icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zajo79
6. júl 2011

@misela24 mozem potvrdit, isla som okolo a pllllno nun pred obchodom 😀

misela24
6. júl 2011

tak už ju máme doma a moskytiera z pláštenkou nestála 27 ale iba 12 eur ,,to preto že kto si to kupi hned s kočikom,,kto až neskôr stoji to 27e.tak celkom fajn.

misela24
6. júl 2011
dadaka1
6. júl 2011

@misela24 prosim ta a kde si ju kupovala?to mas tu 2011?

newyorkgirl
6. júl 2011

@misela24 krasna je ta farba, chcem sa spytat, ake mate miery? teda maly myslim, bo my akurat budeme mat tiez rocik aj 2mes. 🙂

misela24
6. júl 2011

a ešte mi prosím vas vysvetlite to zapínanie lebo tu maturujem už pol hodinu okolo nožičiek mi to ide zapnuť ale tie traky netušim 😀 😀 😀

misela24
6. júl 2011

@dadaka1 aladin Hlohovec,,ano 2011

mau
6. júl 2011

@misela24 ten horný pás musíš najprv zboku nasunúť do spodného a spolu pripnúť do klipsy... Dúfam, že si ma pochopila 😀

rhodosbb
6. júl 2011

dievcata @marafka, @misela24, UZ MAME ZLTU NUNU!!!!!!! 😵 😵
Presne o 12hod. sme dorazili do aladina bez ohlasenia a na dvore pred vchodom mali poskladanych vyse 30 krabic s nunami, pekne farebne oznacene, tak sme dorazili presne nacas 🙂
teraz sme v seredi u mojich starych rodicov a o chvilu ju pojdeme vyskusat na prechadzku, marafka zajtra ju mas urcite doma a dostali sme zlavu 14 € 🙂

mau
6. júl 2011

@rhodosbb aspoň tá zľava trošku kompenzovala to dlhé čakanie 😉

alexandrag1
6. júl 2011

tak zienky uz dosiel aj mne kocik...akosi sa mi nelubi ako mi odstava ta strieska zozadu myslim ked to pozapinam:( alebo to ma len vysiet?dala som ten zadok aj do foto. a zabudli mi moskytoeru a plastenku...ale uz mi aj pisala ze mi ju este dnes poslu...maju stastie...

frlka
6. júl 2011

@misela24 bjcm je super. Na jesen bude v predaji VRAJ uz aj Britax B-Agile. Ten je este lepsi, velmi podobne typy kocikov. 🙂

misela24
6. júl 2011

@newyorkgirl mame okolo 78 cm,,

mau
6. júl 2011

@alexandrag1 Ja ju mávam spustenú dole a prichytenú na ten suchý zips.

misela24
6. júl 2011

@alexandrag1 podla mna to ma len visieť

misela24
6. júl 2011

tak dievčence idete dnes na prechadzku?? 🙂

alexandrag1
6. júl 2011

@misela24
@mau dakujem kocky nieco poriesim s tym...no jasne ze dnes dame kolecko povonku:D

misela24
6. júl 2011

@mau už to mááám díík fuu ale som sa narobila 😀

frlka
6. júl 2011

@alexandrag1 na jedej foto je kocik v polohe lezmo, alebo len na polovicu? Lebo moja Nuna 2010 ma ten isty uhol na lezanie, sa mi zda?

misela24
6. júl 2011

@rhodosbb ja som tam prisla pre 11stou...ale dlho som čakala.

mau
6. júl 2011

@frlka 2011 ide úplne do ľahu 😉
@misela24 aj nám to chvíľku trvalo, kým sme tú záhadu rozlúštili 😀

frlka
6. júl 2011

@mau 😀 😀 😀 😀 😀 aj som si myslela, ved to si mi pisala, ze je to jeden z rozdielov medzi 2010 a 2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hlavne, ze sa uz dievcata tesia z kocikov 🙂 Vies, co aj ja sa tesim, ze to "utrpenie" z cakania uz konci, ...lebo ked clovek cita tieto riadky, tak mi bolo mamiciek priserne luto. ☹

alexandrag1
6. júl 2011

@frlka uplne v lezmo...ma to rovnako ako v sportaku co dnes odkladam:d

mau
6. júl 2011

@frlka no konečne sa dočkali 🙂
Ty ešte nemáš záujemcu?

newyorkgirl
6. júl 2011

@misela24 musim este nasho odmerat ale on je pidik 🙂

baby taka faktickaaa otazka ako studujem tie vase fotky, kam sa dava slnecnik, ked je tam tolko latky tento rok? 😀 idem pozriet videjko

misela24
6. júl 2011

@newyorkgirl netuším ja som mala problem plaštenku upevniť ešte že som bola v obyvačke lebo keby na ostro tak aj prestane pršať kym ju zapnem 🙂

alexandrag1
6. júl 2011

@newyorkgirl ja som dufala ze univerzalny slnecnik ide na vsetko...ha ha tak na Nunu nie 😝 možem ho odložiť bokom

edusik
6. júl 2011

@alexandrag1 neviem aký máš Ty slnčeník ale kuk na str. 71 v tejto téme, tam som sfotila môj univerzál slnečník za 12Eur čo som kupovala k veľkému kočiaru a poviem Ti že na Nune sedí lepšie ako na okrúhlej rúčke, akurát mi nesedí farba takže ho nepoužívam. Fotila som ho upevnený na výsuvnej časti rúčky ale pekne sa dá uchytiť aj pod 1 gombíčkom už na látke, tak ako strieška ...

alexandrag1
6. júl 2011

@edusik podla drziaka(aj ked az tak moc nevidim)sa mi zda ze je to rovnake ako nas...a aj celkovy dizajn slnecnika je skoro rovnaky...musim to este raz skusit nejak narvat 😉

edusik
6. júl 2011

@alexandrag1 mohla som sfotiť bližšie... je taký ploský štipec a práve preto to taak super sedí a tým že konštrukcia je zo začiatku akoby na pružinke, vieš si ho kadejako nasmerovať