Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@frlka si mi dodala odvahu na tu striesku ;)
neviem ako Nuna, ale pri Peg Perego som to musela dat prat cele v obliecke
@luciferova a navod si neskusala pozriet, ci sa to neda dat dolu?
@frlka nie, lebo nemam navod 🙂
ahojky,babulky,potrebovala by som radu,pišete tu o kacariku nuna buggy ale neviem ci myslite nuna buggy2010 alebo tu novsiu 2011-pišu o nej že sa da polohovat až do uplneho lahu,je to pravda?vsade juu opisuju ako super kocar,ale docitala som sa aj o nej že sa neda moc polohovat a niekde zase pisu že ma 3 polohy,prosim vas tak ako to je vlastne?
jeee dakujem velmi pekne za radu,rozmyslam nad nou,velmi sa paci,ešte raz dakujeeeeeem
mate už niekto doma nuna buggy 2011 ako ste spokojne?
Včera sa mi pokazil S4 a do 15-teho ešte ďaleko...porazíííííííííííííííííííííííííííííííííí ma ☹ nedá sa mi vôbec poskladať... odpadla mi vo vnútri rúčky tá strunka čo sa stláča keď sa skladá takže ho nedám do kufra teraz ☹ už chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a hneď ☹
@luciferova tak tak 🙂 2010 na 2011 😉
@janika84 a to ste skusali alebo?
@luciferova ano ja som skusala a porovnavala
@marafka ja mam zltu, normalne s nou chodim po vonku a je nad nou asi tolko isto much ako nad mojim druhym - tmavym kocikom 😉 neboj 🙂 a zlta nuna je aj tak najkrajsia, nech si vravi kto chce, co chce. 😉
@luciferova tak to vravim aj ja ja som do nej uplne zamilovana uz sa jej neviem dockat... a ty mas uz novu nunu ci este 2010?
@marafka mam 2010 ale upravenu do lahu 😉
@luciferova a ty si si ju upravila ci si to dala dakomu urobit?
prosim vas aka siroka je rúčka na nune? len aby som vedela či tam natiahnem moju kapsu alebo mam zhanat novu 🙂
@anezena ahoj, chcem sa spytat na slnecnu clonu, co mas k Nune. Ja budem mat zltu Nunu, ta clona sa robi len cierna, ...ty mas akej farby kocik? Hodi sa aj k zltej? Sedi dobre na strieske. Tato clona sa mi zda najlepsia. A este sa spytam: Clona sa da aj sklopit hore ako strieska kocika, alebo je len v tejto polohe dolu ako na foto? Lahko sa pripevnuje a dava dolu? + treba ju odmontovat, ked skladas kocik?
Vdaka.
@frlka ahojky ja uz kocik nemam od nov. ale mali sme sedo-zeleny 2010. podla mna sa hodi uuplne ku kazdemu kociku. u nas v TT ich je teraz straasne vela. takmer na kazdom jednom kociku je ta clona. ked sme skladali kocik, nedavala som dole clonu, a ani striesku som ja nikdy nedavala dolu, vlastne to ani neslo ked tam bola clona namontovana. ale my vseobecne na ziadnom kociku sme nedavali dole striesku, stale bol v nej dany schovany 🙂 🙂
a montuje sa - je tam asi 5 snurok, ci kolko, uz ani neviem, a tie s amusia privizat a potom so suchym zipsom pripevnit o konstrukciu
ahojte.Neviete ci farba night je cierna zo striebornou strecho na nune?
a licorice - je tmavohneda?

@luciferova nemas za co, rado sa stalo 🙂