icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

marafka
15. jún 2011

@zajo79 ja som pisala mail ale zatial ziadna odpoved

marafka
15. jún 2011

ale sme nedockave 🙂

merikac
15. jún 2011

cawte baby, tak 15 je tu,,a kde su nunicky??
@marafka -sice ja som nedockavostou a tym ze sa mi zdala nunicka malicka, kupila iny kocik,,,stale po nej pozeram,,dnes som videla fialovu,,,,,,no neviem, neviem, ci sa predsalen na tu zltu neulakomim 😀

lucka11123
15. jún 2011

@merikac hmm, tak nunicky az po 20-tom, teda mne tak dnes odpisali... uz som sa tesila ze zajtra ju mam konecne doma a nic...

zuzla80
16. jún 2011

@frlka kúpila som podložku z Pinkie farbu Pink bez bočníc, no neviem, či sa mi hodí do Nuny, ale nejako som sa nevedela rozhodnúť a tá sa mi páčila najviac. Dala som ju teraz do športového kočiarika, ale poviem vám, že som z nej sklamaná, vkuse sa nám zosúva, vôbec mi nedrží na pevno - možno v Nune bude, teda dúfam...

Inak tiež si myslím, že asi kočiariky prídu všade rovnako - a keď ich ešte len majú 20teho naskladniť v Čechác, tak ja rátam, že mi mohli dôjsť do konca budúceho týždňa.

marafka
16. jún 2011

ani v aladinovi este nemaju, dnes mi pisal tak asi fakt len buduci tyzden... a ja som sa uz tak tesila 😢 takze nakoniec to u mna bude 16 tyzdnov ☹

zajo79
16. jún 2011

teraz som volala... no. 20 pridu do centralneho skladu..do dvoch dni su na predajni.

lucka11123
16. jún 2011

@strbovae ahoj no ja som ho obzerala na vlkoch v tom centre hore, tam mali taku tu SEDU. neviem ci ju este maju. skus tam zavolat 🙂 ja cakam na zltu ale objednavala som cez internet 🙂

frlka
16. jún 2011

@zuzla80 ja som si dala usit a je hrubsia, posielam link na tu pani, co mi ju sila, aj ona ma Nuna kocik, tak presne vedela rozmer 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10122019&ta...

dadaka1
16. jún 2011

@frlka prosim ta ja som jej pisala a ešte mi nič neodpisala tak neviem či mi ju ušije alebo ako...kolko si vtedy na nu cakala?

frlka
16. jún 2011

@dadaka1 pisala som jej 30.5. a 13.6. som uz mala podlozku doma 🙂 Poslala mi aj mailom dalsie vzory latok, aby som si mohla vybrat kombinaciu. Bola velmi zlata a ochotna. Fakt super!!! ...Mozno je na dovolenke? 😉 Skus jej este napisat, resp. pozri v jej albume na MMB, ci nemam nejaky odkaz, ze "dovolenka" alebo tak. 🙂

weverka11
16. jún 2011

dievcata mate niektora aj slnecnu clonu k nune??? ja som objednala sunshine clonu a zda sa mi strasne velka.. nuna nikde, hlavne ze clonu mam 😖 ☹

zuzla80
17. jún 2011

@frlka ďakujem za tip, najprv skúsim využiť tú pinkie - netvrdím, že sa mi nepáči, tá opička na nej malú hneď zaujala, len nám strašne lieta v kočiari. Ozaj som zvedavá ako to bude v Nune.

Takže predsa baby až po 20tom zrejme prídu v jednej várke všetkým predajcom naraz, už čo, neostáva nič iné len počkať - ja dúfam, že im neprídu len zopár kusov a nakoniec sa z dátumu po 20tom stane ďalší mesiac, lebo to by ma už ozaj piclo...

alexandrag1
17. jún 2011

tak kocky prave som si ju objednala...uz len spolu s vami cakat na chvilku kedy kurier zaklope na dvere :DDD

frlka
17. jún 2011

@weverka11 vraj ta sunshine kind je ok na Nunu 🙂 Len farebne aby to sadlo 😉 A ak nie, vzdy ju mozes predat 🙂

frlka
17. jún 2011

@zuzla80 ved uvidis, ci v Nune bude lepsie sediet, ak nie, mozes ju predat 🙂 a kupit si inu 😉

newyorkgirl
17. jún 2011

@weverka11 my mame zas sedy slnecnik original na nunu a tiez kocik nikde 😢 ale kedze som v zahranici aj tak sa ku kociku dostanem az tak v polke jula, tak mne cakanie nevadiiii...

zizinkafekete
17. jún 2011

Ahojte nunacky, som tu v tejto diskusii nova, potrebovala by som poradit...dnes sme zlozili zalohu v kocikove za nunu (aby sa nam vobec nejaka usla, lebo uz maju velmi vela rezervacii). Nasa mala bude mat 17 mesiacov, krasne uz zajde pesi, ale predsa len este potrebujeme kocarik na nakupy, vybavovanie. Myslite, ze nam bude na tento ucel stacit nunicka? Doma mam este velke graco trekko, len velmi nerada by som mala doma 2 kociky, graco by som rada predala. Predpokladam, ze v zime uz nebudeme potrebovat kocarik, pripadne, ak by bolo odhrnute, presla by som snad s nunou, ak nie, snad sanky...co poviete???? Postaci mi nuna?

weverka11
17. jún 2011

@zizinkafekete aj ja mam momentalne graco trekko a cakam na nunu 😀 ale my mame len pol roka, takze nechavam 😝

newyorkgirl
17. jún 2011

@zizinkafekete ja mam mothercare spin to asi na slovensku zname moc nie je, ale kedze je otocny a bol moj vysnivany, este na zimu ho nechavam, my mame 13mes. a s kocikom chodime dost a ratam aj so snehom, tak preto, nuna na zimu moc nie je podla mna, hoci v surnom pripade sa urcite da aj s nou...

newyorkgirl
17. jún 2011

kocky nemate nahodou skusenost s madlom na tento kocik? citala som tuto diskusiu aj dalej dozadu a tam sa to riesilo, ale nikto nic nevymyslel, na MMB som cosi provizooorne videla a dufam, ze nieco take zozeniem hoci ta konstrukcia ma zvlastny tvar, mohol by to vyrobca predavat aspon ako doplnok, tiez ich to mohlo napadnut 😒

zizinkafekete
17. jún 2011

©weverka11 - a nechala by si si trekko i v mojom pripade, keby si mala 17 mesacne chodiace babo? Nemozem si pomoct, zda sa mi hlupost mat doma pre takto "vacsie"babo 2 kociky.....a ako si s trekkom spokojna? Pretoze ja som mala predtym cam cortinu, aj xlander a mozem povedat, ze s trekkom najvacsia spokojnost zatial......

© newyorkgirl - citala som diskusiu dozadu a baby tvrdia, ze lepsie toto provizorne madielko ako ziadne, cize ak mas potrebu riesit madielko pre tvoje babo, asi by som to vyskusala...ja som sama dost zvedava, nasa mala dost to madlo v graco trekko vyuziva, niekedy cez neho normalne visi, tak som zvedava, ze ci by na nune nechybalo...ja som zatial tak rozhodnuta, ze ked zavolaju z kocikova, pojdeme to i s mm a malou kuknut, posadim ju tam a uvidim, az potom sa definitivne rozhodneme, ci ju berieme.....Ale tiez nechapem, preco na nunu nemohlo to madlo vyrobit aspon ako doplnok do vybavy... 🙄

marafka
17. jún 2011

@zizinkafekete ahoj ja som na tom podobne ako ty doma mam CS4 a cakam na nunu a chlapcek ma 16 mesiacov a tiez uz dost prejde...zatial sportiak nechavam a uvidim po lete ako sa to vyvinie a mozno ho predam, ja tiez budem v podstate potrebovat kocik na vybavovacky, do mesta a na nakupy a myslim ze v zime pokial nebudes robit dlhanske prechadzky s kocikom tak by ti mohla v pohode teren zvladnut aj nuna, ved mesto je vzdy odhrabane a v obchodoch sneh nie je 🙂

brisilda
17. jún 2011

dievcata idem predavat svoju nunu 2010 😖 potrebujem kocik kde sa da otacat sedacka a nuna to neumoznuje 😔 na inzerat ju nedavam /zatial/ mam farbu licorice + nahradny zlty potah pouzivana od februara /doklad o kupe / + plastenka a sietka proti hmyzu

brisilda
17. jún 2011

este foto

vanesa77
17. jún 2011

@brisilda-ahoj a v akej cene pls? ja som pôvodne žltú nunu veľmi chcela, nakoniec som na jeseň zobrala iný golfáč, ešte mám i šporťák z trojkombinácie na zimu.... ale tá nuna ma stále láka... vďaka za odpoveď 🙂

brisilda
17. jún 2011

@vanesa77 poslal som ti IP

alexandrag1
18. jún 2011

Maminy este mam taky dotaz,vcera rano som poslala objednavku an enikibeniki na nunu,ale zatial mi nepotvrdili nic...kolko ste vy cakali?Az sa bojim aby sa jedna usla aj pre mna ☹

zizinkafekete
18. jún 2011

©marafka - ja som sa rozhodla i s mm, ze pockame, az bude nuna doma a potom dame inzerat na graco. Dufam, ze graco predam v pohode, je v krasnej neobvyklej cerveno hnedej farbe......tiez si podobne ako ty myslim, ze nam postaci nuna....v akej farbe budes mat?

©alexandrag1 - skus pockat do pondelka, ak ti nic nepride, skus im zatelefonovat, ci dostali objednavku a ze ci mas cakat na nejake potvrdenie alebo ci to mas povazovat za vybavene. Asi mali len moc roboty a nestihali....

frlka
18. jún 2011

@alexandrag1 ahoj, tiez som z NR, objednala som si Nunu tiez cez Eniki...pred mesiacom, zatial nic, len ze registruju moju objednavku, tak dufam, ze kocik bude, ale nikto nic nepise 😒 hoci termin 20ho sa blizi, 😉 potom ti dam vediet, ked sa mi ozvu, ak nezabudnem samozrejme 😅