Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@newyorkgirl no ved toto preco musia byt vysoký ludia vzdy diskriminovaní???? ale vo vsetkom, velké dieta nemoze mat pekný kocík???? no ale nejdem este robit unáhlené závery uvidíme ked dorazí 🙂
tak super ze vola lebo ja som dala dve adresy a nevim ktoru pan z aladina napisal a na tejto co momentalne byvam nemam este meno na zvonci 🙂
pozeram ze fialova je v kurze tento rok veru 🙂 baby a madielko dietkam nechyba? toho sa ja obavam jedine, lebo nas maly sa rad drzi madla, ale tak ked nebude tak co narobi 😒
@newyorkgirl ja som rada že ho tam nemáme :D
@newyorkgirl tak my sme ho boli teraz poobede prevetrať a musím povedať, že ja tú nuničku milujem 🙂 malému sa v nej strašne lúbilo, celú cestu výskal, hlavne keď naša psina prebehla popred kočík 😀 a hlavne v nej nelieta ako v šporťáku, čo máme z trojkombinácie. Už len dokúpiť pár doplnkov a bude to paráda 🙂 A madielko mu nechýbalo vôbec. tiež som sa toho obávala, lebo ja som ho v šporťáku nepripútavala pásmi, ale dala madlo. ale v pohode, vôbec sa nejedoval na pásy, neprotestoval...
@marafka uz ho mas? velmi som na tvoje dojmy zvedava 🙂 ked si nan tak dlllho cakala 🙂
Baby teším sa s vami, že ste sa konečnej aj vy Nuny nakoniec dočkali @marafka tak ako prišiel kuriér?
Baby mňa by zaujímalo akú tašku k tomu budete používať, ja som na vychádzku zobrala z mojej 3-kombinácie ale absolútne nepasuje, trebalo by niečo s kratšími rúčkami. Už som pozerala aj tú, čo sem kolovala, ale neviem sa rozhodnúť. Poradíte?
@zuzla80 ahojky,ja som nasla celkom fajn sietku od chicco(myslim sietku namiesto tasky) a je cierno siva rovnako ako aj nuna nasa ma aj trosku sivej farby,tak velice zvazujem ze nám postači aj sietka...len tu v nr som nezohnala origos dazdnik na nunu 😠 a tie univerzale mi nesedia 😒
no dievčatá tak som sa jej dočkala, prvý dojem - unesená, druhý dojem - čakala som viac, tretí dojem - v celku spokojná...čakala som viac čo sa týka kvality neviem príde mi taká ako keby ju v číne robili ale to len keď som ju začala do detailov obzerať 🙂 tak ale to už som zase ja, mne vadí aj keď je trošku viac prešitá ako by mala byť 🙂 ale inak super, som spokojná, veľmi som sa bála že nám bude malá, na fotkách to tak možno aj vyzerá že je tam malý len tak tak ale naživo je to úplne v pohode, nôžky nemá ani po to operadielko alebo ako to mám nazvať a toho som sa bála že mu budú už z toho vysieť a nebude si ich mať kde oprieť no a hlavička nám síce pretŕča ale to nám bude asi na každej bugine keďže sme veliký a pretŕča nám aj na CS4 🙂 takže v pohode 🙂 hneď sme ho išli prevetrať, malému sa páčilo už doma ho obzeral a stále do neho sadal a chcel sa voziť. Na leto nám bude určite a uvidíme tak snáď ho už do zimy až tak veľmi nevytiahne, už by sa mu to mohlo zastaviť lebo takto bude mať dvojročný 100 centi 🙂 pridávam zopár foto... a ozaj ja som tú striešku naskladala do striešky 🙂 a vyzerá to takto 🙂
jaaaaj a ešte : strieška ma trošku sklamala, myslela som že je širšia a väčšia na obrázku to tak vyzeralo, hlavne keby bola širšia, no a kolieska, to je len o zvyku to nemôžem porovnávať s nafukovacími ale nie je to ani katastrofa 🙂 ozaj baby a tá strieška sa nedá posunúť vyššie na rúčku alebo kde? lebo som to obzerala ale dáko sa mi to nikde už nedalo už tam nebolo také široké miesto na to 🙂 takže toľko moje dojmy a interiér si na fotkách nevšímajte, prerábame byt 🙂
@luciferova uz mam dojmy su opisane rozsiahle 🙂 kuk
@marafka Tak konecne ju mas aj ty🙂sa tesim s tebou🙂 ja si este musim zvyknut nato ze ideme po chodniku s umelymi kolieskami a nie tak potichu ako s gumenymi:D ale to sa da🙂 tak oddnes len same prijemne vozenie sa aj tebe ,mne a aj ostatnym maminam🙂
@alexandrag1 tak tak presne tie kolieska tak ale to je len o zvyku, ked pocujem niektore kociare ako hrkocu na cele namestie tak toto je pohoda 🙂
@alexandrag1 tak ja mam uplne ine, zajtra odfoftim lebo ho mam v kufri auta
Dievcata a mate niektora NIGHT ? Ja som povodne mala tu objednanu ale po 10.maji som objednavku zrusila a kupila inde Licorice. Tak som len zvedava aka by bola ta night
@marafka tak super, a nahodou, kuchynu mas krasnu 😉
@luciferova dakujem ta jedina je zatial porobena nakomplet inak mame este tooooooooooooolko roboty kym to dame dokopy 🙂
ozaj a ešte ten úplný ľah je pre veľké dieťa úplne na nič, ja keď som to zložila a chcela dať malého ľahnúť tak sa normálne zlakol a začal plakať lebo ono je to také mäkké a tým že on už má väčšiu váhu tak sa to ohlo a toho sa zľakol, nie je ten chrbátik taký pevný ako napr. na CS 4 takže mi na spanie budeme využívať len tú prvú polohu...no a už by som mohla aj skončiť 🙂
@marafka ja to poznam, tiez toto leto stravim na malte 😉
K tomu operadlu - moj maly v nej kludne spi, ale spustam ho az ked drieme/spi, lebo by bolo zle 😀
Vam sa daju nastavit rozne polohy chrbata?
este mam 1dotaz...naco je dobra ta DRUHA vnutorna strieska?Ta prva pochopim že sa da predlzit strieska koli slnku ale tu druhu som objavila nahodne a nemam sajnu:D

no to dúfam...a ktorá spoločnosť to vozí? GLS? aj ti volal dopredu????