sa nova kolekcia da polohovat viac do lahu, kedze my mame este drobca a urcite by v nej casto spal. Ale tusim sa mi viac paci kolekcia 2010 😒 .
Ozaj, tiez som pisala do jedneho shopu - takze kolekcia 2011 by mala byt v predaji od marca-aprila. Ceny este nevedia. A zmeny? Spominane polohovanie a z farieb vypadne bl.modra a zlta 😲.
Ved to! Sokovalo to aj mna. Napisali mi to tak. Ale ja este dufam, ze to je len nejaky omyl. Pisala som do shopu kocikovo.sk a tam mi to odpisali...
Kopirujem sem odpoved:
Dobry den, nova nuna by mala byt v predajni od marca-aprila, nemame to este potvrdene. Farby ostanu, vypadne bl.modra a zlta. Novinkou bude polohovanie - pojde viac do lahu🙂
Ak kocik dorazi na SK, hned ho zaradime do ponuky.
Vase kocikovo
kocky ale ved na trh pridu ovela krajsie farby 😉 bl. modru skoro nikto nekupoval 😒

@zuzu205 super, daj potom vediet 😉