Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojky,babulky,potrebovala by som radu,pišete tu o kacariku nuna buggy ale neviem ci myslite nuna buggy2010 alebo tu novsiu 2011-pišu o nej že sa da polohovat až do uplneho lahu,je to pravda?vsade juu opisuju ako super kocar,ale docitala som sa aj o nej že sa neda moc polohovat a niekde zase pisu že ma 3 polohy,prosim vas tak ako to je vlastne?
jeee dakujem velmi pekne za radu,rozmyslam nad nou,velmi sa paci,ešte raz dakujeeeeeem
Včera sa mi pokazil S4 a do 15-teho ešte ďaleko...porazíííííííííííííííííííííííííííííííííí ma ☹ nedá sa mi vôbec poskladať... odpadla mi vo vnútri rúčky tá strunka čo sa stláča keď sa skladá takže ho nedám do kufra teraz ☹ už chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a hneď ☹
@marafka ja mam zltu, normalne s nou chodim po vonku a je nad nou asi tolko isto much ako nad mojim druhym - tmavym kocikom 😉 neboj 🙂 a zlta nuna je aj tak najkrajsia, nech si vravi kto chce, co chce. 😉
@luciferova tak to vravim aj ja ja som do nej uplne zamilovana uz sa jej neviem dockat... a ty mas uz novu nunu ci este 2010?
prosim vas aka siroka je rúčka na nune? len aby som vedela či tam natiahnem moju kapsu alebo mam zhanat novu 🙂
@anezena ahoj, chcem sa spytat na slnecnu clonu, co mas k Nune. Ja budem mat zltu Nunu, ta clona sa robi len cierna, ...ty mas akej farby kocik? Hodi sa aj k zltej? Sedi dobre na strieske. Tato clona sa mi zda najlepsia. A este sa spytam: Clona sa da aj sklopit hore ako strieska kocika, alebo je len v tejto polohe dolu ako na foto? Lahko sa pripevnuje a dava dolu? + treba ju odmontovat, ked skladas kocik?
Vdaka.
@frlka ahojky ja uz kocik nemam od nov. ale mali sme sedo-zeleny 2010. podla mna sa hodi uuplne ku kazdemu kociku. u nas v TT ich je teraz straasne vela. takmer na kazdom jednom kociku je ta clona. ked sme skladali kocik, nedavala som dole clonu, a ani striesku som ja nikdy nedavala dolu, vlastne to ani neslo ked tam bola clona namontovana. ale my vseobecne na ziadnom kociku sme nedavali dole striesku, stale bol v nej dany schovany 🙂 🙂
a montuje sa - je tam asi 5 snurok, ci kolko, uz ani neviem, a tie s amusia privizat a potom so suchym zipsom pripevnit o konstrukciu
ahojte.Neviete ci farba night je cierna zo striebornou strecho na nune?
a licorice - je tmavohneda?

@luciferova nemas za co, rado sa stalo 🙂