icon

Kočík Oyster

zzuzika511
20. júl 2016

Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

Kočík Oyster
dadadej
21. mar 2017

@lussy2308 ok dufam, ze nezabudnem 🙂

dadadej
23. mar 2017

@lussy2308 konecne dosla 🙂 tesime sa 🙂 pasuje je ok 🙂 som rada 🙂 kooonecne 🙂

lussy2308
23. mar 2017

@dadadej super pekna je 😊

liluska7
23. mar 2017

Dnes som aj ja konečne vybrala podložku 😊

kazuzka
25. mar 2017

liluska7 táto je super kde ste ju kúpili?

katrin21
25. mar 2017

@kazuzka tie robi tusim PINKIE, najdes na nete hocikde

dadadej
25. mar 2017

@lussy2308 v skutocnosti su take krasne tie farby 🙂 este som ani neprestrihla na pasy 🙂 lebo zatial v kociku, len spinka

liluska7
25. mar 2017

@kazuzka Ďakujem, je s obchodu Aladin v Hlohovci http://www.aladdin.sk/podlozky/g-mini-podlozka-...

katrin21
25. mar 2017

@liluska7 super cena!

lenka0714
25. mar 2017

baby a nie je kocik moc velky? myslim tak kde sedi dieta...ja ked som ho 1x videla, tak to bola laska na prvy pohlad 😍 ale potom som si o nom zacala viac citat a obkukavat a zda sa mi vacsi napr.oproti m&p street...inak asi sa mi paci viac model 2016

lussy2308
25. mar 2017

@dadadej nakoniec som dala usit kamoske cez jej firmicku Billo ... tak som zvedava 😄

lucta1
26. mar 2017

@lenka0714 tak záleží na preferenciách. Ja mám väčšie dieťa a hľadala som čo najširší kočík, aby sa mi pohodlne zmestil napr v zime s fusakom.

kazuzka
26. mar 2017

@liluska7 Ďakujem objednala som aj ja už sa teším kedy príde.

liluska7
26. mar 2017

@kazuzka za máličko 😉

strakuleska
27. mar 2017

@eliskapa ja sa len zo zaujimavosti chcem spytat, s ktorym kocikom ste sa zzila lepsie nez s oysterom? 🙂

eliskapa
27. mar 2017

@strakuleska elodie details kocik ... teda najskor som si to myslela 🙂 ale nakoniec som stiahla z predaja oyster a nechala si ho 😉 oba su super ... po chvili jazdenia elodie kocika som ale zistila ze oyster je lepsi ... rychlejsie sa sucha konstrukcia ale je mega lahsky spratny a o to mi islo lebo po BA sa pomaly ani inak neda ako stale skladat a rozkladat kocik do auta a von ... cize ako golfak/sportak oyster je super ... predtym som mala brio go a keby som nebola vymyslala ze som chcela kocik roku 2017 tak by som nemenila ... asi najspolahlivejsi, lahko skladatelny, pratelny ( vsetko sa dalo krasne hodit do pracky) kocik aky som mala ... pri druhom uz len brio ... muza by porazilo keby zase menim kocik ... 🙂

katrin21
27. mar 2017

@lenka0714 je priestrannejsi na sedenie a lezanie, co je vyhoda hlavne v zime.. ale po zlozeni je mensi, ako Street.. 🙂 takze vyhrava nad nim v tomto

eliskapa
11. apr 2017

Aj my už máme podložku 🤗

lussy2308
11. apr 2017

Nasa podlozka 😊

miska199084
12. apr 2017

@cinculka ja mám taký istý problém kočík mám asi mesiac a kolieska sú strašné, mám chuť ho dať reklamovať ale asi by som neobstala

cinculka
12. apr 2017

@miska199084 no s tým by sme asi fakt nepochodili...bohuzial,je to asi tak s tymi penovymi.Manzel sa vyjadril,ze asi neexistuje kociar co by mne vyhovoval😀,uz sme ich mali asi 10

euie
12. apr 2017

@cinculka
@miska199084
Ahojte baby, a tie koliecka aj stratili na funkcnosti alebo je to len esteticke? Rozmyslam, ze ten kocik kupime pre drobca.. a este jedna otazka, ako je to so strieskou v lete? Je nejaka moznost vetrania/ rozopnutia/sietky vzadu? Ked budu najvacsie horucavy, aby to aj prefukovalo jemne...
Rozmyslam aj na britax b-agile 4, len ten je o 1,5kg tazsi a sportak novy hladam aj kvoli vahe terajsieho tanku (gesslein f6). Vie britax a oyster niektora z vas porovnat? Este som nevidela ani jeden z nich. Dopredu dakujem.

euie
12. apr 2017

Update 🙂 myslela som porovnanie oyster zero vs britax b-agile 4 PLUS

liluska7
12. apr 2017

@euie je to len esteticke a to ani tak nehrkoce. Ale ze vraj na jeseň maju byť nové kolieska na oyster 😉

eliskapa
12. apr 2017

@liluska7 nove kolieska? Megaaa
@euie aj nova konstrukcia ma byt - tusim cierna ak uz nahodou aj nie je 😉

euie
13. apr 2017

@eliskapa
@liluska7
Diki baby! Super spravy, len ci vydrzim do jesene 🙂

eliskapa
13. apr 2017

@euie potom posli fotku pre aky si sa rozhodla 😉

elah
17. apr 2017

Ahojte babenky. Chcem sa opytat, ten nanoznik Pinkie, mate 60 cm? Lebo ja som objednala a je ooobrovsky a zosmykava sa. No mam ten vacsi, tak dumam, ci nemate prave ten 60 cm a ten bude ok.

dvezirafy
18. apr 2017

Ahojte kocky. K oysteru mate aj vanicku? Nie je velmi malicka? Vojde do nej aj fusak zimny? Ak, tak ktoru autosedacku ste dopasovali? Dakujem

idez
23. apr 2017

Ahojte, tiez zvazujem kupu toho kocika. Dnes navecer som bola skusit v obchode Britax B-aigle (kvoli ktoremu som tam sla) a potom mi predavacka ukazala tento a ma dostal.... to ovladanie oproti B-aigle ci Streetu bolo neporovnatelne... nakolko som doteraz tento kocik nepoznala, tak som si zasadla a precitala uplne vsetcko co ste doteraz napisali.... vdaka za infosky, snad sa spravne rozhodnem.