Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
babyyy a je to tu 😀 😀
http://www.bambini.sk/sk/store/product/5052/27/...
no super,ani nema o moc vyssiu cenu 🙂
@anezena tak toto je najlepšia správa dňa 🙂 🙂 🙂 snáď nebude doba dodania mesiac 🙂 🙂
@michaelahanuskova zevraj do 20. marca pride na predajnu, sa tesim, len ktoru farbu vezmem 😵 😵 😵
ja som bola rozhodnutá pre tú licorice, no teraz mám dilemu ako asi vyzerá tá farba night. 🙂 budeš ju objednávať odtiaľto?
@michaelahanuskova aj ja licorice, tu sme mali aj predtym, ale brala by som aj sand, aj tu zltu neviiiiiim
ja by som chcela vidieť naživo tú night, ale asi ju je treba objednať, aby som ju mala čo najskôr a tým pádom ju nemám šancu vidieť. keďže fungujem s požičaným kočíkom, dosť mi to súri 🙂
dievcata, a aky nanoznik sa hodi k nune?
baby mate niektora aj nejaku univerzalnu plastenku na nunu? ako to vyzera?
Co vsetko je v tej cene? Len kocik?
kocky a nahradny polohovaci potah na nunu sa neda dokupit ?
Ahojte, prosim vas, kto ma v ke nunu? alebo kde sa da v kosiciach vidiet?
tak nakoniec mi zrušili v novej kolekcii tú šedú tak mám problém vyriešený ale na žltú musím čakať, že až do šiestich týždňov príde :( nevadí aj tak je ešte zima a neviem čo by som do nuničky dala lebo tento fusak čo mám teraz by sa mi tam nespratal :(
co je v tej cene za novu nunu vsetko? len samotny kocik ci aj dake doplnky?
@marafka http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10808614&tab=0 to je tiež fajn cena 😉
@luciferova no ja zatial viem len o kociku bez doplnkov ale dakto mozno da aj s plastenkou, nechame sa prekvapit
plastenka a sietka proti hmyzu sa predava okrem edine ak je akcia ju davaju v cene kocika 😉
a ako vyzera to polohovanie, je niekde obrazok, video?
@luly13 ja som sa toho tiez obavala no kocky ma uistili, ze nam chybat nebude a mali pravdu 😀 kocik je urceny skor pre starsie deti aby si do kocika mohli kedykolvek sadnut a kedykolvek vysadnut napriklad ked ste v zoo alebo na detskom ihrisku ci prechadzke 😉 podla mna to ma vyhodu dieta ma pocit volnosti 😉 nas drobec je este maly ale ani tak nam to madlo nechyba 😀
@luciferova hodila som foto ale teraz uz ked mas kupit nunu tak radsej tu uplne polohovatelnu 😉 cena je ta ista 🙂 ja som zvedava dokedy ma kocik bude zaujimat 🙂))

@brisilda aha áno spomínala si concord, tak nech dobre slúži a nech je to teda fakt posledný kočík, aj ja som dúfam skončila