Kočík Oyster Zero
Prosim Vas. Chcem si kupit sportovy kocik Oyster zero, mate ho niektora? Zaujimalo by ma ako ste s nim spokojne, ci zvladhttps://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ake-su-vase-skusenosti-s-kocikom-oyster-zero/ v pohode mierny teren, sneh a podobne...ci kolieska velmi nehrkaju. Plusy a minusy. Dakujem
ja som ho používala niekoľko mesiacov a kolesá boli v skvelom stave (a to som ich vôbec nešetrila, stále len cez trávu, výmole, zlé chodníky...)
a @elah mne naopak nenafukovacie vôbec nevadia, teda ich preferujem. mala som toľko rôznych typov ale tieto sú šikovnejšie. valco mne osobne nevyhovoval vôbec a nenapravili by to ani nafukovačky, takže za mňa valco nie.
@nicky_zara daj foto tych koliesok.. co sa s nimi stalo?
Proste mesiac s nim chodím von, su vydreté od kamienkov, kamienky su nich, zošúchané pôsobia. Strach..... Stokke som predala minuly mesiac a po roku používania boli kolieska ako nove. Tento vyzera fakt ako po dvoch deťoch a kúpený s pod ruky 😂🙋🏼 odfotím zajtrab
Tak...ja som ho objednala. Vystornovala som Valco a vzala Oyster v zelenej. Dúfam, že budem mať konečne pokoj na duši 🙂
@elah ja som mala predtym britax go next...tiez nafukovacie kolieska, kocik bol top...teraz mam zero...nevadi mi ze nie su nafukovacky...v pohode...len nejaku brutalny sneh s nim asi tazsie zvladnes...ale nelutujem ze som kocik kupila, je super...a urcite aj do kosic 😉
Ahojte,chcem sa spýtať do koľkých mesiacov je asi realne využiteľný ? Veľmi sa mi páči no tá dĺžka pre nožičky sa mi zdá dosť kratka,mame 9.mes a chcela by som ho aspoň do 2 rokov,či sa oplatí 🙂 dakujem
@misenka002 v pohode sa mi tam zmestil aj 18-19kg trojročný čo nosí veľkosť na 4r.
ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste sokojne s kosikom. v predajni na prvy pohľad sa mi zdal velmi maly, ze don realne nic nevojde, dakujem.
@kristy59 malyyyyy? Od neho vacsi ani nebol 😂😂😂😂 ved je mega velkyyyy aj pre 6rocne pohode.
@nicky_zara ona sa pyta na košik, nie kočik :D
@katrin21 jaaaaaj😁😁😁 no podla mna aj kosik je pohode velky.
@kristy59 ahoj košík je super ako aj celý kočík.Konečne som našla niečo čo nielen dobre vyzerá ale aj funguje.Nehrkoce,pohodlnný,veľký,u nás kolieska super žiadne grcy sa nekonali a jedine keď je vyššia tráva tak sa ten košík šúcha.Mala som všetko možné aj nemožné a konečne super kočík.Keby tento nie tak som v koncoch 😥
Ahojte.Tak dnes unas napadlo vela snehu a skocikom sa veru nedalo ist ani krok, kolieska zaseknuté, museli sme kocik nosit. Takze asi idem pozret novy kocik 😰 Ako to mate vy?
@jankapel taky kocik neexistuje ktory ti prejde po snehu, musi byt odhrabane
@jankapel áno...neexistuje taký. Mala som veľa kočíkov a oyster vyhrava... už ho sìce nemám ale na zimu je super.
Pocula som len chvalu, kupili sme ho a som sklamana velmi. Po pol roku pokazena strieska , po snehu nehrozi , no rachotina ,lutujem kupu...
@kaattkka strieska sa ti moze pokazit na hocakom kociku, daj reklamovat a po snehu ti ziadny kocik neprejde, to nie je buldozer
@0kristina0 100 ludi , 100 chuti. To je moj nazor, ja spokojna nie som.
Ahojte, prosím poradte, ako ho rozložiť? V anglickom manuali som našla iba návod na zloženie kocika
Pozerám video, tam to ide krásne, ale môj je ako keby zaseknuty
@mawisch uz si davala fusak tak, ze si musela cez neho precliect aj tie pasy? Ak ano tak si musela tie umele casti zdemontovat a tak prevliect cez fusak tak takisto to skus aj cez toto prevliect. Inak ja malu zapinam tak, ze jej to nedam cez ramena ale jej to len okolo pasu zapnem.
@0kristina0 este som nemala v nom fusak,lebo mam kocar len par dni. Aj som si myslela,ze treba tie plastove casti prepchat cez tie prisite putka. Skusala som,ale ide to velmi tazko :/ dakujem

Baby ja som bola fanúšik najväčší !!!!!! Ale tie kolesa su po mesiaci úplný grc !!!!! Zničené ako po dvoch deťoch.... 300€ kocik.... Az mi je do placu...... Idem predať a používať druhý Mamas And papas !!!! 😓😓😓😓