Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

baby, kolieska sa maju mazat na VSETKYCH KOCIKOCH.... ale to hrkotanie, to asi bude skor take pocitovo, ak niekto presiel z nafukovacich ,tak sa mu bude zdat aj normalna jazda ako hrkotanie na kazdom kamienku, ci nieco ine pocujete? akoze aj na uplne rovnom povrchu vam nieco hrkoce?
Baby neviete poradiť nejakú mini buginu, ale fakt niečo malých rozmerov. Nemusí mať ani striešku. Našla som nejaké, ale žalostne málo.
Ahojte mamicky. Velmi uvazujem nad tymto kocikom. No odradza ma to,ze sa neda nadstavit madlo.😏 Vam to neprekaza,nie je velmi maly? Mam vysokeho priatela,tak aby mu nebol po kolena. A este som sa tu docitala take minus,ako kolieska. Ze hrkocu alebo sa tam zapichuju kamienky. Je to tak? Dakujem velmi za kazdu odpoved.
Maminy nepredavate niektora tento kocik?
Babyyy uz predany kocik 🙂
Pripajam sa k nespokojnym s hrkotanim koliesok a pozapichovanymi kamienkami ktore mam po kazdom kocikovani vyberat? Obzvlast teraz ked este nemame po zime pozametane chodniky. Po prvom kocikovani som sa nacas vratila k staremu kociku, lebo este nechcem Oyster znicit :( Dalsie minus ze sa nam osuchal ten strieborny lem na strieske asi neopatrnym polozenim do auta. Takze kocik super, len kolieska po prvom kocikovani vyzeraju akoby bol pouzivany rok. Poradte prosim ako to namazat tym vd-ckom.
Ahojte babenky. Vkuse riešim nový kočík, už mi z toho šibe. Teraz sa už len rozhodujem, či radšej Oyster Zero alebo Valco s nafukovačkami. Preto, úprimne, nevadí Vám, že nemáte nafukovacie kolesá? Ja som zatiaľ mala len tie, takže absolútne neviem, čo čakať. S kočíkom chodím hlavne po Košiciach, po meste, ale už sme boli aj v teréne ale to tak akurát výnimočne.
A ešte pozerám, že na nete sú nafukovacie kolieska pre Oyster 2, neviete, či by neboli kompatibilné?
Mne nepride ze su kolesa nejake zle a vrzgaju .. pocut teraz len teraz ze sa ide po kamienkach .. inac je pekny tichy ..ja som spokojna 😘
Ja som zatiaľ tiež spokojná, kolesá počuť len na hrboloch a ani to nie nejak veľmi. Kamienky z kolies vyberám, iba občas, keď vidím že viac trčí, alebo to veľmi počuť, ale doma už nie a nemôžem povedať, že by som mala plné kolesá kameňov.A to ich je u nás na chodníkoch neúrekom. 😉
Kamoška mala športak peg perego a ten teda hrkal poriadne.
baby, ja by som tie kamienky vobec neriesila, ved to je bezna vec, ze sa zapichuju ak su kolieska maksie, alebo penove, to vobec neni na zavadu kocika... ja som mala na CAm dynamico penove predne, zadne boli nafukovacie.. a vobec mi to nikdy nevadilo, ze su v nich kamienky 🙂
Prosim mamicky ake mate v Oysteroch Zero podlozky? Nechcem aby sa nam taky krasny kočik zaspinil aj aby bol pohodlnejsi. Mate predlzene ci obycajne a odkial? Ďakujem.
@lussy2308 ja som objednala tuto, ale este mi neprisla
https://www.google.sk/search?q=podlozka+pamatov...

@luckaab mne viac vadi to co hrkocu...kolieska sa daju kupit ked sa znicia ....ale hold moj vyber bol kvoli jeho vahe kvôli schodom