Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

🙂 super ja mám zimný Pinkie, ale mám dva tak Posuvam ten ice pink 🙂
@emka2608 ten ice pink je nádherný aspoň na foto. Ja nad nim rozmyslam na buduci rok.
Už nie je v predaji 🙈Urobili takú novú strakatu kolekciu teraz. On je bledunko ružový z vonku a bledo sedy z vnutra 🙂
@emka2608 možno na rok budu ešte krajšie. Pockam a uvidim.
@lussy2308 dobrý večer,chcem sa spýtať,kde ste zohnali nánožník na kočík oyster?Kúpili sme si ho aj my,je super.☺️
Myslím kočík,že sme kúpili a súrne potrebujeme nánožník.
@karin12345678910 ja nemam namoznik a ani mi nechýba
My sme ho dostali k Oyster Zero black edícii ale to Deka bola hrubšia úplne o ničom posunula som ho ďalej, naozaj za mna nanoznik originál Oyster je zbytočná kúpa
@karin12345678910 nanoznik sa neda kupit az v decembri koncom by ich mali naskladnit,no kedy dojdu do predajni neviem ...aj ja by som rada
Ahojte.Tak dnes unas napadlo vela snehu a skocikom sa veru nedalo ist ani krok, kolieska zaseknuté, museli sme kocik nosit. Takze asi idem pozret novy kocik 😰 Ako to mate vy?
@lenochood ja nanoznik mam a ani raz som ho nepouzila a ani neplanujem ak mate zaujem napiste mi správu.
Do snehu asi len sánky. Oyster je moj 4 kocik a zatiaľ žiadny nebol dobrý do snehu.
My sme akurát prišli z vonku kde napadlo u nás a stále padá dosť snehu a s kočíkom som v pohode prešla 🙂 aj po chodníkoch ktoré neboli odhrnuté a tých bolo ozaj dosť 🙂
@tina221327 a mohli by ste mi ho odfotiť?A aká cena🙂?dakujem
Pinkie nánožník pasuje tiež,nemá niekto na predaj?
Tu si baby vymienaju rady atd. ohladom kocika 😉
Baby a neposuvate niektorá tento kočík ďakujem?
@nelinka158 skus pozriet bazar, idu od 190E hore https://www.modrykonik.sk/market/kociky/?q=oyst...
Ja ho budem na jar predavat, mame ho 2 mesiace limitovanu ediciu black, mozete vyssie pozriet foto 🙂 kupa bugaboo bee 5
Ahojte 🙂 veľmi uvažujem nad týmto kočíkom...takže odporúčate? Čo treba ešte dokúpiť k nemu?
A aký je asi vysoky? Kolko máte cm?
Babule rozmýšľam nás predajom Oyster Zero limited edition black verziu, pôvodná cena 339€ v predeti.sk kupovaný 22.9.2017 info direct
Ja mám 168cm a muž je oveľa vyšší a úplne super je len už prechádzame na golface lebo veľa cestujeme a sú pre nás praktickejšie. Kočík je ako nový je k nemu plastenka.

@emka2608 ja mam tiež pinkie do tejto limitky ale prechodný. Zimny mam elodie.