icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ellysa
2. mar 2011

@brisilda aha áno spomínala si concord, tak nech dobre slúži a nech je to teda fakt posledný kočík, aj ja som dúfam skončila

anezena
2. mar 2011
weiya
2. mar 2011

no super,ani nema o moc vyssiu cenu 🙂

michaelahanuskova
2. mar 2011

@anezena tak toto je najlepšia správa dňa 🙂 🙂 🙂 snáď nebude doba dodania mesiac 🙂 🙂

anezena
2. mar 2011

@michaelahanuskova zevraj do 20. marca pride na predajnu, sa tesim, len ktoru farbu vezmem 😵 😵 😵

michaelahanuskova
2. mar 2011

ja som bola rozhodnutá pre tú licorice, no teraz mám dilemu ako asi vyzerá tá farba night. 🙂 budeš ju objednávať odtiaľto?

anezena
2. mar 2011

@michaelahanuskova aj ja licorice, tu sme mali aj predtym, ale brala by som aj sand, aj tu zltu neviiiiiim

michaelahanuskova
2. mar 2011

ja by som chcela vidieť naživo tú night, ale asi ju je treba objednať, aby som ju mala čo najskôr a tým pádom ju nemám šancu vidieť. keďže fungujem s požičaným kočíkom, dosť mi to súri 🙂

cherryblossomgirl
2. mar 2011

dievcata, a aky nanoznik sa hodi k nune?

marafka
2. mar 2011

baby mate niektora aj nejaku univerzalnu plastenku na nunu? ako to vyzera?

anezena
2. mar 2011

@marafka my sme mali univerzalnu asi za 6 €, ale hruuuuza

luciferova
3. mar 2011

Co vsetko je v tej cene? Len kocik?

brisilda
3. mar 2011

@anezena super a cena je ta ista 😀 😀 no je zaujimave , ze doteraz farba licorice bola na obrazku ako cierna a terza dali skutocny odtien !

brisilda
3. mar 2011

kocky a nahradny polohovaci potah na nunu sa neda dokupit ?

nice202
3. mar 2011

Ahojte, prosim vas, kto ma v ke nunu? alebo kde sa da v kosiciach vidiet?

marafka
3. mar 2011

@anezena tak to asi nebudem riskovat....

marafka
3. mar 2011

tak nakoniec mi zrušili v novej kolekcii tú šedú tak mám problém vyriešený ale na žltú musím čakať, že až do šiestich týždňov príde :( nevadí aj tak je ešte zima a neviem čo by som do nuničky dala lebo tento fusak čo mám teraz by sa mi tam nespratal :(

brisilda
3. mar 2011

@marafka kup radse original 😉 mna sa ta origos paci

marafka
3. mar 2011

@brisilda ved aj mne len ta cena sa mi nepaci za kus igelitu 🙂

luciferova
3. mar 2011

co je v tej cene za novu nunu vsetko? len samotny kocik ci aj dake doplnky?

adka12
3. mar 2011
marafka
3. mar 2011

@adka12 no to ano, ale uz som si ju rezervovala cez aladdina 🙂

marafka
3. mar 2011

@luciferova no ja zatial viem len o kociku bez doplnkov ale dakto mozno da aj s plastenkou, nechame sa prekvapit

adka12
3. mar 2011

@marafka tak si už rezervovala? tak už teraz len čakať.... to bude najhoršie 😀 😀 😀

brisilda
3. mar 2011

plastenka a sietka proti hmyzu sa predava okrem edine ak je akcia ju davaju v cene kocika 😉

luciferova
3. mar 2011

a ako vyzera to polohovanie, je niekde obrazok, video?

luly13
4. mar 2011

ahojte, aj my velmi intenzivne rozmyslame o nuna buggy. chcela som sa ale opytat stastnych majiteliek (ak som dobre pochopila napr @brisilda 🙂 ), nie je podstatnym minusom, ze dieta nema madlo pred sebou? nemoze sa on prichytit a nakukat na svet?

brisilda
4. mar 2011

@luly13 ja som sa toho tiez obavala no kocky ma uistili, ze nam chybat nebude a mali pravdu 😀 kocik je urceny skor pre starsie deti aby si do kocika mohli kedykolvek sadnut a kedykolvek vysadnut napriklad ked ste v zoo alebo na detskom ihrisku ci prechadzke 😉 podla mna to ma vyhodu dieta ma pocit volnosti 😉 nas drobec je este maly ale ani tak nam to madlo nechyba 😀
@luciferova hodila som foto ale teraz uz ked mas kupit nunu tak radsej tu uplne polohovatelnu 😉 cena je ta ista 🙂 ja som zvedava dokedy ma kocik bude zaujimat 🙂))

luly13
4. mar 2011

@brisilda dik a ako dlho mas nuna? si s nou zatila spokojna? nejake muchy? pripade nemas ju odfotenu v zlozenom stave pri niecom "normalnom", aby som vedela porovnat, aka je velka/mala...mne ide hlavne o to, aby som usetrila miesto v kufri auta 🙂

brisilda
4. mar 2011

@luly13 odfotim ti to 😉 a poslem foto 🙂 ona je vazne ako placka ja ju davam do kufra bez toho aby som ju zlozila 😉 jedina chyba bola ze sa nepolohuje ale to je uz minulost 🙂 potom tam su kolieska ale tak to je normalka u kazdeho kocika ze sa nicia 😉