Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@anezena aha, chapem, tak prepac, asi som ja nepochopila.... 😀
Mam objednanu zltu Nunu, uz mam doma aj sedu podlozku + sedu tasticku na kocik, tak som zhanala sedu striesku, ale myslim, ze nebude problem ak clona bude cierna, vyzera fakt super kvalitna a hlavne je vacsia a dobre tieni 🙂 Tak vdaka za pomoc 😉
súrne zháňam NUNU...nikde ju nemajú....nemá niekto nejakú infošku,kde by som ju našla????
@marketa1304 po 15tom by ich uz mali mat vsade 🙂
@marafka myslíš.....my ideme na dovolenku 17.6. a teraz neviem,či kúpiť niečo iné...asi ma trafí.....volala som do babatkova a mi povedali,že sú niekde na lodi...a plávu do neznáma..
no ja mam objednanu u aladdina zltu uz od februara a ta dodávka ktorá má doniest zlté príde 15teho zevraj tak myslim ze s nou pridu aj ostatne, skus si zavolat este tam co ti povedia alebo do bambini, oni mavaju medzi prvymi tovar, mne sa chlapik v aladdine dušoval ze 15teho pride urcite moja dlhoocakavana nunicka 🙂
@zajo79 to mne je jedno ja ju budem drhnut aj kazdy den 🙂 ale ja som sa do tej zltej zamilovala na prvy pohlad... a uz ked na nu tak dlho cakam tak uz to nevzdam, rozmyslala som aj nad sand ale to je to iste aj ta je bleda 🙂 a tmavu nechcem mam teraz CS4 a ten je cierny a uz nechcem taky tmavy kocik a na leto som chcela daco zivsie 🙂 a teraz mas aku? ci uz si upustila od nuny?
no teraz som volala madernu,a že im oddialili termín ...po 20-22.druhom....
@zajo79 no tak to budem mat aj ja urcite a este k tomu ked moj maly je taky gebzosko 🙂 vyskusam uvidim ale fakt na nu cakam od februara tak uz to nebudem menit, ale dakujem za radu si zlata...ale ja som taka ze nerozmyslam velmi prakticky ale podla toho co sa mi paci...do bytu sme dali bielu lesklu dlazbu...tak teraz si bucham hlavu o stenu lebo to musim kazdy den lestit 🙂
no a teraz som volala aladdin a mi to taktiež potvrdil...takže dovolenkujeme bez nuny....a ja som si doobeda ešte farby vyberala....teraz by som brala akúkoľvek
@marketa1304 este ak nahodou by si chcela aj pouzivanu tak tu na bazare predava jedna kocka mesacnu nunu tu je link https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/zijb/pre... 🙂
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php maju aj skladom vraj...
ale nevidno,či je to 2010,či2011.....diky za link....
to vyzera byt 2011

@anezena dakujem za info, asi si ju kupim aj ja. Hoci som uvazovala aj o Emitex sedej clone, ta je ale mensia. No uvidim. Hlavne, ze sa nemusi odmontovavat, ked skladam kocik 🙂
A co sa tyka skladania celej striesky kocika, ani ja som to nikdy nerobila, ..asi sme sa nepochopili, ..nemyslela som dat dolu celu striesku kocika, len ci sa da ta clona spolu so strieskou sklapat a vyklapat, ...neviem, ci ma chapes 🙂