icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

katinka_karolinka
11. jún 2011

@marketa1304 ... ja som objednala Nunu prostredníctvom: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=147768 .. skús tam, veeeeľmi ochotný majiteľ, hádam sa poštastí a Nuna bude na sklade ... mám aj telef.číslo na majiteľa, ak nebude iná možnosť skontaktovania sa, rada ponúknem ...

marketa1304
12. jún 2011

nooo..pošli mi t.č.....zavolám...len mám pocit,že sa dozviem zasa to isté...po 20-tom....najskor po 20-tom......stále taká vytešená zavolám a dookola počúvam to isté.....my ideme na dovolenku teraz 16-tého....tak len preto mi to tak súri...

marketa1304
12. jún 2011

@katinka_karolinka nooo..pošli mi t.č.....zavolám...len mám pocit,že sa dozviem zasa to isté...po 20-tom....najskor po 20-tom......stále taká vytešená zavolám a dookola počúvam to isté.....my ideme na dovolenku teraz 16-tého....tak len preto mi to tak súri...

newyorkgirl
12. jún 2011

my mame tiez objednanu nunu a vsetci z mmb mi povedali ze po 20tom budu, beru to od jedneho dodavatela.... nastastie som ju objavila iba pred par dnami, tak nemusim cakat niekolko tyzdnov, hlavne ze slnecnik sme si uz zohnali 😀 tak dufam, ze budeme mat aj kocik.... 😅

ainetobi
12. jún 2011

@marketa1304 mne v Aladdinovi povedali že 15.6 tak skús tam.

marafka
12. jún 2011

@luciferova ja uz som bola v buducom tyzdni 🙂

katinka_karolinka
13. jún 2011

marketa1304 ... tu je telef. číslo: 0905 577 333 - odvolajte sa na Katku z Košíc, že odo mňa máte toto telef. číslo ... tak len dúfam, že nejakú Nunu mať bude, ak Vám to tak súri .... a ak by aj nie, prajem peknú dovolenku aj bez nej ... Nuna potom bude už len ako čerešnička dovolenky, keď sa vrátite domov 🙂 ...

fixska
13. jún 2011

ahojte mamicky.kolko prosim vas vazi ta vasa oblubena nuna a teraz co je ta edicia 2011 ta je uz polohovatelna???sklada sa to lahko?dakujem za odpoved

lucia1234
13. jún 2011

ahojte baby, tie ktoré máte podložku pinkie , viete mi ju zmerať akú má dlžku a šírku?

marketa1304
13. jún 2011

tak super...dnes som kupila ZOPU smile....a čo už....budeme bez nuny.....musím byť spokojná aj s takouto verziou....

weverka11
13. jún 2011

@pittelka ahoj nebola si dnes s nunou pri eurodome? som si tam vsimla fesandu s nunou sand 😉 😀 aj som sa chcela prihovorit, ale nechcela som byt trapna 😀 😀 😀 😀 😀

zajo79
14. jún 2011

je tu niekto co caka na nunu na dodavku co ma prist teraz vraj 15teho?

zuzla80
14. jún 2011

@zajo79 ahoj aj ja sa hlásim do klubu čakateľov. My máme objednaný kočiarik z eniki-beniki a písala mi minulý týždeň pani, že 20teho ich majú naskladniť v čechách a následne k nim. Tiež už ju máme objednanú asi 2mesiace, hlavne sme chceli kvôli dovolenke, na ktorú ideme až koncom augusta, takže mi to až tak nesúrilo. Tak čakám a čakám a čakám, tak snáď sa aj dočkám 🙂 Ale ako vidím, sú tu aj iné rekordmanky v čakaní na Nunu však @marafka ...

dadaka1
14. jún 2011

tak do konca týždna budeme mat hadam doma už nasu nunu,no mam dilemu aku farbu podložky si dam,kedže nuna bude žlta,hmmm?poradte mi

frlka
14. jún 2011

@zuzla80 aj ja som objednala z eniki beniki, tak vdaka za info, ze maju byt az po 20tom. Pisala som pani z eniki..., ale vobec mi neodpisala, tak uz aspon viem. Aj ja cakam cca. 2 mesiace 🙂 A na aku farbu cakas? Ja na zltu, dufam, ze bude ☹

mau
14. jún 2011

@dadaka1 žltú určite nie, pretože ti farby nebudú ladiť 😉 Skôr by som išla do tej svetlo šedej...

carmen86
14. jún 2011

ahojte aj ja som cakatelka na Nunu ja ju mam objednanu z maderny a bude az po 20.6. ale uz vydrzim cakam na na nu asi mesiac takze v pohode akurat ze dnes som predala aj druhy kocik a momentalne sme bez kocika,ale tak hadam do konca buduceho tyzdna bude doma a mame do nej kupenu podlozku od pinkie.cz ruzovu bez bocnic s opicou a nuna bude farby Sand 😉

zuzla80
14. jún 2011

@frlka ja taktiež na žltú 😉 Inak ani mne neodpisovala, tak som jej poslala mail ešte raz a potom už odpísala. Tak snáď už ten týždeň od 20teho budú Nuny k dispozícií, lebo už sa mi manžel vysmieva 😀 ...

frlka
14. jún 2011

@zuzla80 a kupila si uz aj nejake doplnky? Podlozku,..? 🙂 Ak ano, akej farby?

marafka
14. jún 2011

@zajo79 aj ja sa hlasim k cakatelkam ale to uz o mne asi kazdy vie 🙂 ani nesrandujte baby ze az po dvadsiatom, mne v aladdinovi povedal ze 15teho tak som zvedava ci sa zajtra ozve...

marafka
14. jún 2011

@dadaka1 no ja sa chystam objednat tu svetlo sedu pinkie bez bocnic s opickou ta asi pojde k zltej najlepsie ked je aj kocik so sedou kombinovany, ale uvidim aka bude realna farba kocika a podla toho objednam...ale ani cierna by mozno nebola zla...ale ja uz cierne nechcem nic 🙂

zajo79
14. jún 2011

to je divne...ved to by mali prist vsade narovnako nie? povedali mi koncom tohto tyzdna.. alebo zaciatkom buduceho. hm... no zajtra volam do aladinu a som zvedava co mi povedia..

lucka11123
14. jún 2011

ahojte aj ja cakam na tu zltu ako na spasenie, tiez mi odpisali ze by mali prist 15.6.2011 tak som zvedava

pittelka
15. jún 2011

@weverka11 neviem, ale je to možné 😀, boli sme v meste. Mám dvoch chlapcov,tak tí väčšinou behajú pri mne. A čo by to bolo trápne, kľudne sa nabudúce pristav a môžeš si nunu vyskúšať.... 😉

alexandrag1
15. jún 2011

Ahojte maminy Nuninky🙂Viete mi poradiť kde by som si mala NUNU objednat,aby prisla cim skor?Chcem ju objednat este tento tyzden.Dakujem

marafka
15. jún 2011

@alexandrag1 ahoj, tazko povedat, asi to mas jedno lebo vsade asi pridu rovnako, ja mam objednane u aladina, povedal mi ze dnes by mali prist ale zatial nikto nevola, ine baby pisali ze maju nuny prist az po 20-tom, tak ale buduci tyzden by uz asi mali byt vsade 🙂 snáď 🙂

alexandrag1
15. jún 2011

@marafka aha asi je to teda fakt jedno🙂 ale aj tak diky moc🙂

dadaka1
15. jún 2011

@alexandrag1 ja som objednala cez babatkosk.sk cez pani Suvadovu je to užasná žena,od nej mame kopu veci čo potrebuješ pre babatko,jej mali dnes prist a ak stihne pisala že v piatok by sme ju mali mat tak som zvedava skus jej cinknut a uvidiš....v tej ponuke ju ešte asi nema,preto ak chceš cinkni a uvidiš...

zajo79
15. jún 2011

no co, volal niekto do aladinu? 😎