Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@marafka ja som si objednala sedu slnecnu clonu + sedu podlozku bez bocnic s opickou, sedu tasku na kocik. citala som prispevky + videla foto o NUNA a na zaklade toho som sa rozhodla pre tuto kombinaciu veci. ..... Len este zhanam bledy sedy slnecnik. Nechcem original, je zbytocne drahy + nesedi na ine kociky, tak ked raz budem predavat, nech s tym nie je problem. ja som taky kocikovy maniak 😀
zltu ma striesku a ta clonka co je na slnko je seda sa mi zda, no aj ja chcem presne tu sedu podlozku bez bocnic s opickou ale tu svetlo sedu ni tmavu, myslim ze to bude idealna kombinacia 🙂 ale predsa len chcem pockat kym ju budem mat doma ak sa jej vobec dockam... a ty uz mas doplnky doma???? a podlozku si objednavala priamo z pinkie ci cez mimibazar???
@cherryblossomgirl tak na tomto videu vyzera nuna riadne velka...je vyssia ako 2010? viete to niekto porovnat co ste mali aj 2010tku???? lebo co som ja videla staru kolekciu tak sa mi zdala taky prdusik a tu to bolo v pohode alebo bola ta pani taka malicka 🙂
@marafka ahoj, videla som video ... super, takze zlta strieska, OK, tesim sa. Doplnky som objednala, este cakam na postarku, ale uz som vyplatila, cakam ... podlozku s opickou som si obj. cez mimibazar, ale vyberala som cez CZ web str. - je tam velky vyber, vsetky farby. A aj ja budem mat bledu sedu s opickou. Ked budem mat vsetko doma, mozem poslat foto. 🙂
Kocky co stoji ta podlozka? Bez bocnic?
@marafka ma vyssie polozenu sedaciu cast,ale nie je vacsia,skor by som povedala,ze vdaka polohovaniu,ktore je teraz nazberane po bokoch je o cosi uzsia...ma len vacsiu a lepsie riesenu strechu a kosik,inak nevydim rozdiel,dokonca tato nova kolekcia zacina aj nejak vrzgat....a trha sa nam potah na nozickach-tak pojde na reklamaciu...
@luciferova ahoj, posielam link na predavajucu
tato pani predava na Mimibazar - obj. cez nu, ma ucet na sK, nebudes platit za zahr. prevod (su to PINKIE podlozky):
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=152802
a tu je este link na CZ web str. PINKIE - tam mas vsetky farby, vyberies a napises tej pani na mimibazar:
www.pinkie.cz
@marafka nasla som to info o porovnani nuna 2010 a 2011, skus sa tam preklikat, je tam veeela obrazkov :
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=353...
🙂
@frlka dakujem 🙂
@luciferova niet za co 🙂
dievcata, neviete, ktora univerzalna plastenka (prsiplast) by sedela na NUNA. Mam sice doma Emitex Tracking Maxi, ale ked som videla na foto natiahnutu plastenku na Nune, ..no vyzeralo to divne. ☹
a sietka proti hmyzu? Ktora univerzalna sadne? Citala som, zevraj z DM? Je dobra?
vdaka 🙂
Ahojte, prosim Vas, mate niektora na predaj nunu?
Pripadne viete o niekom, kto ju chce predat?
dakujem
ahojte baby nehrkaju vam na nune kolecka?
Ahojte, prosim Vás o radu. Veľmi sa mi páči Nuna, na dovolenku by som potrebovala pre 3,5 ročnú dcéru kočík., ale neviem či by sa do Nuna zmestila.Má 102 cm a 15 kg. Kočík potrebujem na poobednajšie zdriemnutie, lebo plánujeme celodenne výlety. Viete mi poradiť. Mali sme Zappíka, ten bol priestranný, ale nepolohovatelný.
@violaf na 100% bude maly. my sme skusali v aprili tento kocik, maly mal tez okolo 100cm a celaa hlava mu trcala, ked si lahol a ked sedel vobec som nemohla dat striesku nad hlavu a bude jej mala aj nuna 2010 - tu sme predali este v novembri, co nam bola mala. skodaa, ze to nedali aspon o 20 cm vyssiu tu chrbtovu opierku - nechapem, ved miesta tam maju velaa, maju to kam posunut. skodaa ☹ ☹ ☹
my sme tiez hladali kvoli spanku, lebo on spi aj tri hodky, ale nenasli sme absolutne nic, jedine brio go al. concord fusion ale iba tie nove kolekcie

ano, na zltu 🙂)))) ...vies co neviem, ci tato nova kolekcia 2011 ma striesku zltu alebo sedu?