Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@alexandrag1 to ma mrzí a od kedy ju máš objednanú? Ja na ňu čakám od apríla 😨 Ešte ma napadlo, že ja som objednávala aj s mosketierkou a plášťom, či to nieje tým...
@zuzla80 ja asi 3tyzdne tak nejak...a tiez aj s plastenkou a moskytkou...tak hadam sa aj ja dockam buduci tyzden 😒
baby nestraste, ved my ideme zajtra do hlohovca len kvoli nune, mali sme ist dnes, ale mm sa nedalo, tak som pisala do aladina, ze prideme az zajtra a napisal mi, ze v poriadku, tak ak sa prezenieme zbytocne, tak ma picne na mieste a to nechcem vidiet ten bordel, co by tam narobil mm 😅
tej tete predavacke povedala ta pani od dodavatela ze ich je iba 7 ludi na to a expeduju 600 kočikov, tak ze to nestihaju.... Kurnik, ale teda nech neslubuju uz od dvadsiateho kazdy den!!!!!!!
no tak to fakt neviem komu posielali sms,,ani sa nečudujem že im je to trápne má im byť čo! 🙄 &
dievcata/mamicky... 🙂 predavam svoju zltu Nunu 2010 + prislusenstvo, kto ma zaujem, kuk moje inzeraty 😉
...nepytajte sa ma preco, kocik je super, ale ja som "maniak" na kociky, takze chcem kupit iny, preto predavam Nunu 😀
@frlka vsak ste ju este ani nepovozili, ci ano? 😕 no teda a za co ides menit? mne pisal znamy, co ma obchod s kocikmi, ze mi zozenie nunu lacnejsie buduci tyzden, tak neviem, ci mam riskovat a zrusit tie co uz mam reserve, uvidim este... rozmyslam, ze pre istotu kupime aj vozene espiro magic, keby sme s nou neboli spokojni, lebo ten som mala pri prvej a veru sme sa riadne povozili v nom, len mal golfove rucky a to mi nevyhovovalo novsia verzia uz ma celu...
@newyorkgirl ani sme s nou neboli vonku 😀 len som oprala potah 😀 na foto vidiet, ze dcerka je dlha (101 cm), takze nam je tesne a neoplati sa mi ju "znicit" jazdenim, ked sa dlho nepovozime. Aj ked je kraaaasna 😉 Chcela by som asi kupit Silver Cross Pop, ale tiez z druhej ruky. Ten je aj pre vysoke dieta. 🙂 vraj 😉 tak skusime a uvidime... 😀
@frlka tak ja z teba odpadnem, ty si riadna maniačka 🙂 a môj drahý šomre že kupujem vôbec druhý kočiar, tak z teba by sa asi zbláznil 🙂 tak potom keď kúpiš druhý hoď foto, lebo ak nám bude nuna tiež malá tak vôbec neviem čo idem kúpiť ale krásny je aj smart buggy len do augusta sa mi nechce čakať na tú novú verziu 🙂
@marafka no na to ide ešte ta podložka tu si musiš kupiť zvlašť,,ale ani ja som ju nenasla 🙂 a ke som sa pytala v mlynoch predavačky či je do toho podložka povedala že nie že to je len takto 🙂 čo si myslim že je blbosť aby dieťa sedelo len na umeline...niektore predavačky su zabavne 🙂
toto je inak riadne v prdeli....tak ak sa konecne postasti tak len v pondelok pridu nuny do predajne, v utorok je sviatok cize najskor v stredu budu doma...ak vobec...ja sa vzdavam ☹ dufam ze poslu aspon plastenku zadarmo lebo ani vonku nebudeme moct ist ked je taketo fajn pocko ☹
neviem či je to na ten kočik
@marafka smart - pozri si info v konverz. dozadu, posielala som linky na web str. + aj ked kupis. Teraz vraj je v predaji smart 2010
@marafka = ma golf.rucky, od augusta/jesen 2011 bude v predaji novy = ma spojenu rucku. Sedadlo je taka plast.pena, ale nie tvrdy plast (dobre to vidiet na tom jednom videu, co som davala do diskucie par str. dozadu).
Ked budes chciet, poslem ti zoznam kocikov pre vacie dieta. ved nasa mala "zirafka" potrebuje tiez taky 😀 zato hladam iny kocik. Momentalne poskulujem po Silver Cross POP, len dizajn sa mi moc nepaci, ale vraj je pevny, prakticky, ...a ved s peknou farebnou podlozkou bude OK. 😀 😀 😀 😀 Potom hodim foto, ked kupim. Ale asi musim najprv predat Nunu 😀 nie su peniazky 😀 😀 😀 😀 😀

no ja som si dnes isla pre nunu a nuna v prdeli!!!!!! už som bola taka vytočená, že som si chcela vybrat iny golfač, ale ziaden sa mi nepačil ☹ predomnou teta volala dodavatelovi a povedal ze v pondelok... kurnik normalne ma presla chut na nu... ked nebude v pondelok tak na to kašlem.... kupim baby jogger mini!