icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

anezena
31. aug 2010

ozaj baby co mate zltu nunu - teraz ked je tak dazdivo je mooc spinava ta nuna? je to blato spina moc na tom vidiet? alebo cisti sa to rovnako ako aj na inych nunach?

hviezda22
31. aug 2010

@kackabrcka, ja uz mam doma ten dvojičkovsky golfač a mrk, ako nam do nuny pasuje fusak, na foto tyrkysovy, ale aj ružovy pasuje rovnako dobre 🙂

hviezda22
31. aug 2010

@pink31 pre teba foto tmavohnedej nuny s porovnanim čierneho obalu na fotoaparat, ten rozdiel je minimalny 😉

hviezda22
31. aug 2010

no a hlavne pre teba @sasrnka, foto slubenej podložky do Nuny.....šila som ju z elastickej dekoviny a teda nie som spokojna, volila by som pevnejší material, aspon nie elasticky, vlni sa to na tom molitane 😒

zuzul1310
31. aug 2010

10 stupňov, leje ako z krhly, no proste hrozné počko a to mám doma čisto novú nunu, chodím s ňou akurát tak po byte 🙂 priateľ bol z nej hotový, behal s malým v kočíku po byte a celý nadšený že ako sa s ňou dobre chodí. Zajtra sa chystáme do ZOO ak nebude pršať a vyskúšame v reále. Ja som trocha sklamaná z výšky operadla, malému je to dosť nízke, no a z hrkotania predných koliesok som úplne nešťastná, zvažujem či ju vrátiť alebo nie. Priateľ chce aby sme si ju nechali, že lepší kočík týchto rozmerov aj tak nezoženieme a viem že v tom má pravdu, ale zasa počúvať to hrkotanie sa mi vôbec nepáči. ☹ človek je rozmaznaný Slalomom, ale ani buggs nehrkotal takže je ťažké si zvyknúť.

zuzul1310
31. aug 2010

@hviezda22 super fusak 🙂

sasrnka
31. aug 2010

@hviezda22 , oranzova nie je moja naj farba, ale co sa tyka podlozky ako takej, tak vyzera v tom kociku pekne a pohodlne 🙂 A ta zirafka tam je krasna 😀

zuzul1310
31. aug 2010

Takže nunu si nechávame, keby bolo na mne tak ju vrátim, ale priateľ sa do nej "zaľúbil" takže nuna zostáva 🙂 Malý behal po byte a vykrikoval nová nuna, nová nuna 😀 takže všetci sme happy 😵

kackabrcka
31. aug 2010

@anezena lebo ja mam doma este graco a uvazujem ktory vezmem no asi nunicku nie, budem ju setrit 😵

kackabrcka
31. aug 2010

@zuzul1310 ako pises sama clovek je rozmaznany 😀 ked mozem porovnat zapp tak tomu tiez hrkotalo predne koliesko a nemal polohovanie takze NUNA je super ...

kackabrcka
31. aug 2010

@hviezda pekne podlozky ja mam taketo... to som sila do zapp ale pasnu aj do nuny 😉 je to klasicka metraz s vyplnou 2,5cm vatelin

kackabrcka
31. aug 2010

@hviezda22 a mas len jednu nunu ? super to pasuje fusacik 😉

kackabrcka
31. aug 2010

@sasrnka nasa podlozka v nunicke 😵

zuzul1310
31. aug 2010

@kackabrcka obdivujem tvoju šikovnosť, niečo takéto by som určite nedokázala,. To je klasická látka, alebo nejaká špeciálna a v tom je výplň?

sasrnka
31. aug 2010

@kackabrcka , krasne ti ta podlozka ladi... Klobuk dolu baby, ja nemam na taketo veci nejako geny 🙂

zajo79
31. aug 2010

@anezena ak je to spinave, pretriem vlhkym obruskom a je to ciste. ak je to spinave moc- ked da neaka dobra tetula nieco Matovi do ruk jest - cokolada pripadne nieco s dzemom, strcim do vane, osprchujem ... a je to ciste, ako nove.

zajo79
31. aug 2010

ja lutujem ze som nekupila tu sedozelenu...trubka som, co uz. Aj som mala inzerat, ze ju predam.. potom som to stiahla.. zas ktovie co by som zato kupila. A zlta je pekna... tam supnem teraz lodger a bude az do jary, tak to mi odpadne po tom nasom prasiatku malom to cistit stale

anezena
31. aug 2010

@zajo79 super dakujem za info . normal ze osprchujes? 😀 to by mi voobec nenapadlo 😅 😅

zajo79
31. aug 2010

@anezena jo, pichnem do vane a je to. A napodiv, zachvilu je to suche. Ale uz sa tesim, ked tam dam lodger, budem mat klud.

zuzul1310
31. aug 2010

@anezena prečo si kočíky nevymeníte? ty chceš žltú ako má zajo a ona chce sivo zelenú...to by bolo pre obidve perfektné riešenie... mne sa tá sivozelená strašne páči, som rada že som objednala tú, naživo vyzerá ešte lepše 🙂

anezena
1. sep 2010

@zuzul1310 ona je vlastne hnedozelena, ze?
no ja ju chcem hlavne kvoli tej plastenke a chcem ju tu v TT kupit, lebo ta predtym je kupovana v PD a keby sa aj nieco stalo tak mozem reklamovat tu v TT. ja nie som na vymenu. uz mi pisala nejaka mamina z ciech ci nevymenim. no ale mala v albume len take kociky ze eee. 4 kolesove pevne kolecka, hlboke a nejake golfky trapne co ja nemusim - take ze madam rosyp sa. 😀 😀 ale sak mozno to dopadne tak ze si tuto nechame :D

hviezda22
1. sep 2010

@kackabrcka, mam len jednu nunu, ved tu druhu maš ty 😀 😀 😀 😉 , ježiš šak by ma muž už skantril mat doma dve Nuny, Phila a Cosatto pre dvojičky, a kde by som to parkovala 😝 , tu jednu Nunu mam stale vnutri, deti sa furt o nu biju 🙂
videla som ti tie podložky v tvojom albume v inzercii, velmi pekné, naozaj 😉 . Mne by sa pačili do Nuny trošku zagulatené okraje. Ta čo maš nafotenu v tvojej Nune je nádherna, vzor aj farby, asi si aj ja taku latku kupim 😎

a dakujem za pochvali

hviezda22
1. sep 2010

@zuzul1310 fusaky mam také dva z kočíka pre dvojky a videla som taky isty tyrkysovy predavat v jednom bazare za 20 euro

kackabrcka
1. sep 2010

@zuzul1310 je to klasicka latka povacsine bavlna, kupena v metrazi s vyplnou vatelin.. a neni to tazke 😵

kackabrcka
1. sep 2010

@hviezda22 vsak ja len ci sa ti nepritrafilo kupit este jednu 😀
latky kupujem tu :
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33132091&tab=6

zajo79
1. sep 2010

@zuzul1310 a to nieje zly napad 😀 i ked rozmyslam ze ju predsalen predam a kupim senz.. ale to bude na rozvod ked muzovi predam nunu 😝

zuzul1310
1. sep 2010

@zajo79 no to chápem, môj drahý je tiež do nuny zbláznený. Vonku je vietor a zima a otrasne, ale my sme museli ísť von lebo "musíme vyskúšať nunu" 😀
@hviezda22 pozriem ten fusak na MMB, ja fakt super, ale my budeme v zime používať Slalom, nuna bude len na príležitostné výjazdy
@kackabrcka diky za link aj typ, pozriem tie látky

@anezena podľa mňa je skôr sivo zelená ale ten spodok kde sú nožičky je hnedý takže je to také kombinované, v každom prípade je krásna a tá zelená je geniálna 🙂

Pridávam pár fotiek nášho nového miláčika.

ema.nz
1. sep 2010

@zuzul1310 odkial mas tu sietka na flasu???ja mam taku hlupu flasku jedina z ktorej mi mala normalne pije a musi byt VZDY postojacky lebo tecie 😠 😠 taka sietka by mi ulahcila zivot 😎 😀

zuzul1310
1. sep 2010

@ema.nz tu je link, stojí to 2,20 a je to z MMB mám od tej pani viac vecí a sú naozaj super praktické za smiešnu cenu, je veľmi šikovná
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7579006&tab=0
tieto naše fľaše z ktorých malý pije MAM sú tiež také že musia byť len po stojačky, mám také sieťky dve, na každom kočíku jednu ale používala som aj obidve na slalome, je to veľmi šikovné.

ema.nz
1. sep 2010

@zuzul1310 dakujem 😉