icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
6. jún 2011

@anezena dakujem za info, asi si ju kupim aj ja. Hoci som uvazovala aj o Emitex sedej clone, ta je ale mensia. No uvidim. Hlavne, ze sa nemusi odmontovavat, ked skladam kocik 🙂
A co sa tyka skladania celej striesky kocika, ani ja som to nikdy nerobila, ..asi sme sa nepochopili, ..nemyslela som dat dolu celu striesku kocika, len ci sa da ta clona spolu so strieskou sklapat a vyklapat, ...neviem, ci ma chapes 🙂

mau
6. jún 2011

@zajo79 night som naživo nevidela, licorice je tmavohnedá.

anezena
6. jún 2011

@frlka jasne ze chapem, my sme nikdy nesklapali striesku, ked tam mas clonu nejde sklopit, ale my sme ani na ostatnych kocikoch nesklapali - zapp, jane, britax, na ziadnom, dany mal rad lked mal striesku nad hlavou 😉 😉 😉

frlka
6. jún 2011

@anezena aha, chapem, tak prepac, asi som ja nepochopila.... 😀
Mam objednanu zltu Nunu, uz mam doma aj sedu podlozku + sedu tasticku na kocik, tak som zhanala sedu striesku, ale myslim, ze nebude problem ak clona bude cierna, vyzera fakt super kvalitna a hlavne je vacsia a dobre tieni 🙂 Tak vdaka za pomoc 😉

anezena
6. jún 2011

@frlka nemas zaco 🙂 🙂 🙂

frlka
6. jún 2011

dievcata, ktore budete mat/mate NUNA kocik, nekupite takuto NOVU sedu tasticku na kocik? Mne sa farba nehodi. Ak ano, piste 🙂 Vdaka.

vickygreg
6. jún 2011

@frlka ja mam cierrnu, nevymenime 😉

frlka
6. jún 2011

@vickygreg a je nova, nepouzivana?

vickygreg
6. jún 2011

@frlka mam ju asi tyzden takze je v 100% stave. Pripajam aj foto ( len Nunu mam vyzlecenu ). Mne by ta siva k Nune Sand velmi isla. 🙂

frlka
6. jún 2011

@vickygreg ja cakam na zltu Nunu, ta je sice kombinovana so sedym, ale objednala som si ciernu slnecnu clonu, tak asi bude lepsie, ked bude aj tasticka cierna, ...sama neviem. Ale suhlasim, mozeme vymenit. Mozeme si udaje napisat cez mail a dohodneme sa.

frlka
6. jún 2011

a este mam na predaj tuto NOVU bledu sedu podlozku Pinkie, tak ak niektora mate zaujem, piste 🙂

marafka
6. jún 2011

@frlka a nechces tuto sedu do zltej nuny?????? myslis ze to do nej nepojde? ci to vsetko menis kvoli tej clone? lebo ja cakam tiez na zltu a chcem do nej tuto sedu....a za kolko by si mi ju dala aj s postovnym???

marafka
6. jún 2011

@frlka tipujem ze je neepouzita tak to mam jedno ci ju objednam cez obchod alebo zoberem od teba 😉

marafka
6. jún 2011

@frlka este jedna otazocka a je fakt taka pekna slabo seda? lebo na obrazku tiahne trosku do fialkava 🙂

frlka
6. jún 2011

@marafka vsetko menim koli tej clone, 😢 dala som za nu 22,80 aj s postou, tak ti ju mozem za tu cenu predat. Postovne zaplatim, cca. 1,60 eur. podlozka je uplne nova, aj s blokom, ani som ju neprala, len rozbalila z igelitu a pozrela. mozem poslat foto, idem odfotit a poslem.

marketa1304
6. jún 2011

súrne zháňam NUNU...nikde ju nemajú....nemá niekto nejakú infošku,kde by som ju našla????

frlka
6. jún 2011

@marafka posielam fotky podlozky, mne sa nezda do fialova, to asi fotka vyrobcu skreslovala (obr. bol z ich webu), teraz moje foto, pozri... 🙂

marafka
6. jún 2011

@marketa1304 po 15tom by ich uz mali mat vsade 🙂

marketa1304
6. jún 2011

@marafka myslíš.....my ideme na dovolenku 17.6. a teraz neviem,či kúpiť niečo iné...asi ma trafí.....volala som do babatkova a mi povedali,že sú niekde na lodi...a plávu do neznáma..

marafka
6. jún 2011

no ja mam objednanu u aladdina zltu uz od februara a ta dodávka ktorá má doniest zlté príde 15teho zevraj tak myslim ze s nou pridu aj ostatne, skus si zavolat este tam co ti povedia alebo do bambini, oni mavaju medzi prvymi tovar, mne sa chlapik v aladdine dušoval ze 15teho pride urcite moja dlhoocakavana nunicka 🙂

zajo79
6. jún 2011

@marafka ja som mala zltu este nepolohovatelnu...a stale to bolo spinave 😕

marafka
6. jún 2011

@zajo79 to mne je jedno ja ju budem drhnut aj kazdy den 🙂 ale ja som sa do tej zltej zamilovala na prvy pohlad... a uz ked na nu tak dlho cakam tak uz to nevzdam, rozmyslala som aj nad sand ale to je to iste aj ta je bleda 🙂 a tmavu nechcem mam teraz CS4 a ten je cierny a uz nechcem taky tmavy kocik a na leto som chcela daco zivsie 🙂 a teraz mas aku? ci uz si upustila od nuny?

marketa1304
6. jún 2011

no teraz som volala madernu,a že im oddialili termín ...po 20-22.druhom....

zajo79
6. jún 2011

@marafka chcem kupit tu licorice. uz polohovatelnu samozrejme.

to som si aj ja myslela, ale po dvoch mesiacoch pouzivania, ked som nic ine nerobila len ju drhla, obcas stacilo z vlhkym obruskom pretriet, ale vacsinou cele oprat...nemala som nato nervy.

marafka
6. jún 2011

@zajo79 no tak to budem mat aj ja urcite a este k tomu ked moj maly je taky gebzosko 🙂 vyskusam uvidim ale fakt na nu cakam od februara tak uz to nebudem menit, ale dakujem za radu si zlata...ale ja som taka ze nerozmyslam velmi prakticky ale podla toho co sa mi paci...do bytu sme dali bielu lesklu dlazbu...tak teraz si bucham hlavu o stenu lebo to musim kazdy den lestit 🙂

marketa1304
6. jún 2011

no a teraz som volala aladdin a mi to taktiež potvrdil...takže dovolenkujeme bez nuny....a ja som si doobeda ešte farby vyberala....teraz by som brala akúkoľvek

marafka
6. jún 2011

@marketa1304 este ak nahodou by si chcela aj pouzivanu tak tu na bazare predava jedna kocka mesacnu nunu tu je link https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/zijb/pre... 🙂

zajo79
6. jún 2011
marketa1304
6. jún 2011

ale nevidno,či je to 2010,či2011.....diky za link....

zajo79
6. jún 2011

to vyzera byt 2011