icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weverka11
1. júl 2011

no ja som si dnes isla pre nunu a nuna v prdeli!!!!!! už som bola taka vytočená, že som si chcela vybrat iny golfač, ale ziaden sa mi nepačil ☹ predomnou teta volala dodavatelovi a povedal ze v pondelok... kurnik normalne ma presla chut na nu... ked nebude v pondelok tak na to kašlem.... kupim baby jogger mini!

zuzla80
1. júl 2011

@alexandrag1 to ma mrzí a od kedy ju máš objednanú? Ja na ňu čakám od apríla 😨 Ešte ma napadlo, že ja som objednávala aj s mosketierkou a plášťom, či to nieje tým...

alexandrag1
1. júl 2011

@zuzla80 ja asi 3tyzdne tak nejak...a tiez aj s plastenkou a moskytkou...tak hadam sa aj ja dockam buduci tyzden 😒

rhodosbb
1. júl 2011

baby nestraste, ved my ideme zajtra do hlohovca len kvoli nune, mali sme ist dnes, ale mm sa nedalo, tak som pisala do aladina, ze prideme az zajtra a napisal mi, ze v poriadku, tak ak sa prezenieme zbytocne, tak ma picne na mieste a to nechcem vidiet ten bordel, co by tam narobil mm 😅

misela24
1. júl 2011

@rhodosbb tak si tam radsej rano zavolaj či ich už maju na sklade lebo aj mne dnes povedal že pobede pridu a hned mi vola aby som si prišla pre ňu a samozrejme som sa nedočkala .tak jááá už neviem potom ,,asi ma porazí

weverka11
1. júl 2011

tej tete predavacke povedala ta pani od dodavatela ze ich je iba 7 ludi na to a expeduju 600 kočikov, tak ze to nestihaju.... Kurnik, ale teda nech neslubuju uz od dvadsiateho kazdy den!!!!!!!

rhodosbb
1. júl 2011

@misela24, radsej si tam teda rano brnknem, toto je uz ako v kocurkove...a mozno ti len nestihli zavolat, ci?

marafka
1. júl 2011

@rhodosbb ahoj ahoj, daj potom vediet co ti povedal rano ked tam zavolas, ci sa mam tesit v pondelok na kuriera alebo byt stale nabrusena a znechutena z tychto nekonecnych slubovaciek, mne uz pre istotu ani neodpisal 🙂

misela24
1. júl 2011

@rhodosbb nestihli zavolať?? sluby sluby sluby....no ja som zvedava čo ti zajtra povie napiš potom prosim či si ideš zajtra po nu a ak ano tak frčííím s detmi do Hlohovca

jenta
1. júl 2011

@rhodosbb nooo tak daj potom vedieť prosím, či ich už majú alebo nie 🙂
@marafka ja som mu písala v stredu večer a tiež mi neodpísal :-/ toto je na prd, lebo sa človek nemôže cez týždeň ani z domu niekam ďalej pohnúť, lebo čo ak by náhodou kuriér volal, že už je u nás 😖

rhodosbb
1. júl 2011

@marafka, @misela24, @jenta, rano vam napisem, ci po nu ideme alebo nie...

rhodosbb
2. júl 2011

@marafka, @misela24, @jenta, takze dobre ze sme zavolali, vraj uz je im to trapne, ale nuny budu az v pondelok!!! a vraj posielali sms, ale neviem komu, kedze mne ani mm nic neprislo 😠 takze dievcata az v pondelok...

misela24
2. júl 2011

no tak to fakt neviem komu posielali sms,,ani sa nečudujem že im je to trápne má im byť čo! 🙄 &

frlka
2. júl 2011

dievcata/mamicky... 🙂 predavam svoju zltu Nunu 2010 + prislusenstvo, kto ma zaujem, kuk moje inzeraty 😉
...nepytajte sa ma preco, kocik je super, ale ja som "maniak" na kociky, takze chcem kupit iny, preto predavam Nunu 😀

newyorkgirl
2. júl 2011

@frlka vsak ste ju este ani nepovozili, ci ano? 😕 no teda a za co ides menit? mne pisal znamy, co ma obchod s kocikmi, ze mi zozenie nunu lacnejsie buduci tyzden, tak neviem, ci mam riskovat a zrusit tie co uz mam reserve, uvidim este... rozmyslam, ze pre istotu kupime aj vozene espiro magic, keby sme s nou neboli spokojni, lebo ten som mala pri prvej a veru sme sa riadne povozili v nom, len mal golfove rucky a to mi nevyhovovalo novsia verzia uz ma celu...

frlka
2. júl 2011

@newyorkgirl ani sme s nou neboli vonku 😀 len som oprala potah 😀 na foto vidiet, ze dcerka je dlha (101 cm), takze nam je tesne a neoplati sa mi ju "znicit" jazdenim, ked sa dlho nepovozime. Aj ked je kraaaasna 😉 Chcela by som asi kupit Silver Cross Pop, ale tiez z druhej ruky. Ten je aj pre vysoke dieta. 🙂 vraj 😉 tak skusime a uvidime... 😀

marafka
2. júl 2011

@frlka tak ja z teba odpadnem, ty si riadna maniačka 🙂 a môj drahý šomre že kupujem vôbec druhý kočiar, tak z teba by sa asi zbláznil 🙂 tak potom keď kúpiš druhý hoď foto, lebo ak nám bude nuna tiež malá tak vôbec neviem čo idem kúpiť ale krásny je aj smart buggy len do augusta sa mi nechce čakať na tú novú verziu 🙂

marafka
2. júl 2011

@frlka a mimo temu 🙂 smart buggy ma tu sedacku z coho? z tej peny ci z plastu???? a original podlozka sa da kde kupit lebo som nenasla 🙂

angie777
2. júl 2011

@frlka mozem sa ta prosim opytať,ta slnečná clona čo predávaš,to pasuje aj na nunu? dik. 🙂

misela24
2. júl 2011

@marafka sedačka je z plastu

marafka
2. júl 2011

@misela24 boze a to sa asi nesedi dobre na takom tvrdom ☹ neviem nikde najst tie podlozky do toho kociara

misela24
2. júl 2011

@marafka no na to ide ešte ta podložka tu si musiš kupiť zvlašť,,ale ani ja som ju nenasla 🙂 a ke som sa pytala v mlynoch predavačky či je do toho podložka povedala že nie že to je len takto 🙂 čo si myslim že je blbosť aby dieťa sedelo len na umeline...niektore predavačky su zabavne 🙂

marafka
2. júl 2011

@misela24 hej take mam aj ja rada co nevedia ani co predavaju, ja ked som sa raz pytala u nas v detskom obchode ze ci budu mat nuny tak ona mi povedala ze take cumliky nemaju 🙂 tak som sa pobavila 🙂

marafka
2. júl 2011

toto je inak riadne v prdeli....tak ak sa konecne postasti tak len v pondelok pridu nuny do predajne, v utorok je sviatok cize najskor v stredu budu doma...ak vobec...ja sa vzdavam ☹ dufam ze poslu aspon plastenku zadarmo lebo ani vonku nebudeme moct ist ked je taketo fajn pocko ☹

misela24
2. júl 2011

neviem či je to na ten kočik

misela24
2. júl 2011

@marafka no tie plaštenky by mali už gratis ku kočiku davať preto kolko už čakame

marafka
2. júl 2011

@misela24 no tuto som nasla aj ja ale neviem ci by to pasovalo ked to je na vibe .... veru za tolke cakanie by sme mali dostat vsetko prislusenstvo gratis 🙂 no ja uz taham 18ty tyzden ☹

frlka
2. júl 2011

@marafka smart - pozri si info v konverz. dozadu, posielala som linky na web str. + aj ked kupis. Teraz vraj je v predaji smart 2010
@marafka = ma golf.rucky, od augusta/jesen 2011 bude v predaji novy = ma spojenu rucku. Sedadlo je taka plast.pena, ale nie tvrdy plast (dobre to vidiet na tom jednom videu, co som davala do diskucie par str. dozadu).
Ked budes chciet, poslem ti zoznam kocikov pre vacie dieta. ved nasa mala "zirafka" potrebuje tiez taky 😀 zato hladam iny kocik. Momentalne poskulujem po Silver Cross POP, len dizajn sa mi moc nepaci, ale vraj je pevny, prakticky, ...a ved s peknou farebnou podlozkou bude OK. 😀 😀 😀 😀 Potom hodim foto, ked kupim. Ale asi musim najprv predat Nunu 😀 nie su peniazky 😀 😀 😀 😀 😀

frlka
2. júl 2011

@marafka podlozka do Silver Cross = na MMB predavaju ako novy tovar, viac farieb. skus pozriet. 🙂

frlka
2. júl 2011

@angie777 ved koli tomu som ju kupovala. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je uplne nova, ani nerozbalena 😀 😀 😀 😀