Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
no parada, ja do babysvetu nechodim, ale po tomto co citam tam uz vobec nemam chut ist. ja som sa este rozhodovala medzi gesslein- swift a hartan I go. uz len si musim vybrat medzi tymito dvoma, lebo ta nuna asi ozaj nebude nic moc na moje tury so psom . ale diky moc za info baby
@phallen http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10310889 objednala som z mmb a je naozaj super 😀 .
dievcata ktore mate nunu 2010 mam na predaj nahradny zlty potah ! kto ma zaujem IP 😉 mam 2 tak jeden posuvam dalej
kočky, ak by ste mali niektorá záujem, ostalo mi "madlo" na NUNU - klik moje inzeráty ... nie je to originál madlo, ale funkciu "lepšie niečo ako nič" zastane :D
pittelka - ja som svoju Nunu predala a nakoniec sme si vybrali Gesslein F4 buggy, je omnoho priestrannejší a vhodný aj na zimu, nemá plastové kolieska, takže super :D
... zvažovala som aj Britax B-mobile, ale o ničom, potom Hauck Malibu, ale našla som zlé referencie, tak sme si objednali Gesslein - dnes by mi mal prísť :D
@mau ahoj, hladam podlozku do zltej NUNA. citala som + videla foto podloziek z CZ, ... chcem ta poprosit, mas asi viac skusenosti s podlozkou..nasla som 2 druhy na ich web str., ktora by bola lepsia?:
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-light-...
ALEBO:
http://www.pinkie.cz/detail/123/podlozka-do-koc...
Prosim porad mi. Dakujem, Katka
@frlka ahoj, my máme podložku bez bočníc. Sedí tam v pohode aj tá s bočnicami ale podľa môjho názoru ti bude zbytočne uberať zo šírky aj keď len málinko. Takže ja by som brala tú druhú. PS: ak si objednáš u Lenky cez mmb, bude ťa stáť o niečo menej - farbu jej napíš akú by si chcela ak ju tam mať nebude.
ahoj, dakujem, si zlata, ze pises, tak aj ja objednam taku bez bocnic, asi bude lepsia. Farbu som vybrala bledu sedu, aby mi sedela aj na druhy kocik. Dakujem 🙂
🙂 🙂 🙂 uz som jej prave pisala, tak uvidime, co povie.
Dakujem este raz. Pa. 🙂
Odratavam a odratavam ale do 15.6 je este aj tak stale daaaaaaleeeekoooo 😒
Dievčatá, ja zatiaľ používam Emitex univerzálnu podložku do Nuničky, ale musím ju zakaždým vyberať, lebo sa mi nedá zavrieť, je to tak aj s Pinkie podložkami, alebo sú tenšie? Nebaví ma stále vyberať popruhy a k tomu si podložku stále nejako zašpiník v aute...
ženy, a nechýba vám na nej madlo?
@marafka veru, aj ja dufam, ze sa mi ujde, vcera mi ta pani z Enikibeniki BA pisala, zevraj dodavatel im slubil, ze sa im objedane kociky urcite ujdu!!!, tak uvidime, ...len sa uz neviem dockat, cas ide tak pomaly. ☹ A objednala som si aj slnecnu clonu, podlozku s opickou a tasku na kocik. Tak dufam, ze to bude pekne a hlavne, ze kocik pride 😀

@rhodosbb s tym obchodom mas svatu pravdu... plne suhlasim, ale to by bolo aj na samostatnu temu 🙂 ked tam prides len nieco pozriet alebo sa opytat na nieco tak sa tvaria ako keby si im tam mor doniesla ale ked uz kupujes tak vedia byt aj milí 😒 hrôza s nimi. bola som tam vcera akurat lebo malemu zhanam odrazadlo a maju tam dostat tie ybike tak som sa bola opytat ci uz prisli, a zenska hned volala dodavatelke a mna sa pyta ze aku farbu chcem ze aku ma objednat a ked som jej povedala ze ho chcem len odskusat ci bude vobec malemu dobry ze to nechcem zavazne tak zazrela po mne tak ze ma az v zadku pichlo ☹