icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weverka11
8. júl 2011

@alexandrag1 tam je aj druha strieska???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a kde za tou clonou?????? inak ja som na nu dala ciernu clonu sunshine kids a vyzera to fajn... dam foto potom

alexandrag1
8. júl 2011

@weverka11 hej hej ako je ta prva clona tak za nou je dalsia:D ty nemas?

weverka11
8. júl 2011

@alexandrag1 co ja viem, som si nevsimla 😀 musim to kuknut 😀

newyorkgirl
8. júl 2011

@weverka11 to mas mozno nejaky specialny model 😀

alexandrag1
8. júl 2011

@newyorkgirl
@weverka11 nemate to vy? odfotila som to
alebo ze by to bola len vystuz na striesku? 😀

weverka11
8. júl 2011

@alexandrag1 no tak to som is vobec nevsimla, ale podla toho co vidim to bude fakt asi len vystuz 😉

misela24
8. júl 2011

@alexandrag1 myslíš ten šilt čo ide zo striešky??či??

misela24
8. júl 2011

@alexandrag1 noo už vidim fotoo hmm ja ani neviem že to tam mám pojdem kuk

marafka
8. júl 2011

@alexandrag1 ano aj ja som to našla, myslim že to je len vystuž tej striešky a ja pod to schovavam ten zadok striešky aby mi nevysel vzadu, tam to naskladam a ten spodok len prichytim suchym zipsom tak ako som to dala natej fotke🙂

marafka
8. júl 2011

@luciferova no dve, ta prva je ten pololah a ta druha je do uplneho lahu 🙂 ci ty mas nejaku specialnu polohu?

marafka
8. júl 2011

@frlka dakujeme 🙂 uvidim ked v nej zaspi a skusim ho po spiaci dat az dole ale tiez mi to prislo trosku neprirodzene, vyskusame uvidime, a tebe sa nepodarilo este predat???

frlka
8. júl 2011

@marafka este nie, dufam, ze coskoro predam. 😀

marafka
8. júl 2011

@frlka no drzim paste, nech je to co najskor aby si sa mohla tesit z noveho 🙂

frlka
8. júl 2011

@marafka veru, ...dakujem 😉

frlka
8. júl 2011

dievcata/mamicky, kot by mal zaujem predavam podlozku do Nuna ...kuk moje inzeraty. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzla80
8. júl 2011

@frlka a nepredávaš náhodou tu tašku, čo máš k nune? Či len spolu s kočiarikom?

Baby ja som trošku sklamaná z košíka pod kočiarikom - každý tu písal aký veľký, no mne sa moc veľký nezdá. Keď som tam dala plášť s moskytierkou tak mi tam už miesto na nič iné neostalo. A to hrkotanie, na to som si po pár jazdách vonku zvykla 😉

frlka
8. júl 2011

@zuzla80 predavam 🙂 v inzerate mam aj napisane, ze predavam prislusenstvo Aj OSOBITNE bez kocika, tak ak chces, napis mi cez IP a dohodneme sa. Budem rada.
🙂

didiana333
8. júl 2011

@zuzla80 no na mojom je ešte menší.... 😀 Minuloročné modely mali aj horší prístup ku košíku...hocičo tam ani nenapchám veru...ale mne to ani velmi nevadí,lebo nosím tašku,ked niekam ideme,tak do košíka len drobnosti dávam...

luciferova
8. júl 2011

@marafka a ako sa ten pololah nadstavuje? ( ja mam uplne inu nunu, taku tu nikto nema, takze ja sa len pytam)

newyorkgirl
8. júl 2011

@luciferova naboku sa predsa rozopnu zipsy na sedacke 🙂

luciferova
8. júl 2011

@newyorkgirl ok, ale co ich odopnes len do polky? Alebo len jednu stranu? 😅 😅

lucka11123
8. júl 2011

ahojte nepotrebujete niektora plastenku a moskytierku? ja som si ju rovno objednala ked som nunu kupovala a oni mi ju pribalili ku kociku, takze mam 2 krat jednu predam. Takze k budete mat zaujem napiste 🙂

frlka
8. júl 2011

viete mi niekto poradit MADLO na Nuna? Na MK bol jeden inzerat,...neviem to najst. prosim 😨

frlka
8. júl 2011

nasla som madlo... - sice predavam nunu, ale jedna mamicka chce aj madlo, tak som potrebovala info... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

misela24
8. júl 2011

@marafka tak striešku som narvala na tie cvoky je to ok 🙂

marafka
8. júl 2011

@luciferova no prvy zips je jedna poloha a potom pod nim mas druhy zips a to je dalsia poloha 🙂

marafka
8. júl 2011

@misela24 no vidis parada 🙂

luciferova
8. júl 2011

@marafka aha, nevedela som si to predstavit. takze su tam 2 zipsy. vravim - ja mam nunu original, taku nik nema ako ja, tak preto som nevedela 😅

marafka
8. júl 2011

@luciferova ano su tam dva zipsy, noze nam ju odfot co to ty mas za kusok 🙂

luciferova
8. júl 2011

@marafka obycajna 2010 upravena do lahu, nic specialne. mam ju stale v aute a pouzivame ju len ked niekam ideme 😉