icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
5. júl 2011

@misela24 a ake ine kociky si si vybrala? 🙂

misela24
5. júl 2011

@frlka niečo z tohto v podstate mi to je jedno

frlka
5. júl 2011

@misela24 napisala som ti internu postu

frlka
5. júl 2011

@misela24 dobry, ak nie si velmi vysoka + manzel, aby ste nekopali do kocika 🙂 lebo kocik nema teleskopicke rucky. Myslim, ze aj na MK ho jedna mamicka predava. Je super. Len ja som vysoka 175 cm ☹

misela24
5. júl 2011

no ja som vysoka 173 😉 teraz ktory maš namysli bjcm??

frlka
5. júl 2011

@misela24 alebo quinny zapp - je podobny... 🙂 ako patron vega.

frlka
5. júl 2011

@misela24 gesslein swift som myslela.

misela24
5. júl 2011

@frlka quinny sa aj mne pači ale počula som že kolieska su neni bohviečo...a ten vega maju aj u aladina na predajni žlty a cela podložka sa dá vybrat a pod nou je dalsia cela sieťkova akože na leto 😀

lucka11123
5. júl 2011

po kocikoch sa asi zlahla zem, ak nepride do konca tyzdna kupim quinny zapp xtra a hotovo, rozhodovala som sa medzi nimi. vybrala som si nuna, ale ani by ma nenapadlo ze budem tak dlho cakat. stale sa to predlzuje. ja viem ze predavajuca za to nemoze, tam je to chyba dodavatela, ale mna to cakanie uz nebavi. ked vam dorazia kociky dajte vediet. ☹

zajo79
5. júl 2011

teraz je na inzeratoch britax b mobile..vyzera dobre. 😵

newyorkgirl
5. júl 2011

baby tak mi odpisali z Nuny, ze ked budu navrhovat novy model zvazia to madlo, tak som zvedava 😀

aninka30
5. júl 2011

@lucka11123 ahoj ak este cakas na nunu tak www.kocikovo.sk ich uz maju - skus tam 😉

rhodosbb
5. júl 2011

@marafka dnesny mail ma znovu dorazil, nuna do aladina nedorazila ani vcera, my tam zajtra ideme tak ci tak a mozno vyberieme aj iny kocik...

marafka
5. júl 2011

@rhodosbb mne napisal ze vo stvrtok ho mam doma tak som zvedava tak snad uz prisli ale bude ich posielat len v stredu

misela24
5. júl 2011

@rhodosbb prosííííííííííííííííííím???no to je fakt vrchol,,ja mam tiež v pláne tam isť zajtra pobede,,a ak nebudu na sklade beriem od tial iny kočík toto už neni normálne,

newyorkgirl
5. júl 2011

baby ja som rada, ze ho nepotrebujem, ze mi to cakanie nevadi 🙂 je mi luto aj tych predajcov, lebo oni za to nemozu a musia si teraz znasat tieto staznosti 😖

syssy
5. júl 2011

Ahojte, kočky, čítam Vás a je mi ľúto tých ktoré tak strašne dlho čakáte, ja som si Nunu včera kúpila v Trnave v Bambini, tam ich dostali včera, tak som tam išla a kúpila si ho a nemala som ho objednaný. Dnes majú zatvorené, ale zajtra tam môžete zavolať, no podľa mňa ich ešte musia mať keď im prišli včera. Kuk na www.bambini.sk. 😉

misela24
5. júl 2011

@newyorkgirl predajcovia maju mať najprv kočiky na sklade a potom vycapovať na internetove stranky že kočiky skladom ale nieee oni od marca vycapia na stranky kočiky skladom a je jul a kočikov nikde už som važne vytočena maleho mesiac nosim na rukach,,hlavna vec že pobrali zalohy!

zuzana030
5. júl 2011

tak ja som sa rozhodla tiež radšej pre vibe implast, tak dúfam, že nám rýchlo dorazí, veľmi sa tešíme, mám na predaj ešte jeden kočík - komplet od narodenia, v 100% stave, tak keď niektorá budete mať záujem, kľudne sa ozvite, nám zavadzia len doma... 😀 😀 😀

rhodosbb
5. júl 2011

@misela24 tak sa tam zajtra mozno stretneme🙂 my tam ideme uz doobeda @marafka verim, ze vo stvrtok ju uz naozaj budes mat

misela24
5. júl 2011

@rhodosbb ja ešte uvidim chcela som im dať čas do pobedia že možno kočiky prídu možno tiež vybehnem dobeda uvidím

newyorkgirl
5. júl 2011

@misela24 tak to ano, isto by nemali ludi zavadzat a vobec brat zalohy, to je ake na hlavu.... ja mam u nasich 4 kociky, si prid pozicat 😀 😀 😀

marafka
5. júl 2011

@rhodosbb daj zajtra vediet ci ste si ju doniesli popripade aky iny ste si kupili 🙂

misela24
6. júl 2011

teraz mi volal z aladina či mam ešte zaujem kočiky dorazili ideeeeeeeem tam

marafka
6. júl 2011

@misela24 supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer takze zajtra ju mam doma aj ja 🙂 konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

newyorkgirl
6. júl 2011

super baby hodte fotos potom 🙂