icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

newyorkgirl
2. júl 2011

@frlka a ta opickova podlozka je od akeho vyrobcu, robia aj s inymi obrazkami?

frlka
2. júl 2011

@newyorkgirl pozri na ich webe:
www.pinkie.cz

frlka
2. júl 2011
newyorkgirl
2. júl 2011

@frlka dakujem, pozriem 🙂 kocikove maniacky, ktory kocik je este podobny ako Espiro Magic 3, hladam taky co by mal rucku a najlepsie zdvojene koleso vpredu ako trojkolka, madlo a polohovanie, tuna v UK je take cosi ale bez madla... 😖

frlka
2. júl 2011

@newyorkgirl zapp xtra? mrkni...

dosa
2. júl 2011

@newyorkgirl na podobny styl som mala z UK britax beep, u nas je to britax b mobille, vpredu dvojkoleso, polohovanie chrbatika (noziciek nie), madlo sice nemal, ale mala som na nom univerzalne a sedelo presne. ak by si chcela aj polohovanie noziciek, to ma babypoint mark q - ale ten je len so styrmi kolesami, vacsinou si ho baby chvalia 😉

vanesa77
2. júl 2011

ahojte kocikove maniacky 😎 doteraz som vas len citala, ale neda mi nepridat svoju skusenost. tiez som sa minuly rok rozhodovala medzi zltou nunou a ciernym babypointom mark q, ale ked som mojka posadila do babypointu, tak v nom sedel akoby mu ho šili na mieru 😀 . S babypointom mark Q sme maximalne spokojni (ja i maly 🙂 🙂 i ked som zasa pred letom zatuzila po zltej nunicke, tak som zvazovala, ze ho predam... ale tak ma to cakanie a natahovanie predajcami znechutilo 😠 ze som si povedala, nech si ju nechaju 😝 a nas babypointik si my pekne nechame - tiez je dizajnovo krasny (vraj mu zdvihli cenu) a najma prakticky pre mna (skladanie, pranie) a velmi pohodlny pre dietatko (polohovanie, madlo, clona). Mam v nom zltu podlozku Pinkie s opickou a je to putavy kontrast. este sme si nechali i sportak na zimu. Nunu mozno zvazim 😉 , ak by dali nejaku kompenzaciu (zlava alebo gratis doplnky)
takze tak. pekny vecer vsetkym 🙂

newyorkgirl
2. júl 2011

@dosa o nozicky mi az tak nejde, tie sa nemusia polohovat, ten beep som veru nevidela, iba b mobile a ten ma 4 kolieska a to nechcem 😖

@vanesa77 ja som mala to espiro magic, co je vlastne podobne, len ked marka nerobia s 3 kolesami, vlastne uz ani to espiro od tohto roka, ale verim, ze je to super kocik a ste spokojni, aj my sme boli 🙂

newyorkgirl
2. júl 2011

@dosa som sa zabudla opytat, ty si ten Beep mala teda? ako si bola spokojna? mal nejake "muchy"? 😀

vanesa77
2. júl 2011

@newyorkgirl 🙂 mne sa tiez viac pacia trojkolky 😉 a babypoint bol k tomu dizajnovo blizsie - mozno preto vyhral nad nunou. Ale ta sa mi zasa pozdavala v zltom prevedeni na leto - najma kvoli farbe 😵
(este ze toto necita mm, lebo by si asi zaklopal na celo 😀 ) ak rozsirim nas vozovy park - asi to nepredycha..

newyorkgirl
2. júl 2011

@vanesa77 ja mam teraz 2 kociky, ale jeden idem predat, no a na SK, ked to zratam tak mame kociky 4 😀 a tiez sa ich potom musim zbavit, trvalo to, kym sme nasli taky, aby vyhovoval... 😖

dosa
2. júl 2011

@newyorkgirl neviem aky je v nich rozdiel, pridu mi rovnake, ale b mobile sa tiez robil, alebo robi ako trojkolka... mala som ten beep a bola som s nim spokojna, isiel potichu, nehrkal, dobre sa ovladal a bol priestranny...

http://direct.tesco.com/q/R.210-2462.aspx

zuzla80
3. júl 2011

Ja len pre info vám chcem napísať, že my sme sa včera konečne dočkali žltej Nuny (teraz sa voči vám cítim ako také protekčné dieťa), neboli sme síce doma, ale kuriér nám ju zložil u rodičov. Som rada, že som na ňu počkala je nádherná. No uvidíme ako v teréne...
Nech vám dôjdu čím skôr, aby ste sa z nich mohli vytešovať, tak ako my. Pridávam foto 😉

@frlka no ja z teba odpadnem 😀 ako si sa po Nune zháňala a nakoniec ju po pár dňoch predávaš 😀

frlka
3. júl 2011

@zuzla80 doslo mi, ze dcerka sa tam uz moc nevojde, tak radsej predam a kupim nejaky vacsi 😀 😀 😀 😀 😀

lucka11123
3. júl 2011

@frlka dcerka tam je zlatucka, kolko ma? inak ta zlta nuna je fakt krasna, uz aby som ju mala doma aj ja 🙂

frlka
3. júl 2011

@lucka11123 dakujem, ...neviem, ktoru foto myslis? 😀 😀

lucka11123
3. júl 2011

@marafka ja som cez madashop cez mimibazar ale jej povedali ze ich bude mat v piatok, nedorazili ....uz vidim ze ak ho budem mat, tak najskor v polovici buduceho tyzdna

frlka
3. júl 2011

@frlka ale pridala som popis...

newyorkgirl
3. júl 2011

@zuzla80 krasna je, aj my sa uz tesime, ja som nakoniec objednala u znameho so zlavou a povedal mi stredu alebo stvrtok, tak som zvedava 😀 ked ja ju budem obdivovat cez net aj tak, kym prideme na SK to budu aj tak minimalne dalsie 2 tyzdne este...

@dosa pripomina mi LUNU MIX od Mamas and Papas, ten som tiez mala, ale bol dost velky po zlozeni a mal aj madlo a krajsie farby boli na vyber... ten beep ani 3 kolesovy b mobile neviem najst novy vobec su discontinued a neviem preco.... to je jedno, pockame na Nunu a uvidime 😀

dosa
3. júl 2011

@newyorkgirl este ma napadlo, celkom sikovny vyzera byt baby jogger city micro. mala som baby jogger city mini a micro je mensi surodenec... da sa kupit aj s madlom...

newyorkgirl
3. júl 2011

@dosa akurat som dnes citala tu temu o tychto a bol tam link na novy britax takyto podobny, perfektny kocik veru, kuk do baby jogger temy, ked chces...

dosa
3. júl 2011

@newyorkgirl ano, chodim do tej temy... rozdiel v mini a micro je v strieske a kolesach, inak su to fajn kociky 😉

marafka
3. júl 2011

@zuzla80 boze ako ti ju zááááááááááááááááááááááááávidíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím 🙂

frlka
4. júl 2011

@vanesa77 ahoj, mozes pridat foto kocika aj s podlozkou? 😉

misela24
4. júl 2011

a máme tu pondelok a ja čakam kedy zazvoní telefon z aladina ,,,len či sa vôbec dočkám 😉

alexandrag1
4. júl 2011

mam spravu z eniki-zajtra mam kocik ocakavat doma🙂sa tesiiiim 😀 😀 😀

marafka
4. júl 2011

@misela24 ides tam aj volat ci dosli ci cakas kym sa oni ozvu, daj prosim vediet ak sa dozvies nieco nove

marafka
4. júl 2011

@alexandrag1 zajtra????????? to mas riadne stastie, kto im robi rozvoz?? lebo zajtra je sviatok aj ja chcemm uz doma zajtra kocik len ci vobec aladinovi dnes pridu 😠 vidis vas o nicom neinformovali a nakoniec budete mat koce doma skor ako my co sme kazdy tyzden dostavali nove info 🙂

alexandrag1
4. júl 2011

@marafka ja som ich kazdy den otravovala ze co a ako...fuu to neviem kto im robi,ale ze sviatok nesviatok mam ho cakat...este v piatok mi pisala ze dosli im nejake kociky uz ale ze nie uplna dodavka vsetkych,ostatne cakali na dnes a ze najprv vybavia tích co maju objednane skor...no a mne sa teda uslo az dnes🙂
ale dnes uz hadam dorazia VSADE

marafka
4. júl 2011

@alexandrag1 to dufam aj ja lebo toto je uz nekonecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😖 tak potom zajtra dufam bude aj foto vasho kocika 🙂 tesime sa 🙂