Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@zuzul1310 ja som predavala 2kusy bugg. no ja som nanoznik k nemu nedavala ..
@kackabrcka zelený buggs a k nemu nový čierny nánožník. Je to ok, bola som s ním spokojná, to že buggsy majú výrobnú vadu a sklápajú sa je síce blbé ale nie je to ničia vina a hlavne sú robené do 15 kg a ani náhodou tie kočíky viac nevydržia.
ba yty kokso, to teda riadne slo dole tie buggsy, panabeka. ved to nedostanes za to ani polivcu cenu co si zanho dostala ako za novy.
jooooj ja som taka nazhavena na tu zltu nunu, v tt ju maju sklaom pojdeme ju s danym zajtra kuk. este musim predat moju nunu. ved nemam ani potuchy kolko mam za nu pytat - teraz ked ide po 155 eury nova.
ozaj, baby co mate aj tu plastenku origos nunu - tak ona nie je az tak dole, ze zakryje az nozicky, ze?moc to vadi? zmoknu tie nozeny tym detom?
@anezena to poznám 🙂 Ja si ho zajtra tiež idem objednať, už sa strááášne teším. Páči sa mi tá sivo zelená čo máš ty, tá žltá sa mi páči najviac ale priateľ aj mama ma presviedčajú že nie je vhodná pre chalana lebo sa rýchlo zašpiní ☹ takže keď som si už presadila nový kočík tak aspoň s farbou nech sú spokojní.
@anezena, žlté nuny sa teraz predavali dve, tych je asi dost, neskusiš si dat inzerat že vymeníš? Ved nuna nie je dlho na trhu a pochybujem že by nejaka uz mohla byt zničená. No a ta čo by menila si necha svoju plaštenku a moskytierku. Tak by si nič neprerobila. Neviem či si registrovana aj inde, no možem ti pomoct dat taky inzerat na MMB, mam tam hviezdu, teda sa mi objavuju inzeraty. Ak by si teda chcela. Ved takto vela prerobíš. Podla mna ju predaš max za 100 euro.
@zuzul1310 ja som so skladanim problem nemala.. inak to som ani nepostrehla ze su do 15kg.. lebo tu ich vozia aj s hlbokou vanickou takze sa trosku cudujem..
nemas link na diskusiu v CR o nune ?
inak zlta nuna tiez som nad nou uvazovala, no nakoniec mame fialovu a som velmi spokojna 😀 mne sa paci aj ta GREY s tou zelenou podstrieskou ako ma tusim @anezena
@anezena zlta nuna bola na koniku jedna za 110 a druha za okolo 140 tusim, ja myslim ze tu tvoju predas za asi 100€ max. ako vravi hviezda..
ja mam origos plastenku ale este sme ju nemali...
predavam tu nunu za 130, sak je uplne nova od aprila, nic jej nie je, urcite nizsie nepojdem. podla mna je to super cena. a nenasla som ziaden inzerat, teda jeden este a ta ho predava za 170 😕 😕
@kackabrcka krasna je malinka a vy kde byvate, ked uz fusak ste vytiahli? 😉 😉 panabeka, to je taka zima?
@anezena ja som predavala 2mesiace pouzivany britax verve a bola som rada,ze som ho predala za 80€ a novy stal 145€ 🤐 takze podla mna ak by si nunu predala za 100€ tak to by si este mohla byt rada 🤐 strasne isli dolu ceny kocikov 😝
Zajtra mi má prísť sivo zelená nuna, jupííí, pevne verím že aj príde, pláštenka, moskytiéra a dovoz v cene
@kackabrcka super fusak spolu s kočíkom, ešte aj malá je vo fialovom, proste paráda 🙂 Ani pol slovom som nepovedala že sa kočík sklápal aj tebe, je do 15 kg a s tou vaničkou viem že sa dá nakliknúť s adaptérmi ale neviem si predstaviť ako to tá konštrukcia zvládne. vidíš že každému robí ten kočík to isté, sklápa sa a väčšina ho preto predáva totál pod cenu, nie je to ničia vina, proste nezvládol krpcovu váhu 🙂
@anezena ja som tiež predávala nový Espiro Magic 4, nový stál 114 a predala som ho za 70 aby som sa ho vôbec zbavila. Ak by si bola išla s cenu okolo tej stovky tak by som nad tým bola uvažovala, ale chápem že to sa tebe vôbec neoplatí a to radšej nebudeš mať tú žltú ale zostaneš pri tej sivej.
ahojte aj mna velmi zaujal tento kocik rozmyslam ze ho kupim buducu jar, kedze myslim ze na zimu asi nie je moc vhodny pre deti mladsie ako 1 rok hmm?
aj ja mám nechané zadné vrátka ak sa mi na tom kočíku čokoľvek nebude páčiť, tak ho zbalím a pošlem späť do obchodu, počkám si na peniažky a vystačíme si len so šporťákom. Mála som už Espiro magic 4, TFK Buggster, Maclaren XLR takže som veľmi skeptická voči golfáčom a toto je posledná šanca pre tento typ kočíkov, ak nevyjde tak hodíme do auta slalom keď bude treba a vystačíme si len s ním. 🙂
@anezena byvame nemecko 500m vyssie 😀 to uz vcera bolo len 8st. a este aj prsalo.. fusak je len jarno-jesenny nie hruby zimny.. a ked mi isla spinkat radsej som zvolila fusak ako by mala nachladnut.. ☹ lebo o 2tyz. ideme na dovolenku 😉
@zuzul1310 ja som to nemyslela zle.. 😒 to ja som este uvazovala ze raz pri druhom kupim bugg. ale ked citam ze sa sklapa tak to radsej nie ...
@kackabrcka 8stupňov, brrr, no dnes to na ten fusak vyzeralo už pomaly aj u nás. Vidíš že aj anezena aj hviezda predávali buggsy kvôli sklápaniu, žiaľ je to vada konštrukcie... aj mne sa strašne páčilo že je priestranný a malý ho priam zbožňoval, stále chcel chodiť len s ním ...no čo už, už aspoň vieme 😉
@kackabrcka ja odpadnem 8 stupnov, panabeka, sak je este letoooo
@zuzul1310 ano predavala som ho kvoli tomu, ale zase ja ked som predavala, tak bol v super stave, lebo bol po reklamacii a nebolo mu nic. ale uz som to nechcela riskovat leby sa to stalo znova. ja som ho kupila minuly rok v marci a predala v januari tohto roka, takze ten kocik nemal ani rok, a keby sa to stalo znova, tak mamina si to mohla dat vyreklamovat. ale sak nepisala, tak snad vsetko ok 😉
@anezena dnes uz je to lepsie s pocasim 😉
bola niektora z vas s nunou pri mori v piesku?
@kackabrcka no a tu úre zmenu, totaaaal kosa
my sme pri mori neboli. na piesku si to neviem predstavit. my sme vlastne so ziadnmy kocikom nesli poo piesku, lebo sme boli v chorvatsku minuly rok a tam sme mal buggsa a plaz kamienkova, a to zvladol v pohodke

@anezena ceny isli riadno dole to ano lebo ja som predavala este nad 100 ...