icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

janulka04
1. apr 2011

@anezena

@merikac kocky, kuknite do Callisto temy na Cz alebo tu, vsade som pisala
nechcem tu zavirovat temu inym kocikom, ved kazdemu aj nieco ine vyhovuje, ma ine naroky.. 😵

https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/golfac-cybex-callisto-co-nan-hovorite/

https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/cybex-ca...

ak budete mat cas, prestudujte
ja mam precitane vsetko, co sa dalo na ceskych, slovenskych, nemeckych forach 😀

anezena
1. apr 2011

@janulka04 dikes za infooo, baby dem do haaajjaan uz mi z tych kocikov hrabeee 😵 😵 😵 uz aby som bola teho a kukala po brio go 😀 😀

janika84
1. apr 2011

@anezena ja som ho kupila v cechach a predala asi po dvoch mesiacoch na slovensko.ani mne sa vobec nepacil.len som ho pustila a uz by sa prekotil.maly sa trocha nahol dopredu a koniec.nikdy viac.a ten sa mi zdal byt teda riadne maly.tak s tej nuny ma asi vykoti 😀 a potom som mala baby point mark a ten bol super maly sa mi tam zmestil v lete a potom v oktobry mal 4roky.potom sme ho predali lebo by sa v nom snad este teraz vozil 😀 spaval v nom aj doma na zahrade.mala som veeela kocarov ale ten bol faak tobry 😉 na a teraz neviem ci som sa na tej nune ne.... 😒

janulka04
1. apr 2011

@anezena haha...viem asi ako, ja som takto obtazovala kamosku vyse dvoch mesiacov, co som si neveedela vybrat koocik na leto 😀

tak dobru, snad som pomohla 😉

marafka
2. apr 2011

@sasajka prosim ta kolko ma tvoja mala centrimetrov? ja cakam na zltu ale ked tu stale citam ze je mala tak uz mam zaludok naopak lebo maly ma dakych 85 cm tak ci sa mi tam vmesti....ale ja ju tak velmi chcem ze si ju asi necham aj ked bude mala 🙂

weiya
2. apr 2011

@marafka nasa ma 80cm a myslim ze nad hlavickou ma este dost miesta 😉
@exupery mne sa ten fialovy vnutrajsok na strieske tusim viac paci ako na te nasej ten hnedy 😉 😀

anezena
2. apr 2011

@marafka odmeraj Alexkovi chrbatik - od zadocku po konec hlavicky. nuna ma chrbtvu opierku 40 cm

marafka
2. apr 2011

@anezena no teraz buva ked vstane tak odmeriam, ale mam CS4 a tam je este v pohode len tam je dost nizko strieska, ty si spominala ze si mala CS6 ked porovnas tie striesky tak ma nuna aspon trosku vyssie striesku ako casual? no co narobime ked mame takych velkych chlapov 🙂 ale ze by sa mi tam 14 mesacne dieta nezmestilo??? tak to by ma dost nahnevali, lebo ja uz po nune pokukujem od jesene len stara sa nedala polohovat a vtedy mi maly dost spával v kociku ale teraz sa vacsinou vybuva doma a az potom ideme von..no ja som fakt zvedava aka bude v skutocnosti....

marafka
2. apr 2011

@weiya no a hlavicku ma este na opierke? ci jej aj pretrca? nemas foto z predu?

weiya
2. apr 2011

@marafka pretrca malej hlavicka z opierky 😢 ale na inej fotke som si vsimla ze nepretrca,ale tam je asi viac do predu vysunuta tak to asi preto 😅

marafka
2. apr 2011

@weiya no nic ja uz nan len pockam a ked bude maly vratim, ale tajne dufam ze sa tam este aspon na toto leto zmestime...

weiya
2. apr 2011

@marafka no veru ved uvidis...ale hadam aspon na toto leto bude nuna dobra 🙂 inac my mame 2010 nunu takze mozno v te novej e ta chrbtova opierka o cosi vyssia 😉 ja som teraz odmerala a namerala som cca 44cm

exupery
2. apr 2011

@weiya na novej 43cm...som namerala...

weiya
2. apr 2011

@exupery zeby bola este kratsia,alebo som zle odmerala idem skusit este raz 😀

exupery
2. apr 2011

@weiya ona sa asi skratila tym,ze sadadlo je viac vyvysene na 2011....

marafka
2. apr 2011

@weiya no na CS 4 som namerala cca 45 a maly je tam este v pohode upllne aj ked mu vrch hlavicky pretrca tak tie dva cm hadam tolko nespravia... no nech uz je doma 🙂

weiya
2. apr 2011

@exupery hmm hmmm takze je to to iste,cize 43cm,ja som to naskor odmerala cele aj s tou latkou,takze ta tam robi este cm navyse,chapes co myslim ze? 😀

sasajka
2. apr 2011

@marafka naša malá má niečo cez 90cm a skoro 2roky 🙂 Myslím, že tvojmu drobcovi bude akurát, určite sa nemusíš báť 😉 Ja si Nunu predstavujem presne pre tak veľké (vekovo) detičky ako máš ty malého, niečo cez rok 🙂

weirdo
2. apr 2011

@merikac - tak to mas pravdu s tou plazou 😔

marafka
2. apr 2011

@sasajka tak si ma trosku upokojila 🙂

marafka
2. apr 2011

boze nech uz pridu tie zlteeee ja ju uz chcem domaaaaaa ....

exupery
2. apr 2011

@weirdo tak ale to by ste nechali babo spat aj ked v kociku na priamom slnku?...ved to je dost brutus...vzda ho strcis aspon do tiena,alebo proste ides z plaze cez najvascie teplo prec...a existuje aj slnecnik...ziadny golfac ti babo nezakryje uplne,ze cele...teda aspon vacsina nie...

weirdo
2. apr 2011

@exupery - mne je to jasne. Ja som len konstatovala, ze to je pravda, ze Nuna neni na to stavana. Ja ani nepocitam, ze mala mi v nej bude chiet byt, ked bude behat ... a myslim, ze ked bude spinkat, tak na izbe ...

exupery
2. apr 2011

@weirdo no ved hej,...ja si napr. myslim,ze prave nuna je idealna na dovolenku,skladna,mala,lahka,idealne....ale ved kazdemu vyhovuje nieco ine,a zalezi aj na aku dovolenku...

babonr
2. apr 2011

Ahojte! Aj ja uvazujem kupit lahsi kocik. Teza mama Peg perego a chcela by som neico lahke. Nuna sa mi zapacila hned ako som ju prvy krat videla,len ma trosku odradza to,ze kocik vazi 7,8kg.Mne sa to zda vela,kedze teraz moj kocik vazi 10kg.Akoze pocula som nan same chvali,ale asi si ho budem musiet odskusat nazivo.

weirdo
2. apr 2011

@babonr - ahoj. Realne vazi 8,5 kg, to len pre info 🙂
@exepury - my pojdeme lietadlom ... tak snad to prezije Nuna 😀. Ale tak som rada, ze v tomto kociku chce byt ... ja som ani nehladala ine. Nuna sa mi pacila (na fore som ju uvidela niekde spomenutu) a hned sme isli do nej, ani som ine nekukala ...

babonr
2. apr 2011

@weirdo tak tymti padom som rozhodnuta.Akoze vyzera super,ale ked uz mam investovat tak do niecoho co mi bude uzitocne. Dakujem za info😉

babonr
2. apr 2011

@janika84 ahoj.Citala som ze si bola velmi spokojna s Baby point mark.A ktory presne to bol?Lebo som pozerala a je aj nejaky baby point 4 aj baby point q. Dakjem

danula.ch
2. apr 2011

ahojte, ako to riesite ked chce babo spat? tam sa tusim nedaju polohovat nozky, to je tusim jedina vec co mi na tomto kociku vadi. Nas maly si este rad v kociku pospi, takze si neviem predstavit kocik bez polohovania noh. Mozno neskor, ked uz v kociku spavat nebude 🙂

weirdo
2. apr 2011

@babonr - za malicko. Hned som to vazila, lebo vies, predajcovia takychto kocikov sa predhanaju s vahou, tak mi bolo jasne, ze ta vaha bude skreslena 😉