Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
no ja som vysoka 173 😉 teraz ktory maš namysli bjcm??
@misela24 alebo quinny zapp - je podobny... 🙂 ako patron vega.
@misela24 gesslein swift som myslela.
po kocikoch sa asi zlahla zem, ak nepride do konca tyzdna kupim quinny zapp xtra a hotovo, rozhodovala som sa medzi nimi. vybrala som si nuna, ale ani by ma nenapadlo ze budem tak dlho cakat. stale sa to predlzuje. ja viem ze predavajuca za to nemoze, tam je to chyba dodavatela, ale mna to cakanie uz nebavi. ked vam dorazia kociky dajte vediet. ☹
teraz je na inzeratoch britax b mobile..vyzera dobre. 😵
baby tak mi odpisali z Nuny, ze ked budu navrhovat novy model zvazia to madlo, tak som zvedava 😀
@lucka11123 ahoj ak este cakas na nunu tak www.kocikovo.sk ich uz maju - skus tam 😉
baby ja som rada, ze ho nepotrebujem, ze mi to cakanie nevadi 🙂 je mi luto aj tych predajcov, lebo oni za to nemozu a musia si teraz znasat tieto staznosti 😖
Ahojte, kočky, čítam Vás a je mi ľúto tých ktoré tak strašne dlho čakáte, ja som si Nunu včera kúpila v Trnave v Bambini, tam ich dostali včera, tak som tam išla a kúpila si ho a nemala som ho objednaný. Dnes majú zatvorené, ale zajtra tam môžete zavolať, no podľa mňa ich ešte musia mať keď im prišli včera. Kuk na www.bambini.sk. 😉
@newyorkgirl predajcovia maju mať najprv kočiky na sklade a potom vycapovať na internetove stranky že kočiky skladom ale nieee oni od marca vycapia na stranky kočiky skladom a je jul a kočikov nikde už som važne vytočena maleho mesiac nosim na rukach,,hlavna vec že pobrali zalohy!
tak ja som sa rozhodla tiež radšej pre vibe implast, tak dúfam, že nám rýchlo dorazí, veľmi sa tešíme, mám na predaj ešte jeden kočík - komplet od narodenia, v 100% stave, tak keď niektorá budete mať záujem, kľudne sa ozvite, nám zavadzia len doma... 😀 😀 😀
@misela24 tak to ano, isto by nemali ludi zavadzat a vobec brat zalohy, to je ake na hlavu.... ja mam u nasich 4 kociky, si prid pozicat 😀 😀 😀
teraz mi volal z aladina či mam ešte zaujem kočiky dorazili ideeeeeeeem tam
super baby hodte fotos potom 🙂

@misela24 a ake ine kociky si si vybrala? 🙂