icon

Kočík Oyster Zero

hrasulik
26. jan 2017

Prosim Vas. Chcem si kupit sportovy kocik Oyster zero, mate ho niektora? Zaujimalo by ma ako ste s nim spokojne, ci zvladhttps://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ake-su-vase-skusenosti-s-kocikom-oyster-zero/ v pohode mierny teren, sneh a podobne...ci kolieska velmi nehrkaju. Plusy a minusy. Dakujem

nicky_zara
6. mar 2017

Baby ja som bola fanúšik najväčší !!!!!! Ale tie kolesa su po mesiaci úplný grc !!!!! Zničené ako po dvoch deťoch.... 300€ kocik.... Az mi je do placu...... Idem predať a používať druhý Mamas And papas !!!! 😓😓😓😓

eliniatko
6. mar 2017

ja som ho používala niekoľko mesiacov a kolesá boli v skvelom stave (a to som ich vôbec nešetrila, stále len cez trávu, výmole, zlé chodníky...)
a @elah mne naopak nenafukovacie vôbec nevadia, teda ich preferujem. mala som toľko rôznych typov ale tieto sú šikovnejšie. valco mne osobne nevyhovoval vôbec a nenapravili by to ani nafukovačky, takže za mňa valco nie.

katrin21
6. mar 2017

@nicky_zara daj foto tych koliesok.. co sa s nimi stalo?

nicky_zara
6. mar 2017

Proste mesiac s nim chodím von, su vydreté od kamienkov, kamienky su nich, zošúchané pôsobia. Strach..... Stokke som predala minuly mesiac a po roku používania boli kolieska ako nove. Tento vyzera fakt ako po dvoch deťoch a kúpený s pod ruky 😂🙋🏼 odfotím zajtrab

elah
6. mar 2017

Tak...ja som ho objednala. Vystornovala som Valco a vzala Oyster v zelenej. Dúfam, že budem mať konečne pokoj na duši 🙂

hrasulik
autor
7. mar 2017

@elah ja som mala predtym britax go next...tiez nafukovacie kolieska, kocik bol top...teraz mam zero...nevadi mi ze nie su nafukovacky...v pohode...len nejaku brutalny sneh s nim asi tazsie zvladnes...ale nelutujem ze som kocik kupila, je super...a urcite aj do kosic 😉

elah
7. mar 2017

@hrasulik Tak ja mám zatiaľ nafukovačky a poviem ti, túto zimu som mala riadny problém. Raz som dokonca na chodníku tak zapadla, že som nevedela ísť tam ani späť. Čiže aj keby bolo horšie v tomto prípade, ani nepocítim 🙂 Toľko k odpratávaniu snehu na chodníkoch 😉

misenka002
23. apr 2017

Ahojte,chcem sa spýtať do koľkých mesiacov je asi realne využiteľný ? Veľmi sa mi páči no tá dĺžka pre nožičky sa mi zdá dosť kratka,mame 9.mes a chcela by som ho aspoň do 2 rokov,či sa oplatí 🙂 dakujem

eliniatko
24. apr 2017

@misenka002 v pohode sa mi tam zmestil aj 18-19kg trojročný čo nosí veľkosť na 4r.

kristy59
21. aug 2017

ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste sokojne s kosikom. v predajni na prvy pohľad sa mi zdal velmi maly, ze don realne nic nevojde, dakujem.

nicky_zara
21. aug 2017

@kristy59 malyyyyy? Od neho vacsi ani nebol 😂😂😂😂 ved je mega velkyyyy aj pre 6rocne pohode.

katrin21
21. aug 2017

@nicky_zara ona sa pyta na košik, nie kočik :D

nicky_zara
21. aug 2017

@katrin21 jaaaaaj😁😁😁 no podla mna aj kosik je pohode velky.

lucka227
22. aug 2017

@kristy59 ahoj košík je super ako aj celý kočík.Konečne som našla niečo čo nielen dobre vyzerá ale aj funguje.Nehrkoce,pohodlnný,veľký,u nás kolieska super žiadne grcy sa nekonali a jedine keď je vyššia tráva tak sa ten košík šúcha.Mala som všetko možné aj nemožné a konečne super kočík.Keby tento nie tak som v koncoch 😥

ejnik
15. okt 2017

@hrasulik chcem sa opytat ako sa vam tento kocim pacil v zime ?? A aky fusak ste mali a ci ste mali aj nanoznik ?? Dakujeeem
Lebo ho chcem kupit buduci tyzden

jankapel
30. nov 2017

Ahojte.Tak dnes unas napadlo vela snehu a skocikom sa veru nedalo ist ani krok, kolieska zaseknuté, museli sme kocik nosit. Takze asi idem pozret novy kocik 😰 Ako to mate vy?

0kristina0
30. nov 2017

@jankapel taky kocik neexistuje ktory ti prejde po snehu, musi byt odhrabane

nicky_zara
30. nov 2017

@jankapel áno...neexistuje taký. Mala som veľa kočíkov a oyster vyhrava... už ho sìce nemám ale na zimu je super.

kaattkka
17. jan 2018

Pocula som len chvalu, kupili sme ho a som sklamana velmi. Po pol roku pokazena strieska , po snehu nehrozi , no rachotina ,lutujem kupu...

0kristina0
17. jan 2018

@kaattkka strieska sa ti moze pokazit na hocakom kociku, daj reklamovat a po snehu ti ziadny kocik neprejde, to nie je buldozer

kaattkka
24. mar 2018

@0kristina0 100 ludi , 100 chuti. To je moj nazor, ja spokojna nie som.

ikaika
1. jún 2018

@eliniatko ahoj. Prosimta keby si mala porovnat Oyster zero a Valco snap?
Rozhodujem sa medzi nimi dvomi. Preco sa ti valco nepaci? Dakujem 🙂

eliniatko
4. jún 2018

@ikaika kuk recenziu na valco v mojom profile pod moje kočíky - valco snap 4 🙂

ikaika
4. jún 2018

@eliniatko idem kuk 😊

ikaika
4. jún 2018

@eliniatko ty si poklad 😍 to mam citanie na hodinu. Konecne kopec recenzii pokope. Posielam 💙💙💙

danula.ch
12. nov 2018

Ahojte, prosím poradte, ako ho rozložiť? V anglickom manuali som našla iba návod na zloženie kocika

danula.ch
12. nov 2018

Pozerám video, tam to ide krásne, ale môj je ako keby zaseknuty

mawisch
1. feb 2019

Prosim vas viete mi poradit,ako nastavim tie popruhy na vyssiu uroven? Lebo dietatko je vyssie,takto su tie popruhy hrozne nizko. Dakujem

0kristina0
1. feb 2019

@mawisch uz si davala fusak tak, ze si musela cez neho precliect aj tie pasy? Ak ano tak si musela tie umele casti zdemontovat a tak prevliect cez fusak tak takisto to skus aj cez toto prevliect. Inak ja malu zapinam tak, ze jej to nedam cez ramena ale jej to len okolo pasu zapnem.

mawisch
1. feb 2019

@0kristina0 este som nemala v nom fusak,lebo mam kocar len par dni. Aj som si myslela,ze treba tie plastove casti prepchat cez tie prisite putka. Skusala som,ale ide to velmi tazko :/ dakujem