icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

okmad
12. júl 2010

no neviem, pre polrocne babo by som volila este sportovy...ale v zalohe ho mat mozes na dalsie mesiace 🙂

miskinadamko
13. júl 2010

evca ja by som ho urcite nevolila pre polrocne dieta 😉 , kocik ma sice polohovanie ale len velmi malo a nema ani polohovatelne noznicky. ked rozmyslas nad nejakym takýmto stýlom tak asi novy mark q ten ma polohovanie aj noziciek aj chrbtovej opierky, a zaroven je lahucky.
baby tak ako som vas citala tak zatial same pozitivne ohlasy, a dokonca aj anezena ma cca tak stare dieta ako ja.
takze s najvacsou pravdepodobnostou ho pojdeme dnes kupit, objednavat nebudem kedze este si ho este radsej vyskusame.

bianocka
13. júl 2010

@evca35 ja som ho nekupila v maderne, lebo na predajni ho nemaju, aby som si ho nazivo pozrela a dodacia doba je 15 dni. Objednala som si ho cez aladdin kociky (cez net), v piatok ho dostali na sklad a hned v pondelok som ho mala.

Polohovat sa chrabatik da len do takeho pololahu, nasej to ale uplne staci, normalne sa tam rozvali 🙂 Pisu, ze je vhodny od 6 mesiacov, ale vobec netusim, ako by sa v nom take polrocne babo mohlo citit...
V rodine vsak mame jednu polrocnu slecnu, tak vyskusam, ked s nou budeme 🙂

evca35
13. júl 2010

Ďakujem za odpvede, práve že píšu od 6 mesiacov, ale to polohovanie nie je vysvetlené ani na jednej internetovej stránke ☹ Inak náš malý je dosť veľký, má 70 cm a 9,5 kg 😅 .

@miskinadamko ty si kočíková maniačka, že? my máme šporťák z trojkombinácie, ale má veľké nafukovacie kolesá a nevojde nám do kufra Fabie ☹ Takže ten zostane na zimu a po sídlisku aj v lete je dobrý. Hľadám niečo menšie čo by vošlo do auta a keby nemuselo mať plastové kolieska ... a tento splňa obe kritéria, len má nevýhody pre dieťatko. Ale sú golfáče aj s polovaním do ľahu aj s nožičkami, tak idem vyberať ďalej 🙂

@bianocka ak by si vyskúšala a náhodou aj fotila, hoď prosím foto.

@okmad mala som vyhliadnuté aj šporťáky, ale podľa mm nevojdú do kufra. Tak neviem.

miskinadamko
13. júl 2010

@evca35 a pozerala si ten mark q? splna vsetko co pises, ma polohovanie noziciek, aj chrbatika, je lahky atd.
tak my mame nunu uz doma 😵 maly je v nej velmi spokojny a najviac ocenujem to ze je nizko od zeme takze kedykolvek si vlezie aj vylezie. je lahucka , karasne sa s nou ide,dobre sa sklada, jedine malinke minus su tie kolieska ,mne aj na rovnom chodniku trosku hrkaju, ale nie je to nic hrozne,mam ho sice chvilocku ale zatial spokojnost

sasrnka
13. júl 2010

@miskinadamko, no kde ta ja najdem, si nam utiekla z temy 🙂 Hodis nejake to foto s malickym? Mne sa Nuna tiez paci, ale vadi mi ten chrbatik, ze sa neda polohovat. Ked cestujeme, tak mala si pospi obcas v kociku.
Z akeho materialu su kolieska?

okmad
13. júl 2010

@evca35 my mame chicco multiway, tieto golfaciky by si mohla myslim kludne pouzivat uz od pol roka, chrbatik je polohovatelny takmer az do lahu, nozicky su tiez poloho a tieto golfiky maju aj vystuz na hlavicku...mne sa zda nuna vhodnejsia skor pre vacsie deti, aj ked ju este doma nemame...stale zvazujem, ze ju kupim 😉 Na nune by ma tiez zaujimali kolieska, nakolko na chiccu multiway su skor plastove (fakt neviem, co je to za material, ale po chodniku to hrkoce)

bianocka
13. júl 2010

@evca35 ok nafotim 🙂

@sasrnka , @okmad kolieska su z gumy. Mne nehrkocu, po chodniku ide ten kocik takmer sam. Po trave sam nejde, ale ked ho tlacim, tak pohodicka 😵

evca35
13. júl 2010

veď ja preto hľadám kočiar s gumenými kolieskami a trošku iný ako sú obyčajné golfáče. Dizajnovo skôr k šporťákom, len aby do toho auta vošli 😀

@miskinadamko pozerala som, u nás v KE ho majú aj najlacnejšie, len nepíšu o kolieskach, mne sa vidia gumené, musíme ho omrknúť ... ale je pekný, dík za tip.

okmad
13. júl 2010

@bianocka ja chcem taky kocik co ide saaaam 🙂 a hlavne hore kopcom...a to uz som pocula, ze nuna ide sama

anezena
13. júl 2010

koleska na nune su pogumovane
co sa tyka polohovania - nas maly spal tento rok v kociku len dva krat a to posledne dva tyzdne, odkedy mame nunu - a supeeer, a to on je jaky dlhy, ja si neviem vynachvalit
co sa tyka zlozenia a zabrania miesta - tak super, kedze sa nesklada do golfovych palic ale do total placky, zmesti sa fakt vsade. aj do fabie, aj do fiata punto aj do felicie. tam sme skusali. a dokonca sme vsade mali este aj britax verve. a pohodka
a fakt - nuna ide sama, ja ju tlacim s jednou rukou, maly ma vyse 16 kg, v inych kocikoch som sa namakala, a spotena jak pes, a tuto som nadsena a danuso sa straaasne rad v nom kociku. a kazdy sa ma len pyta co to mas aky kocik? a danuso: moja ňuňa bugy 😀DD total ho miluje aj on
miskinadamko - skus kuk nadvihnut trosicku brzdu, mozno trosku popadla dole a vtedy to hrkoce, ale ked to napravim, tak vse ok a to nase trnavske chodniky a namestie je deees

duplicka
13. júl 2010

ahojte mate niektora tu sivu s tyrkis, aka je realne, mozno mate niektora foto🙂

anezena
13. júl 2010

duplicka, my ju mame. tu je foto
mne nepride ze je seda, ale hneda, ale peknucka farba, my sme spokojniiiiii, krasna je 😵 😵 😵

duplicka
13. júl 2010

jej dakujem no ozaj je krasna a ako sa prestavuje polohovanie, nejake popruhy?

sasrnka
13. júl 2010

@anezena, velmi pekna farba 🙂 Aky vysoky je tvoj dorbcek? Staci mu opierka chrbatika? Nemas nahodou foto aj ako sa da polohovat? Asi vela otazok, ale na nete su iba reklamne fotky a tie dost skresluju....

anezena
13. júl 2010

@duplicka polohovanie je formou zipsov na boku, tak ako ma aj TFK buggster, ziadne popruhy

@sasrnka nemam ine foto, musim zajtra nafotit a potom hodim aj ako lezi v nom. no mohla by byt ta opierka chrbatika aj dlhsia, ma tusim okolo 43 cm, tak isto ma aj britax verve, danuso neviem kolko ma cm, ale je dost vysoky. zajtra vsetko premeriam a napisem viac 😉 😉

okmad
13. júl 2010

Kocky a co opierka na nozicky, nespini sa to velmi od topanociek hlavne pri tych svetlejsich farbach? Staci to pretriet handrickou, alebo ako to je...?

anezena
13. júl 2010

@okmad v pohodke, pretrem to svedskou utierkou, al. ked mi to vadi vonku tak vlhcenym obruskom a v pohodke. je to taka super latka, nie je to sustak, ale take cosi pevne a lahko umyvatelne

sasrnka
13. júl 2010

@anezena, dakujem za odpoved, si zlata 🙂

okmad
13. júl 2010

aj ja dakujem za to, ze ste sa podelili o Vase skusenosti 🙂

anezena
14. júl 2010

nie je zaco babenky
odmerala som tu opierku chrbta, takze ma 44 cm a moj maly ma okolo 95 cm
polohovanie nafotim, ked pojdeme von, lebo teraz nejako nema naladu sa ani fotit a pozovat 😉 😉 😉

zajo79
14. júl 2010

kocky, ratate s nunou aj na zimu? 😕

anezena
14. júl 2010

@zajo79 neviem, dany bude mat v sept. 2, 5 roka. neviem ako to bude v zime. my sme mali doteraz v zime oba razy Jane Slalom Pro - a to bola pohodaaa v zime a po snehu. neviem ako to bud e skocikom s takymi malymi koleckami. uvidime 😉 😉 😉

duplicka
14. júl 2010

@anezena dakujemmm🙂

bianocka
14. júl 2010

@evca35 cena je myslim vsade rovnaka, 156 eur a zadarmo k tomu plastenka a sietka. Nafotila som vcera aj s polrocnym babom, hned dam fotky.

@zajo79 ja s nou na zimu velmi neratam. Ale ktovie, mozno si to rozmyslim, lenze to by asi musela byt uplne sucha zima.

Inac mala si ten kocik okamzite oblubila, az som z toho prekvapena. Sama donho lezie, ked ho vidi a vcera sme prisli domov okolo pol deviatej vecer, zaspala mi v nom a spala az takmer do polnoci 😀 Potom sme mali hraciu noc do pol tretej, lebo uz bola akoze vyspata 😎 Takze som uuuplne spokojna aj s tym polohovanim, malej to uplne staci.

@okmad ten material je naozaj velmi dobry a nespini sa tak lahko. A ked sa aj zaspini, lahko pretries handrickou. My vsak mame ten wineberry, je kombinovany s ciernou, takze ziadnu spinu nevidno 😀

miskinadamko
14. júl 2010

sasrnka ahoj, jasne nafotim este dnes. ked sa maly zobudi. ono to polohovanie nie je zase take hrozne, ja si myslim ze uz pri takýchto starsích detoch to na to vyspinkanie staci.
anezena dakujem za tip, skusim to s tou brzdou.
zajo ja s nou ratam aj na zimu, kedze uz skoro 3 rocnemu dietatu nebudem kupovat dalsi kocik, budeme s nou musiet vydrzat aj v zime. nechala som si lodger , ,maly by sa mi este mal do neho zmestit tak snad to bude ok, a do snehu pojdeme na sankach.
ja mam vo farbe licorice pretoze tie blede farby nie su pre nas a rozmyslala som nad tou co ma anezena ale nakoiec vyhrala tato jednofarbna s tým ze planujem nejaku farebnu podlozku do nej

zajo79
14. júl 2010

ta licorice je cierna?

zajo79
14. júl 2010

mne sa najviac paci ta zlta...trochu zmena, oproti ciernym kocikom co sme mali doteraz. 😅 😀 lahko sa to udrziava?

miskinadamko
14. júl 2010

nie je cierna, vyzera ako cierna ale nie je . aj mne sa strasne paci ta zlta ale mala som zeleny kocik a vsetok hmyz a musky sme na nom mali, a osi nam stale nan sadali 😅

bianocka
14. júl 2010

@evca35 tak tu su fotky. To male dievcatko ma 7 mesiacov, ale je trosku mensia, asi ako polrocna. V kociku sa jej velmi pacilo, ale chcela silou mocou sediet, nechcela ukazat, ako sa lezi 😀 Som ju potom priputala aj hore, takze trosku polezkala 🙂 To, ze sa nepolohuju nozicky, jej vobec nevadilo, kedze si ich vykladala na sedaciu cast.

A ta velka je nasa slecna, bude mat 13 mesiacov o tyzden. Zaspala mi uz v aute, prelozila som ju, spala dalej a este takmer 4 hodiny 😵