Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

liluska7 táto je super kde ste ju kúpili?
@kazuzka Ďakujem, je s obchodu Aladin v Hlohovci http://www.aladdin.sk/podlozky/g-mini-podlozka-...
baby a nie je kocik moc velky? myslim tak kde sedi dieta...ja ked som ho 1x videla, tak to bola laska na prvy pohlad 😍 ale potom som si o nom zacala viac citat a obkukavat a zda sa mi vacsi napr.oproti m&p street...inak asi sa mi paci viac model 2016
@eliskapa ja sa len zo zaujimavosti chcem spytat, s ktorym kocikom ste sa zzila lepsie nez s oysterom? 🙂
@strakuleska elodie details kocik ... teda najskor som si to myslela 🙂 ale nakoniec som stiahla z predaja oyster a nechala si ho 😉 oba su super ... po chvili jazdenia elodie kocika som ale zistila ze oyster je lepsi ... rychlejsie sa sucha konstrukcia ale je mega lahsky spratny a o to mi islo lebo po BA sa pomaly ani inak neda ako stale skladat a rozkladat kocik do auta a von ... cize ako golfak/sportak oyster je super ... predtym som mala brio go a keby som nebola vymyslala ze som chcela kocik roku 2017 tak by som nemenila ... asi najspolahlivejsi, lahko skladatelny, pratelny ( vsetko sa dalo krasne hodit do pracky) kocik aky som mala ... pri druhom uz len brio ... muza by porazilo keby zase menim kocik ... 🙂
@cinculka ja mám taký istý problém kočík mám asi mesiac a kolieska sú strašné, mám chuť ho dať reklamovať ale asi by som neobstala
@miska199084 no s tým by sme asi fakt nepochodili...bohuzial,je to asi tak s tymi penovymi.Manzel sa vyjadril,ze asi neexistuje kociar co by mne vyhovoval😀,uz sme ich mali asi 10
@cinculka
@miska199084
Ahojte baby, a tie koliecka aj stratili na funkcnosti alebo je to len esteticke? Rozmyslam, ze ten kocik kupime pre drobca.. a este jedna otazka, ako je to so strieskou v lete? Je nejaka moznost vetrania/ rozopnutia/sietky vzadu? Ked budu najvacsie horucavy, aby to aj prefukovalo jemne...
Rozmyslam aj na britax b-agile 4, len ten je o 1,5kg tazsi a sportak novy hladam aj kvoli vahe terajsieho tanku (gesslein f6). Vie britax a oyster niektora z vas porovnat? Este som nevidela ani jeden z nich. Dopredu dakujem.
Update 🙂 myslela som porovnanie oyster zero vs britax b-agile 4 PLUS
Ahojte babenky. Chcem sa opytat, ten nanoznik Pinkie, mate 60 cm? Lebo ja som objednala a je ooobrovsky a zosmykava sa. No mam ten vacsi, tak dumam, ci nemate prave ten 60 cm a ten bude ok.
Ahojte kocky. K oysteru mate aj vanicku? Nie je velmi malicka? Vojde do nej aj fusak zimny? Ak, tak ktoru autosedacku ste dopasovali? Dakujem
Ahojte, tiez zvazujem kupu toho kocika. Dnes navecer som bola skusit v obchode Britax B-aigle (kvoli ktoremu som tam sla) a potom mi predavacka ukazala tento a ma dostal.... to ovladanie oproti B-aigle ci Streetu bolo neporovnatelne... nakolko som doteraz tento kocik nepoznala, tak som si zasadla a precitala uplne vsetcko co ste doteraz napisali.... vdaka za infosky, snad sa spravne rozhodnem.

@lussy2308 ok dufam, ze nezabudnem 🙂