icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

sasajka
1. apr 2011

Kočky kočky kočkyyyyy 😀 Už mám Nuničku doma, ja sa tak tešíím 😀
@anezena je ozaj maličká a uzučká ako si písala, ešteže mne malá v kočíku nevie spať, lebo to by nešlo 😒 Kľudne mohli tú opierku potiahnuť do výšky aspoň 15cm... Nevadí našťastie ani to, že je uzučká, lebo malá je ako slížik, takže v pohode 🙂 Som sa toho bála, ale pre väčšie detičky Nuna ozaj nie je...môj názor. Inak sa malej, aj mne veľmi páči, nechcela z nej vyliezť, hneď poobede fičíme na prechádzku 🙂 Čo viem už teraz (vlastne ste to už písali), že kolesá hrkocú 😉 Mám licorice, neviem aká bude na slniečku, ale takto doma je skoro čierna 😉 Kočky, fakt sa teším! 😀

anezena
1. apr 2011

@sasajka no naparadu, potom odfot malinku v kociku, nech sa pokocham aspon takto nad nim 😵 😵 😵

weirdo
1. apr 2011

@anezena - diky moc, skusim to potom riesit. Inac napisem to sem, snad to neurieknem, ale nasa mala Jane Slalom neznasala od 2.mesiaca, hysteria, boje, vzdy sme to riesili Manducou, vydrzala tam len chvilku a Nuna? Mala tam SPI (a dokonca 2x za tyzden vyse hodinu a pol, co ani za den tolko spanok normalne dokopy nedala 😀) a je tam spokojna, vidi vsetko, kuka, smiruje ... parada 😵

anezena
1. apr 2011

@weirdo faaakt? danuso v slalome spaval do 18 mesacov, v lete v buggsteri, ale v slalome stale, v pstelke vooobec nebol, len v noci. my sme ten kocik milovali. baby pisali na fore co amju slalom 2009 - ze ta opierka ma len 47 cm. baby nemate starsi slalom? nie je tam ta opierka dlhsia?
pzeram este concord fusion, od 2009 - tam je opierka skoro 60 cm. tak zatial vyhrava ten, tam by sa vyspal 🙂 😉 😉

zuzanky
1. apr 2011

aj my ju už máme doma a Danielko mi v nej po ceste domov za spinkal a keď sme boli v predajni tak sa stále k nej vracal asi sa mu páčila :D
a je naozaj ľahučký normálne som sa bála aby som ho nevykotila a super sa mi viezla a ani moc nehrkotal po tej trnavskej dlažbe 🙂
a svokra mala šťastie, že to nepovedala mne ale mm 🙂

exupery
1. apr 2011

mm a Nuna.... 😀

sasajka
1. apr 2011

Tak máme prvú jazdu za sebou a paráda! Som nadšená 😀 Malá mi v nej presedela 2hodiny, inokedy behá, lieta, vymýšľa, teraz v nej sedela a ani za svet von 😀 😀 Normálne som nechápala 😉 Vonku tak veľmi nehrkoce (doma na dlažbe to bolo počuť viac), na ulici sa to stráca. Mala som golfky Peg Perego Sí, ale to sa nedá s Nunou porovnať! S Peregom sme hrkotali na celé mesto a malú v ňom nenormálne triaslo, Nuna je jednoznačne lepšia a ešte ma stála aj o 70eur menej 😀 Ku podivu mi ani obrubníky nerobili problém... Madlo a ani polohovanie nožičiek nám vôbec nechýba. Samozrejme nemá vlastnosti športového kočíka s nafukovacími kolesami, ale ako "bugina" je veľmi fajn 🙂 🙂 🙂 Pre tých, ktorí túto diskusiu čítajú a rozhodujú sa, tak za mňa určite odporúčam.
@anezena taká som bola vonku nadšená, že som zabudla aj fotiť, napadlo ma, keď sme sa vracali, doma pred dverami 😀 Tak aspoň 1 foto našej Nuničky 😀

weiya
1. apr 2011

@exupery krasna je ta nova fialova 😀 jaj ze som ja nepockala az na tuto 2011 😠

exupery
1. apr 2011

@weiya co ja viem,mne pripada ako ta 2010...aj tak-moja je zlta!

weirdo
1. apr 2011

@anezena - co Ti poviem, kocik neznasala. Neviem, ci to bolo Slalomom a iny by bol ok, ale uz to ani nezistim ... skusime neskor 🙂

merikac
1. apr 2011

ahojte baby,,,tak ja mam divne pocity,,,dnes som ju bola pozriet na zivo,,pretoze ja cakam bud na ciernu alebo zltu,,,,,,,,,,,,ale sli sme kupovat autosedacku, tak pri tej prilezitosti sme vyskusali aj fialovu nunu a musim povedat, ze sa mi zda v skutocnosti mala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cim to je?! zeby som bola zvyknuta na velkost sportoveho kocika???????,, normalne som zostala na vazkach,,,a strieska sa mi zda na leto velmi mala, vlaste cele telicko je vonku na slniecku- prosim rychlo mi to tie co mate nunykcu vyhororte a udedzte ma do obrazu ako to vlastne je 😕

sasajka
1. apr 2011

@merikac ahoj, nie nezdá sa ti to, Nuna je veľmi malá 😀 Aspoň podľa mňa. Osobne si myslím, že je určená len na občasné presuny, alebo keď je dieťatko živšie a v kočíku si potrebuje len občas oddýchnuť 😕 Na každodenné kočíkovanie, neviem, podľa mňa nie... Aj s tou strieškou máš pravdu, je malá a keď páli slniečko, dieťatko neochráni. Videla som dnes na našej malej, do očí jej nesvietilo len preto, lebo je vysoká, tak aj hlávku má vysoko, takmer sa tej striešky dotýka 😕 Úplne prvý pocit, keď som ju vybrala z krabice bol, že "kočík pre bábiky" 😀 😀 Ale hovorím, sú to len moje pocity a našej malej na minimálne kočíkovanie úúúplne stačí 😀 No neviem, či som pomohla 😉 Verím, že kočky dajú aj svoje postrehy..

zuzana710
1. apr 2011

@merikac tiez som nazoru ako sasajka-zalezi ci budes mat nunu ako jediny kocik alebo mas este nejaky vacsi na striedacku a hlavne na zimne obdobie - ja som sa tiez musela vytuzenej nuny vzdat z tohto dovodu, ze je prilis mala a na zimu nepouzitelna a kedze nemam druhy kocik, musela som to riesit vyberom ineho kocika....ale inak na take prilezitostne pouzivanie a rychle presuny je nuna ako stvorena ...

merikac
1. apr 2011

@sasajka
@zuzana710 ....normalne som posmutnela,,mam este qinny buzz, toto som chcela len na dovolenku a na nakupy do auta,,ale na dovolenku rozhodne nieje,,ved na plazi ked mi zaspi, nunicka mi je na nic☹(((((( normalne vaham,,,inac ja som tiez zvazovala cybex, len v mojom okoli ho nemaju,,a cez internet objedant sa bojim,,,,tak a teraz ozaj neviem co mam robit,,,a ked som si docitala vase postrehy a hlavne @anezena tak uz som ozaj zacala pochybovat,lebo kocik som chcela uz do vyssieho veku, ked pojdeme peso na prechadzku,,,,,,,,,,,,

zuzana710
1. apr 2011

@merikac no, tak ti prajem vela stasatia pri rozhodovani...ja som sa vzdala nuny tiez aj kvoli dovolenke, lebo podla starsieho syna, s ktorym sme boli uz na dovolenke viem, ze to spanie v kociku sme na dovolenke veeeelmi vyuzili - aj na plazi cez obed a hlavne aj vecer ked sme my dospeli labrili po meste na kavicky a maly spal v kociku 😀

merikac
1. apr 2011

@anezena akurat som pozrela na video cybec callisto a musim povedat, ze tato buginka vyzera omnoho vyssia a myslim, ze by sa do nej zmestil aj tvoj Dusi,,,,,,,,mrkni

https://www.youtube.com/watch?v=cYa8kIjeGHg
merikac
1. apr 2011

@zuzana710 presne myslim na taketo vyuzitie,,co si myslim, ze nunycka ackoliv sa mi veeeeeeeeeeeelmo paci a bola som prenu na 99,9% rozhodnuta mojej bambule toto neposkytne

weirdo
1. apr 2011

@merikac - a preco nie na dovolenku? My sme ho kupovali aj kvoli dovolenke, mala bude mat 1 rok aj 3 mesiace, bude to v septembri, tak to sa do neho este vojde ... potom uz ale zrejme nie 😕 😀

merikac
1. apr 2011

@weirdo no na dovolenke predpokladam bude krasne slnecno a pri mori to slnieco pali omnoho intenzivnejsie,,a nuna vobec neposkytuje ochranu,,cele telicko trci nov ako som si vyskusala,,,,,,,,☹(,,,aj ked velkostou nam je ok,,,

anezena
1. apr 2011

@merikac ja mam danusa 😀 😀 ale sk pohodkaaa 😀
danus sedel v tomto kociku

https://www.youtube.com/watch?v=Znqyns1wKbE

tez cybex - ale onyx. tam sa zmestil., myslim ze calisto ma taku istu plochu na lezanie
ja som ho v nom mala, aj som ho kocikovala, ale to je strasneee, t zapp sa mi lahsie kocikoval. straaasne tazko isiel. nejako blbo rozlozena ta tarcha tela, tazisko divne, neviem, nelubilo s ami to kocikovanie. podla mna calisto bude to iste. a zda sa mi vela vyhodit za taket neco 244 €. to radsej fakt ojazdeny fusion
a este tie kolecka na onyxe, ten calisto bude asi lepsi, ked je aj drahsi, sak aj tie kolecka su super
danuso sedel presne v tomto - ruzovom
http://www.bambini.sk/sk/store/product/5070/28/... ten maju na sklade, calisto nemali

merikac
1. apr 2011

@anezena jeeezisi sorry 🤐 .............som asi zmaforena z panelaku,,tam bol pred chvilkou dusi 😀 - tak si ma ani ty nepotesila,,asi fakt neexistuje idelany kocik, na kazdom clovek nieco najde co mu nebude zrejme vyhovovat,,,,,,,,,,

anezena
1. apr 2011

@merikac ale dala si mi chrobaka do hlavy a pozrela som ho na MMB a na SK ani jeden a na ceskom som nasla aj topaz, onyx aj calisto. calisto za 3500,CK ale tie statne dva z prahy za 1799 CKa druhy za 2200CK, co su supeeer ceny a este v zaruke rok, takze to by som brala hned - do tej prahy a na SK predam raz dva, t som nikdy nemala problem, mala som 8 kocikov 😀 asi to kaslem a kupim ten cybex, sak co hlavne ze sa drobec vyspi. ten cocncrd je drahy to je min. 250 €, co je dooost 😕 😕

merikac
1. apr 2011

@anezena no vidis,,zajednaj si ho a vyber si ho priamo tam a zabijes 5 blchy jednou ranou 😀 inac vsimla som si, ze baby napriklad na cesko mk predavaju kociky za omnoho nizsie ceny,,,,my sme uz tymi Eurami nejaky skazeny a nevieme co by sme uz pytali 😖

luciferova
1. apr 2011

@merikac to je mozno aj zdanie, lebo ceska koruna je drahsia ako bola slovenska... cize ked si to hodis do starej meny, az take lacne to nie je 🙂

anezena
1. apr 2011

@merikac uz som pisala obom mamickam. a musim oponovat - ja som napr. drahsie predala brtax verve v CR azase napr. nuna je v CR drahsia, a kopec inych kocikov aj z druhej ruky sa oplatia viac u nas, ale napr. predat tam, ako kedy. vzdy prekukam jeden aj druhy MMB. ja som predala ale aj kupila uz kociky z CR aj do CR, ako mi vyhovovalo. 😉 😉 😉

janulka04
1. apr 2011

@anezena napisala som ti IP o Calliste 😉

merikac
1. apr 2011

@janulka04 ved daj info o calliste aj mne pls,,,nakolko som o nune zavahala,,ale este nic nie je stratene

anezena
1. apr 2011

@janulka04 dakujeeem uz som odpisala 😉 😉

janika84
1. apr 2011

baby nestraste ze je tak strasne mala.ja som ju na zivo nevidela,ale objednanu mam ciernu. 😀 ale teraz normale rozmyslam ci som spravila dobre koli tej velkosti. 😒 @anezena ty si pisala ze si mala britax verve. ten som mala aj ja.nuna je od neho vacsia ci taka? 😉 dakujem.

anezena
1. apr 2011

@janika84 podla mna verve je na 100% vacsi, ale ooo nicom, uz by som ho nechcela ani zadara, tak blby kocik, najhosri aky sme mali. vseeetci ma od neho odhovarali, ale ludia kt. ho nemal. tak som si povedal, ja si ho vyskusam, kupim a sama si utvorim nazor, ale sak ja na kazdom kociku som zarobila, tak to bol aj na verve, je niekde daaaleko v cechach 🙂 🙂 🙂