icon

Kočík Oyster

zzuzika511
20. júl 2016

Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

Kočík Oyster
cinculka
18. jan 2017

@dadadej Ahoj,no ja mam zatiaľ univerzalnu,no straca sa mi tam,takze sa chystam si usit na mieru....to by som radila aj tebe,lebo inac nedopasujes prwsne rak,aby tam pekne sedela.

dadadej
19. jan 2017

@cinculka aha.. ved to, tie emitex su rozne dlzky...ja som chcela s pamatovou penou, kedze je este maly a bude aj spinkat castejsie v kociku...a sama si sijes ?? ci mas niekoho kto sije podlozky ??

mathias23072014
19. jan 2017

@dadadej ahoj ja som podlozku do kocika mala pribalenu k celemu setu. Je z pamatovej peny, ale co mi vadi je ze sa neda pevne pripevnit ku sedacke. Ale teraz mam golfovy kocik a podlozka sa tiez nepripevnuje pevne k sedacke takze je to asi normalne

dadadej
19. jan 2017

@mathias23072014 ahoj 🙂 aha... ja som myslela, ze tie pasy na kociku dobre drzia podlozku ... ja som kupila, len sportovy a k nemu nebola podlozka, ale musim nejaku kupit, lebo ked nebudem davat fusak tak bude na dost nepohodlnom spinkat ...dakujem 🙂

mathias23072014
19. jan 2017

Mam aj podlozku z ovcej vlny, teraz na zimu je super teplucka hunata. Kupovana v Dubline v Mamas and papas povodna cena €95, predavam za 40€.

luckaab
19. jan 2017

Aj ja by som sa chcela opytat ze na co je ta snurka na rucke? Ja som ju dala hned dole ale teda ma zaujima jej funkcia

lucta1
19. jan 2017

@eliskapa ahoj a tu sivú poistku (taká páka) pri kolese si uvoľnila?

andulinne
19. jan 2017

Este mi napadlo pozrieť video na obsluhu na youtube, možno ťa tam niečo osloví a prídeš na to ako ho rozložiť.😉

dadadej
19. jan 2017

@luckaab mne v obchode povedali, ze aby nam neusiel kocik 🙂 🙂 na to je ta snurka tiez ju dam prec zavadzia mi a nepaci sa mi, ked tam vysi

dadadej
19. jan 2017

@mathias23072014 podlozku chcem z pamatovej peny, kedze ide leto taka mi staci teraz som tam dala fusak tak ma pohodlne makko 🙂 ale dakujem

dadadej
19. jan 2017

@eliskapa striedam ho este s hlbokym kocikom, jed je viac pod minus 🙂 chladnejsie, ale co som s nim bola vonku hrkal kus, ale v tej zime vsetok plast hrka je stuhnuty 🙂 aj kamienky so snehom su po chodnikoch no uvidime ci z neho bude hrkalka 🙂 ja som povodne isla kupit britax, ale b motion by nam nevosiel do vytahu a ostatne boli ovela uzsie na fusak a dieta naobliekane a oyster je ovela sirsi, pohodlnejsi a lahsi...nanoznik si aky kupovala ? Ja som najprv v babetkove v predajni, kde sme kocik kupovali na odporucenie predavacky mala emitex, ale vratila som im ho a kupila zatepleny pinkie

andulinne
19. jan 2017

@dadadej mne sa tej šnúry drží mala keď kráča vedľa kočíka, keď ma nechce držať za ruku tak nemusí držať chladivu konštrukciu. 😉

eliskapa
19. jan 2017

@lucta1 dakujem velmi pekne tak fotka mi velmi pomohla 🙏 🙂
@andulinne dakujem ale na oyster zero je len 1 video a tam neni nahrate ze ako sa rozklada ked sa zaklapne poistka ale dobry postreh kukla som 🙂
@dadadej ja som tiez rozmyslala nad britax b motion, oyster zero a snap 4 a oyster vyhral to aky je lahky a krasny - proste delo
Ja som nanoznik este nekupila 😂 myslis ze mam? Ved ked bude mala vo fusaku tak nepotrebujem nanoznik ci? A podlozku do kocika aku mas?

dadadej
20. jan 2017

@eliskapa podlozku zatial nemam davam fusak, ale potom budem musiet ju kupit chcem s pamatovou penou dufam, ze take rozmery najdem 🙂 ja nanoznik mam zatepleny este mam 5 mesacneho synceka, ktory v nom len spi ...bojim sa aby mu nebola zima 🙂 kebyze uz behal tak bude, len fusak 🙂 neviem ake velke dieta- malu mas? ci ti treba, ale ked bolo -16 vonku tak je lepsie teplejsie aj ked snezi koly tomu...

lucta1
20. jan 2017

@eliskapa Som rada, že ti foto pomohla. Mne to tiež chvíľu trvalo kým som si zvykla.
Ja som tiež kúpila zatepleny nánožník a dávam ho aj na fusak keď je veľmi zima alebo fúka.

lussy2308
23. jan 2017

@nikola119 obdivujem kociarik ... Uz sa ho neviem dockat 🙂

lussy2308
23. jan 2017

@dadadej aj ja som bola v babatkove pozriet kociarik ... Mali iba cierny a bezovy .... Ten modry ti objednali ci mali na.predajni ... Neviem sa rozhodnut medzi zelnym a modrym

eliskapa
23. jan 2017

Baby da sa na ten nas sportiak dat aj vajicko aj vanicka? Teda vanicku som uz videla ale vajicko nie :-/

dadadej
23. jan 2017

@lussy2308 modry mali na predajni, ale urcite sa da objednat 🙂 mne sa najviac pacil modry k hnedej rucke aj madlu mi najviac pasovala ta farba 🙂

nikola119
24. jan 2017

@eliskapa malo by sa daj nakliknuť aj vajíčko... treba nejaké nastavce dokupiť... 🙂

cinculka
24. jan 2017

Tu je náš,trošku vylepšený 😉

eliskapa
24. jan 2017

@cinculka megaa kde ste zohnali tu kozusinku?

cinculka
24. jan 2017

@eliskapa kozusinka je kupena normalne v metrovom textile

luckaab
25. jan 2017

Baby tomas v prievidzi ( kociky barbora - predajna) vcera naskladnil oystery zero vo vsetkych farbach 😃😃😃

stefania100
Odpoveď bola odstránená
luckaab
25. jan 2017

@stefania100 dakujem ja ho mam len som chcela pomoct babam co nevedia zohnat

lussy2308
27. jan 2017

Baby tie ktore mate oyster zero mate nan niektorá tašku z pinkie???? Chcela by som vedieť ci stredná taska je akurát alebo treba velku? Dakujem budem vdacna aj za fotky 😉

eliskapa
7. feb 2017

@luckaab ja mam tiez kocik od neho 🙂

luckaab
7. feb 2017

@eliskapa ja mam od neho skoro vsetko pre mna top predajca 😃

anka229
9. feb 2017

@lussy2308 ja mam velku 🙂