icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

miskinadamko
14. júl 2010

ahojte, hodila som par fotos do albumu . fotene mobilom taktze nie 100% ale ako insipracia snad posluzi 😉 🙂

zajo79
16. júl 2010

nuna uz je doma 😵 😵 😵 sa vytesujem.

zuzanasch
16. júl 2010

...tak a máme ju už aj my, je to niečo prekráááásne 😀 😀 proste bomba, super sa ovláda

ronie111
16. júl 2010

Babenky, budete spokojne, my ju mame asi 9 dní, ale sme maximálne spokojní, hlavne Ninka, 😀 ta si do nej vlieza a vylieza aj v byte a vonku ani nehovoriac. Nunička nám obstála už aj jazdu vlakom, dokonca aj cez ulicku vo vagone sa nou da prejst a aj v kupé nezavadzala ak bola rozložená a ak to niekomu nahodou vadilo, jedným tahom bola opat zložená. Najviac si ju vychutnal mojej kamošky syn - osem ročný, ktorý si z nej a z mojej malej urobil v Trenčianskych Tepliciach doslova formulu a jazdca a brazdil si to medzi ludmi akoby nic. 😎
Nemáme ju ako pisem dlho, ale som rada, ze sme ju kupili.
🙂 🙂 🙂
Dokonca ani to ze je zlta nevadí, lebo sa to fakt dá vycistit len navlhčenou handričkou, a ak by tá špina bola horšia celý potah sa dá prat 😎 😎
A ozaj, malá má uz skoro dva rocky, no v kociku nespí skoro pol roka, no v Nuničke si uz pospinkala a to niekolko krát 😵 😵

anezena
17. júl 2010

ronie - aj my sme s nou uz boli aj vo vlaku, ale nie kupeckovom, ale v takom medzi dedinami a zmestil sa medzi sedadla uuuplne v pohodke, parada, vobec nezavadzal. a ja sama som ho nalozila aj zlozila, bez pomoci, tak som rada, ze pri mojich 50 kg som to zvladla 😀
a dany ked ma chut -. dam mu rukovat totaal nizko a kocikuje 😀

ronie - a presne aj my tak, nespava v kociku od minuleho roka a v nune tiez uz spal 😉 😉 😉

sasrnka
17. júl 2010

Tak to ste ma potesili s tym vlakom. Super 😀 Obcas cestujem vlakom s malou sama a samozrejme, skoro vzdy si musim nalozit malu sama aj s kocikom....
Len este stale neviem, ktoru farbu. Som bola rozhodnuta, ze seda so zelenou, ale ked som tu videla foto fialovej, tak vaham 😉

anezena
17. júl 2010

ahojte, my chodime kazdy den niekam sa kupat, tak moc nie sme na konovi, ale dnes som maleho nafotila ako buva v nune. 😀 no jak pan kral 😀

okmad
17. júl 2010

@ronie111 ta zlta je prekraaaasna farba, svieza letna...ale neotravuje vas hmyz?

zajo79
17. júl 2010

tiez mam zltu a neotravuje nic, je to taka tlmena farba, nekrici, takze hmyz sa nelepi.

ronie111
17. júl 2010

@okmad nie zatial sa nijaký hmyz neprilepil, tiez som sa nevedela rozhodnut medzi farbami, a videla som nazivo sivu, bordo a sv. modru, asi najviac sa mi vsak stale paci nas ŽLUŤÁSEK a potom kraľuje bordo, bola fakt úžasná.

ronie111
17. júl 2010

@anezena aku to tašticku si si na NUničku zavesila? ja na nej mávam babylove tasku z DM, ale volila by som aj nieco ako ty mas

anezena
17. júl 2010

@ronie111 ja mam ciernu tasku z oriflame- mam ju uz par rokov 😀
ale mam este jednu, taku kapsicku ciernu, kt. mi usila jedna pani z ceskeho MMB na zapp, na suchy zips, zajtra odfotim aj s tym. tu nosim nonstop so sebou, len na kupku som to dala vsetko dole, a ked som sa s nim sla prejst, ked spal brala som len tu orfilame.
takze nosim tu z MMB - tam mam vlhcene obrusky, dve plenky, dazdnik a plastenku proti dazdu a na tao este zavesim tu oriflame atym padom mam stale volny kosik dole 😉 😉 😉

ronie111
17. júl 2010

ok potesia ma fotecky, ja by som brala nieco zlte k nasej NUNE, ale ak nenajdem, mozno mi napises aj ID tej pani z MMB, ak nie nic sa nedeje, mam uz totiz vybratu jednu tasku ale stale vaham.

zajo79
17. júl 2010

ja tam mam sietku ciernu, nepriehladnu a celkom fajn.

zajo79
18. júl 2010

dnes testovanie nuny na nakupoch...vsetko ok, cez rucku som prevesila vsetko co sa dalo, dole do kosika sa zmestilo par veci plus mala yorkshirka... 😀

zuzanasch
19. júl 2010

..trošku mi vadi ta brzda pri schádzaní z chodníka a schodíkov, ale zas neni to až také strašné.. inak to jazdí samo a som spokojná.. 😀

zuzanasch
19. júl 2010
ninnaricci
19. júl 2010

waaaw tá modrá je nádherná 😵 môj favorit...

@zuzanasch nemáš ešte nejaké foto nech sa pokochám...fakt kráááásne 🙂

anezena
19. júl 2010

@ronie111 tu su fotecky tej ciernej tasky, co mi sila pani z MMB a na tom mam tu ciernu oriflame

a toto je ta pani na ceskom MMB, co to sije
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387

ja som si objednavala kosik pod zapp a plus ten box na plastenku tiez pod zapp, ked som mala zappa. ale box som vyuzila aj ked som mala britax aj teraz. povodne som mala ten box na nune pripevneny o nakupny kosik, ale tlacil mi na brzdu, tak som to musela dat vyssie. ale nemala som dostatocne dlhe tie suche zipsy, tak som tam na kazdu stranu este kusok nasila, a je to hotovo a netlaci to na tu brzdu - ta z toho dovodu tak rapkala, hrkotala, ale uz je to vyriesene. tak som rada. len ked spinka, musim dat vsetko odtial dole, lebo to zavadzia a danymu to udiera do hlavicky.

ronie111
20. júl 2010

@anezena dakujem za ten link na pani z MMB, pozrela som si tie jej prace, je velmi sikovna, nafotim nunu a poslem je foto, a aj ja si od nej kupim tasticku.

hviezda22
20. júl 2010

@ninnaricci našla som na českom MMB nafoteny modry http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?... je nadherny 😉 , baby všetky vaše nuny su nadherné, myslím že som namotana 😀

ninnaricci
21. júl 2010

@hviezda22 ďakujem...je fakt krásny 😉

sasrnka
22. júl 2010

Tak uz mame NUNU aj my doma 🙂 A hned aj oskusanu vo vlaku. No prve negativum, ze sa nevmestila do ulicky veducej voznom. Medzi sedadla pohodicka. Mala sedela v nej celu cestu, teda vymyslala v nej 😀
Je super lahucka, nalozenie do vlaku zvladam sama a aj nosenie po schodoch s malou... A jazdi vazne sama 😎 Len na dlazobnych kockach troska hrka, ale to asi kazdy golfac. No ja som zhyckana velkymi nafukovacimi 🙂
Jaaj a farbu mame fialovu a je velmi pekna. Tak vdaka za rady...

evca35
22. júl 2010

@miskinadamko tak sme dnes kúpili Mark Q, zdá sa byť fajn, tak sa teším do terénu 🙂 Dík za tip.

@bianocka dík za foto. Môj malý je možno taký veľký ako to dievčatko. Veď ja si počkám a o rok-dva, keď vy všetky už budete Nunu predávať ... 😉

ema.nz
23. júl 2010

baby napiste mi nejake negativa nech po nom uz nepskulujem 😝 😀 😀

anezena
23. júl 2010

@ema.nz ja by som prijala keby opierka chrbatika bola o par cm dlhsia, lebo ked spi, tak polku hlavy ma vo vzduchu a druhu polku ma normal na tej opierke. ale ked som porovnavala s inymi kocikmi - je to to iste, ta dlzka.
a ta strieska na kociku je to tam tak labilno pripevnene s jednym suchym zipsom vzadu, to mohli lepsie vymysliet, lebo nas maly si tu strechu komplet celu stahuje na seba a sa bojim nech to nedolame. 😉 😉 😉
neviem co este. rapkalo m jedno kolecko, ale to som zistila, ze moja chyba, ze ta cierna taska bola polozena na brzde a ta padalo dole, to som vyriesila uz je dobre.
niektore baby hovoria ze mini nakupny kosik. pre mna je obrovsky 😀 oproti zappovi jane slalom a britax verve je super a hlboky, parada 😉 😉 😉

zajo79
23. júl 2010

negativa.... ked mam v kosiku yorkshirku, tak tam uz moc veci nevopcham :D ale zas dam kopec veci na rucku a je stabilny.

inak ziadne.

@ema.nz icoo pluto nechces?

ema.nz
23. júl 2010

@zajo79 eeee bud PP Si alebo nunu 😉

psenakova1
23. júl 2010

anezena, chcela by som ta poprosit, mohla by si napisat rozmery tej tasky, co si si dala usit, lebo sa mi zda super a na tej stranke som nasla len univerzalnu alebo na rozne typy kocikov. Vopred dakujem.

anezena
24. júl 2010

@psenakova1 jasne tu su:
dlzka tasky: 30 cm
vyska: 20 cm
a hlbka, alebo teda sirka: 8 cm