Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@anezena ja som ho kupila v cechach a predala asi po dvoch mesiacoch na slovensko.ani mne sa vobec nepacil.len som ho pustila a uz by sa prekotil.maly sa trocha nahol dopredu a koniec.nikdy viac.a ten sa mi zdal byt teda riadne maly.tak s tej nuny ma asi vykoti 😀 a potom som mala baby point mark a ten bol super maly sa mi tam zmestil v lete a potom v oktobry mal 4roky.potom sme ho predali lebo by sa v nom snad este teraz vozil 😀 spaval v nom aj doma na zahrade.mala som veeela kocarov ale ten bol faak tobry 😉 na a teraz neviem ci som sa na tej nune ne.... 😒
@anezena no teraz buva ked vstane tak odmeriam, ale mam CS4 a tam je este v pohode len tam je dost nizko strieska, ty si spominala ze si mala CS6 ked porovnas tie striesky tak ma nuna aspon trosku vyssie striesku ako casual? no co narobime ked mame takych velkych chlapov 🙂 ale ze by sa mi tam 14 mesacne dieta nezmestilo??? tak to by ma dost nahnevali, lebo ja uz po nune pokukujem od jesene len stara sa nedala polohovat a vtedy mi maly dost spával v kociku ale teraz sa vacsinou vybuva doma a az potom ideme von..no ja som fakt zvedava aka bude v skutocnosti....
boze nech uz pridu tie zlteeee ja ju uz chcem domaaaaaa ....
@weirdo tak ale to by ste nechali babo spat aj ked v kociku na priamom slnku?...ved to je dost brutus...vzda ho strcis aspon do tiena,alebo proste ides z plaze cez najvascie teplo prec...a existuje aj slnecnik...ziadny golfac ti babo nezakryje uplne,ze cele...teda aspon vacsina nie...
Ahojte! Aj ja uvazujem kupit lahsi kocik. Teza mama Peg perego a chcela by som neico lahke. Nuna sa mi zapacila hned ako som ju prvy krat videla,len ma trosku odradza to,ze kocik vazi 7,8kg.Mne sa to zda vela,kedze teraz moj kocik vazi 10kg.Akoze pocula som nan same chvali,ale asi si ho budem musiet odskusat nazivo.
@babonr - ahoj. Realne vazi 8,5 kg, to len pre info 🙂
@exepury - my pojdeme lietadlom ... tak snad to prezije Nuna 😀. Ale tak som rada, ze v tomto kociku chce byt ... ja som ani nehladala ine. Nuna sa mi pacila (na fore som ju uvidela niekde spomenutu) a hned sme isli do nej, ani som ine nekukala ...
ahojte, ako to riesite ked chce babo spat? tam sa tusim nedaju polohovat nozky, to je tusim jedina vec co mi na tomto kociku vadi. Nas maly si este rad v kociku pospi, takze si neviem predstavit kocik bez polohovania noh. Mozno neskor, ked uz v kociku spavat nebude 🙂

@anezena
@merikac kocky, kuknite do Callisto temy na Cz alebo tu, vsade som pisala
nechcem tu zavirovat temu inym kocikom, ved kazdemu aj nieco ine vyhovuje, ma ine naroky.. 😵
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/golfac-cybex-callisto-co-nan-hovorite/
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/cybex-ca...
ak budete mat cas, prestudujte
ja mam precitane vsetko, co sa dalo na ceskych, slovenskych, nemeckych forach 😀