Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@marafka 😉
@frlka aj ja chcem link na madlo, iba pre info 🙂 kde si nasla?
@luciferova ahoj, ako máš upravenú nunu 2010 do ľahu ? Robila si si to sama alebo mi môžeš niekoho odporučiť ? dík... a ešte ma zaujíma to madlo na nunu ?
@zanka75 ja som to tak uz kupila, takze netusim 😅 ucel to plni fantasticky 😉 madlo nam vobec nechyba 🙂 a niekedy mam pocit, ze chyba skor mamickam ako detickam 😅
@luciferova veď to, mne to na nune veľmi chýba do ľahu a práve rozmýšľam, či si ju nechám alebo predám a kúpim iný 🙂
@zanka75 to je na tebe, my este v kociku spavame, nam to treba. Skus preluskat mmb kde prerabaju sikovne mamicky a podla toho sa rozhodni, co sa ti viac oplati 😉
@luciferova ok musím to prečítať ...
babyyyy,mne vrzga konstrukcia skoro pri kazdom pohybe(nadvihnutí) ☹
@newyorkgirl
tato pani robi madlo na Nuna kocik.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10520329&tab=1
@frlka hej o tom viem, len tam ma male babo, neviem ako pre vacsie dieta potom 😖 ja, ze si cosi ine objavila 😀
@alexandrag1 ona je plastova ci z coho? mne tak chicco vrzgalo 😒
@newyorkgirl nie len toto ☹
@newyorkgirl to je asi aj aj.lebo len umela asi neni to by nevydrzalo zataz jaj ale ma to stve..:(
@alexandrag1 skus dat dolu potah kocika a konstrukciu - kolieska, klby kocika, atd. prestreknut WD40, je to super spay na taketo veci. Ja vzdy, ked som umyla kocik, tak som aspon kolieska prestriekala po vysuseni a potom uz vobec nevrzgali. Viem, ze ta stve, ze NOVY kocik vrzga ☹ Ale ak ho nechces vratit, tak kazda rada dobra 😉
zatial nikto nespominal, ze by vrzgala, tak to je zvlastne... aj my pouzivame wd 40 na kolieska, je to super, hlavne na 3 kolkach sa mi vzdy po dobe zacali zasekavat tie predne a vzdy to super pomohlo...
@alexandrag1 Aj naša Nuna vŕzgala, a to príšerne od prvého dňa, bola som z toho veeeľmi sklamaná 😒 Tak som nakázala mužovi, nech s tým niečo spraví 😀 Namazal to niečím v tých kĺbikoch ako sa kočík skladá a konečne nevŕzga 😀
@frlka kde ten sprej dostanem prosim ta?
@newyorkgirl hned v pondelok letim pozhanat ten sprej...a hadam zaberie
@sasajka nakazem aj mojmu aj striekanie aj rozobranie🙂
dakujem kocky
@alexandrag1 v Tescu (odd.auto veciciek), Kaufland v "technickom odd.", Baumax, obchod Farby-Laky, ...maju to skoro vsade, ... 😉 je to tmava modra pixla s cervenym napisom WD40.
@alexandrag1 ale davaj pozor, je to tmave a mastne, aby si si potah nezaspinila potom... ja som to davala iba na kolieska tak to bolo jedno
@alexandrag1 newyorkgirl ma pravdu, ...preto som ti hovorila, ze najprv daj dolu latkovy potah, nastriekaj, parktat zloz a rozloz+prejdi s kolieskami po zemi, potom zotri prebytocnu mastnotu a mozes zasa kocik navliect do latky. ...Staci trosicku nastriekat, je to mastny olej, hlavne by som to robila vonku, nie doma na koberci 😀
@frlka
@newyorkgirl
dakujem vam🙂
@alexandrag1 potom napis ci to pomohlo tomu vrzganiu 😉
@newyorkgirl jasne🙂
@alexandrag1 🙂 😉
baby moja nuna ma... akoby som to popisala... krivo zosite na sedacej casti ☹ ☹ ☹ akoze mozno by to niekomu nevadilo ale ja som deeesna detailistka ☹ kazdy den si to vsimnem a dost ma to se.ie.... mesiac som na nu cakala a teraz vidim ze prevedenie je otras... inak je celkom fajn...
Ktora by ste chceli kupiť clonu sunshine kids ciernu, napiste mi do IP, predam ju za 9 eur, sedi na nunu uplne super, akurat mne sa to tam nechce furt instalovat, asi kupim slnecnik....

@luciferova jaaaaaaj aha tak uz som v obraze 🙂