icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

marafka
19. máj 2011

@rhodosbb s tym obchodom mas svatu pravdu... plne suhlasim, ale to by bolo aj na samostatnu temu 🙂 ked tam prides len nieco pozriet alebo sa opytat na nieco tak sa tvaria ako keby si im tam mor doniesla ale ked uz kupujes tak vedia byt aj milí 😒 hrôza s nimi. bola som tam vcera akurat lebo malemu zhanam odrazadlo a maju tam dostat tie ybike tak som sa bola opytat ci uz prisli, a zenska hned volala dodavatelke a mna sa pyta ze aku farbu chcem ze aku ma objednat a ked som jej povedala ze ho chcem len odskusat ci bude vobec malemu dobry ze to nechcem zavazne tak zazrela po mne tak ze ma az v zadku pichlo ☹

rhodosbb
19. máj 2011

@marafka 😀 😀 😀 ved preto tam uz nechodim, vidno, ze tam nepracuju samotni majitelia, v aladdinovi v hlohovci je to o inom, tam robia majitelia a tak to aj vyzera, tam by mali poslat na zaucenie tieto čúzy z babysvetu 😝 😀

luciaq
19. máj 2011

no parada, ja do babysvetu nechodim, ale po tomto co citam tam uz vobec nemam chut ist. ja som sa este rozhodovala medzi gesslein- swift a hartan I go. uz len si musim vybrat medzi tymito dvoma, lebo ta nuna asi ozaj nebude nic moc na moje tury so psom . ale diky moc za info baby

luciaq
19. máj 2011

@rhodosbb ok, dik za info, lebo toto co som tu o nune citala to je riadna natlakovica na kupu :D. pre mna vhodna teda urcite nebude. a v sasovej to ozaj vyhra s tymi chodnikmi nie je tu by mi na chodniku asi ostal podvozok

pittelka
19. máj 2011

@phallen http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10310889 objednala som z mmb a je naozaj super 😀 .

dida81
19. máj 2011

@luciaq nuna nie je vhodná do terenu .... skor mestsky kocik 😉
Ked idem kusok po terene mam co robit .. ale myslim, že to má problem skoro kazdy golfový kocik s malými kolieskami.

luciaq
19. máj 2011

@dida81 diky uz som teda objednala iny golfac.

edusik
20. máj 2011

@luciaq my Nunu už máme a poviem Ti ak terén tak sa drž veľkých kolies, my sme prešli z nafukovacích na tieto malinké a mám čo robiť na štrkovom ihrisku, aby som ju vôbec odparkovala a nie to ešte niekam po takom teréne chodiť, je to vyslovene mestský kočík

brisilda
20. máj 2011

dievcata ktore mate nunu 2010 mam na predaj nahradny zlty potah ! kto ma zaujem IP 😉 mam 2 tak jeden posuvam dalej

yravas
20. máj 2011

kočky, ak by ste mali niektorá záujem, ostalo mi "madlo" na NUNU - klik moje inzeráty ... nie je to originál madlo, ale funkciu "lepšie niečo ako nič" zastane :D

pittelka - ja som svoju Nunu predala a nakoniec sme si vybrali Gesslein F4 buggy, je omnoho priestrannejší a vhodný aj na zimu, nemá plastové kolieska, takže super :D
... zvažovala som aj Britax B-mobile, ale o ničom, potom Hauck Malibu, ale našla som zlé referencie, tak sme si objednali Gesslein - dnes by mi mal prísť :D

nataliakarpisova
21. máj 2011

Maminky,posúvame novú NUNU........🙂 pozrite inzeraty,alebo mimibazar.sk/ID 22292
🙂 😒

frlka
24. máj 2011

@mau ahoj, hladam podlozku do zltej NUNA. citala som + videla foto podloziek z CZ, ... chcem ta poprosit, mas asi viac skusenosti s podlozkou..nasla som 2 druhy na ich web str., ktora by bola lepsia?:
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-light-...
ALEBO:
http://www.pinkie.cz/detail/123/podlozka-do-koc...
Prosim porad mi. Dakujem, Katka

mau
24. máj 2011

@frlka ahoj, my máme podložku bez bočníc. Sedí tam v pohode aj tá s bočnicami ale podľa môjho názoru ti bude zbytočne uberať zo šírky aj keď len málinko. Takže ja by som brala tú druhú. PS: ak si objednáš u Lenky cez mmb, bude ťa stáť o niečo menej - farbu jej napíš akú by si chcela ak ju tam mať nebude.

frlka
24. máj 2011

ahoj, dakujem, si zlata, ze pises, tak aj ja objednam taku bez bocnic, asi bude lepsia. Farbu som vybrala bledu sedu, aby mi sedela aj na druhy kocik. Dakujem 🙂

frlka
24. máj 2011

@mau objednam cez Lenku, uz som to pozerala na mmb, farbu tam sice nema, ale poslem jej web link. 🙂

mau
24. máj 2011

@frlka za málinko 🙂

frlka
24. máj 2011

🙂 🙂 🙂 uz som jej prave pisala, tak uvidime, co povie.
Dakujem este raz. Pa. 🙂

vickygreg
24. máj 2011

Baby, moja PINKIE podlozka. Myslela som si bude viac hneda taka cokoladova.....no ani tato nie je zla ...... 🙂 🙂 🙂 .

marafka
24. máj 2011

Odratavam a odratavam ale do 15.6 je este aj tak stale daaaaaaleeeekoooo 😒

vickygreg
24. máj 2011

@marafka, no, s vasimi Nunickami ma prist aj moj set plastenka a moskytierka. Uz sa nebudeme bat ked nas prepadne dazd. Odratavam aj ja 😀 😀 😀

edusik
24. máj 2011

Dievčatá, ja zatiaľ používam Emitex univerzálnu podložku do Nuničky, ale musím ju zakaždým vyberať, lebo sa mi nedá zavrieť, je to tak aj s Pinkie podložkami, alebo sú tenšie? Nebaví ma stále vyberať popruhy a k tomu si podložku stále nejako zašpiník v aute...

dida81
24. máj 2011

@edusik nie, podlozku bez bocnik tam mam stale , tá nezavadzia .. 😉

vickygreg
24. máj 2011

@edusik ja ju tiez skladam aj s podlozkou ... uplne v poho

frlka
25. máj 2011

@marafka ahoj, mozem sa spytat, cez koho si objednavala kocik? Ja cez EnikiBeniki BA, tiez mi povedali, ze kociky budu v 1/2 juna...tak dufam, ze sa mi ujde 🙂

marafka
25. máj 2011

@frlka ahoj ja cez aladdina, no dufam ze im neposlu po jednom kuse a ujde sa nam kazdej 🙂 nech sa uz mozeme tesit a uzivat si leto 😉

saxana123
25. máj 2011

ženy, a nechýba vám na nej madlo?

edusik
25. máj 2011

@saxana123 pred 3 týždňami, keď som ešte Nunu nemala, som sa pýtala žienok to isté. Dnes vravím... vôbec ...

weirdo
25. máj 2011

@saxana123 - to zavisi. Nasa mala napriklad z kocika predtym nemala rada madlo, muselo ist prec 😉

frlka
26. máj 2011

@marafka veru, aj ja dufam, ze sa mi ujde, vcera mi ta pani z Enikibeniki BA pisala, zevraj dodavatel im slubil, ze sa im objedane kociky urcite ujdu!!!, tak uvidime, ...len sa uz neviem dockat, cas ide tak pomaly. ☹ A objednala som si aj slnecnu clonu, podlozku s opickou a tasku na kocik. Tak dufam, ze to bude pekne a hlavne, ze kocik pride 😀

marafka
26. máj 2011

@frlka aj ja chcem podlozku ale najprv cakam na kocik a podla toho objednam este aj podlozku 🙂 a ty cakas tiez na zltu???