icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

yravas
27. apr 2011

asi vezmem tú sand a kúpim aj žlté doplnky, keďže som chcela nunu v žltej 😉 si to takto trošku vynahradím ....
možno ju ešte vrátim - som zvedavá, či nám nebude malá :/

mau
27. apr 2011

@yravas ja by som k nej osobne brala tiež žlté doplnky - bude to krásny kontrast... Ale viem si tam predstaviť aj limetku 😉

pittelka
28. apr 2011

@yravas neviem či malá, ja som merala operadlo a sed na Jané slalom a Nune a operadlo je presne to isté (možno centimeter menší) a sed o niečo kratší 😉

yravas
28. apr 2011

pittelka - my máme tiež doma Jané 😉 idem dnes objednať sú farbu SAND a uvidím, ak nebude fajn, vrátim ... len už z dvoch e-shopoch mi napísali, že ich už nemajú 😒

marafka
28. apr 2011

@lucinenka001 no ja uz radsej ani nedufam a uz som sa zmierila s tym najneskorsim datumom :( uz s prvym kocikom mi farba ktoru som chcela nevysla tak tentokrat si pockam na to co chcem 🙂 lebo dalsí kocik uz veru kupovat nebudem, iba ak pride druhe babo 🙂

vickygreg
28. apr 2011

@yravas Ja mam SAND a je krasna. Myslim si ze ked ju uz budes mat doma tak ju nedas 😵 😵 😵

pittelka
28. apr 2011

@yravas kúúúúúúrňa, aj ja chcem farbu SAND, dúfam že bude 🙂 , toľko sa rozhodujem, a teraz nebude? 😵 Tuším to idem hneď prezistiť, kde je....

yravas
28. apr 2011

pittelka ... ja som obvolala už asi 6 e-shopov a všade mi povedali, že ďalšia várka má prísť začiatkom mája, že teraz ich vraj nemá nikto na sklade ... ale treba rezervovať, lebo je možné že sa neujde

yravas
28. apr 2011

ja som si rezervovala u jednej pani - čakajú začiatkom týždňa, tak dúfam, že bude 😉

chaluha
28. apr 2011

ak ste daktora s Ba,maju ju v eniki beniki na manesovom namesti ..kamosku som tam vcera poslala ..uz ho ma aj doma a je v akcii 🙂

yravas
28. apr 2011

v eniki beniki majú iba Licorice - sand budú mať do 10. mája ... som tam volala

dida81
28. apr 2011

@marfusaklimca no ako sa vam jazdi moja? nam zatial super. 🙂
Už som objednala tu podložku z pinkie - taaak sa tešim, potom dam foto 😉

mau
28. apr 2011

@dida81 ktorú podložku si nakoniec objednala?

dida81
28. apr 2011

@mau bledunko modru ,aj tasku, potom nahodim foto 😉

mau
28. apr 2011

@dida81 teším sa na foto 🙂 Nám by zajtra mala doraziť žltá a taška - tiež hodím 😉

lucinenka001
28. apr 2011

@marafka

som dnes cez Skype pisala do Maderny a pytala sa na Nunnu, takze niesu veruze, ani na predajni nemaju a napisala mi, ze sa mam informovat na dalsi tyzden, ze by mali prist a Ty si objednavala z KE Maderny ze ano?
Drzim palce, aby prisli cim skor, lebo kupim aj ja a hotovo. 🙂

marfusaklimca
29. apr 2011

@dida81 -ahojky. Jazdí sa super, som spokojná, Lejka je úplne spokojná, sedí tam ako kráľovná 😀 😀 a čo je veľmi dobré, vydrží tam dlho, aj spanie som vyskúšala, takže je oukej 😅 😅 . Jedine čo ma štve je kvalita popruhov 😠 , nejde to dobre vyčistiť, Lejka ked jedla banán, tak ho vlastne opierala o popruh a vôbec to nejde vyčistiť, ostalo to škaredé aj ked som to prala, také biele fľaky ostali 😖 😖 . Proste to nejde vyčistiť dokonale.
Podložka je superná, som rada, že som aj farbu odhadla, krásne je to. 😵 😵 . Radosť chodiť na prechádzky 🙂 .

brisilda
29. apr 2011

@marfusaklimca ta podlozka je perfektna 🙂

yravas
29. apr 2011

marfusaklimca - nádhera 😉 ja sa už nemôžem dočkať našej Nuny 😀 tiež chcem podložku od Pinkie :D tá tam sekne asi najviac 😎 zaujímalo by ma, že či tá opička je ako potlač, alebo je to súčasť látky ... že sa nevyšúcha ... hm?

yravas
29. apr 2011

kočky, našla som dnes toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41506076&tab=0
a Nuna bude komplet :D

vickygreg
29. apr 2011

@yravas suprovy ulovok. Dufam ze to posle aj na SK.
@marfusaklimca podlozka je bomba, krasna.
Baby, ja mam farbu SAND a este stale som si nevybrala podlozku poradte ktoru zobrat http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku/ Asi moj naj favorit je tato http://www.pinkie.cz/detail/213/podlozka-do-koc... az na tie bocnice a tiez by som radsej nie s medvedikom ale s opickou tie sa mi viac pacia.

pittelka
29. apr 2011

@vickygreg mne práve dnes prišla podložka z Pinkie tyrkisova s opičkou ( bez bočníc) je perfektná. Len Nuna mi ešte chýba 😉 , mám zarezervovanu vo farbe sand, len čakám ako mi nabehnú peniažky z predaného kočíka 😀

mau
29. apr 2011

@yravas to madlo som už pozerala tiež, len neviem ako je to so zasielaním na svk, pretože zas zaplatiť za prevod 10 eur poplatok sa mi veľmi nechce ☹ Daj vedieť ako ste sa dohodli 😉
@marfusaklimca perfektne tá podložka ladí - vybrala si super 🙂 Už sa za vami isto obzerá celá dedina 😅

mau
29. apr 2011

@marfusaklimca ty už malú asi ani do iných farieb neoblečieš 😉 Fakt je to super 🙂

ozaj a ešte vám chcem povedať, že ak budete prať podložky, tak radšej ručne a ak v práčke tak na 30 a bez odstreďovania, lebo to vnútro sa pokrúti

mau
29. apr 2011

@vickygreg podľa mňa ti Lenka ušije aj bez bočníc tú mackovú ak budeš chcieť - len opičky nemá biele a čierna by na tej tmavej splývala ☹

marfusaklimca
29. apr 2011

@mau - jáj, veru, ani som predtým netušila koľko ľudí si všíma kočíky, až teraz, ked ma veľa ľudí oslovilo, že "jéj, aký krásny kočík..a to je nový?? a tá opica, supeeer!! ", reakcie ľudí sú pozitívne 😵 😵 , a ja sa všade honosne nosím 😀 😀 .
@yravas - ja som to madlo pozerala tiež, len som neobjednávala, keďže nie je pevné, predtým som mala na kočíku stále madlo, ale teraz vôbec nepociťujem potrebuj ho mať, dokonca ani horné popruhy nezapínam, len tie bočné 😉 .
Inak baby, tá podložka stačí bez bočníc do Nunny, lebo kočík je úzky a tie bočnice by tam prečnievali, aspoň mám taký dojem 😕 .

mau
29. apr 2011

@marfusaklimca čo dávala foto @janika84, tak ona má podložku s bočnicami a tiež vyzerá dobre. Len ja som bočnice nechcela kvôli tomu, aby ešte viac neuberali zo šírky. Ani sa nečudujem, že priťahujete pozornosť 🙂 A ani nám madlo vôbec nechýba a malému niekedy zapínam len bedrové pásy, lebo on sa rád nakláňa...

yravas
29. apr 2011

kočky, tá pani posiela aj na Slovensko 😉 ja som jej už písala, takže v pohode 😉

vickygreg
29. apr 2011

@mau uz som jej aj napisala. Potom dam info ako som dopadla.
Ale inac ta cierna opicka by mi skor vyhovovala aspon by tak velmi nekricala. Som velmi zvedava ako to dapadne .