Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

ahojte 🙂, ja mam oyster zero olive green a riesila som nanoznik, kedze maly mi v kocatiku este spi, mam lepsi pocit, ked je chraneny pred vetrom. Skusala som jeden od pinkie ale vobec mi pekne nesedel, navyse aj farebne doladenie sa mi celkom nepozdavalo. Nakoniec som kupila oyster footmuff..po slovensky zimny fusak, co sa podla mna zimnym fusakom neda nazvat. Je o nieco hrubsi ako obycajny nanoznik, ale urcite nie zimny podla mna. Po odzipsovani vrchnej casti ostane podlozka do kocika, ktore je v zadnej hornej casti upnuta cvokmi. Povedala by som ze celkovo je idealny na jarne a jesenne dni namiesto nanoznika. Ja som velmi spokojna 🙂.
Objednavala som zo stranky predeti.sk, neviem ci este plati ta akcia, ale mali 20% zlavu na vsetko s promo kodom, plus postovne bolo zadarmo, takze som zan dala 48eur. Pisali ze dodanie 4-6tyzdnov, ale prisiel asi do 2tyzdnov, takze super 🙂.
Dobry den, nepredavate nahodou niekto kocik Oyster Zero? Farba akakolvek, teda okrem ruzovej, kedze mame chlapceka 🙂 Dakujem 🙂
@maxisai Dobry den, ak nemusi byt zero, tak tu je jeden so vsetkym 😘 https://www.modrykonik.sk/market/kociky/qpnb/ko...
Ahoj baby ..,po mojich skusenostiach by som uz oyster nekupila .. po 2 mesiacoch odisla strecha ,kociar zacal strasne vrzgat a teraz sa nieco deje s kolesami .. nechcela som ho reklamovat tak som strechu objednala (ved isto to bude rychlejsie ako reklamovat ) a uz cakam na strechu 2,5 mes. Chlapik kazdy tyzden povie v pondelok bude ,v pondelok vykladaju ale ine traposiny . Kociar zajtra odnesiem na reklamaciu a som zvedava co snim narobia .. mam uz asi 5 kocik a tento ...no sklamana som 😣 tak drzte palce nech nieco poriesim
@stefania100 Dakujem, ale hladam Oyster Zero 😉
Baby nejak som sa zatial nedocitala, ci da kocik, resp potah oprat?
Kočky prosím vás ... neprekáža vám to,že sa opierka nedá datr do úplného sedu a potom sa chcem spýtať, či sa dajú odopnúť pásy , aby sa dali pretiahnúť cez fusak ? ... Ďakujem 😉
@12etuska ahoj, ja som kupila malemu na narodeniny oyster zero 2017, po dvoch tyzdnoch odisla ta umelina zo strechy,cize kocik nepouzitelny,dala som ho reklamovat, dali nam nahradny golfac z roku 5 a cakame na vyhadrenie....ja som bola spokojna,ale ta strecha ma dojala,da sa strecha dakde dokupit prosim ta? Mesiac nevydrzime v tomto pseudokociku,kde vyzera moj maky ako obesenec...
@zuzkaamato Pokial viem, neda sa, teda aj ja som sa na to pytala, ked sme ho kupovali a povedali mi, ze nie.
Ahojte, ideme kupovat oyster zero asi modry prip cierny, no chcem kupit nejaky nanoznik pripadne vlozku. Viete mi prosim poradit ci z pimkie sedia, prip foto? Dakujem
@12etuska nechapem ako sa moze toto stat, mne povedali ze kocik spodnu cast sklada vyrobca,ze v, predajni nasadzuju strechu a kolesa,tak co su vo vurobe lajbavi? Jasne bol tam tlak,tak sa to casom puklo...inak my ked sme hokupovali tak nam pani z pre deti tvrdila ze slovesnky navodbol ku kociku a nebol...cize porusuju zakon...kocik. je pekny,ale tolko starosti nam narobil 🙂
dobry den prosim nepredavate ho nahodou niektora ??mala by som zaujem
ahojte. mam otazocku na maminy, ktore pouzivali kocik oyster s vajickom (maxi cosi). Ono sa nasadi na konstrukciu s tym, ze ta sportova cast tam zostava? ci je mozne sportovu cast dat prec a pouzit iba konstrukciu s vajkom?
@marisha1982 da sa dat prec. Aj ja idem dokupit vanicku a vajicko
Dievčence prosím vás, neviete či sa na Oyster Zero dajú dokúpiť nejaké nafukovacie kolesá? Ďakujem
@sophia3110 zatial nie pokial mam dobre info
@sophia3110 iba na zero 2 .. skusala som nepasuje ale nie ..
Nepouzivate nahodou niekto pinkie nanoznik?

baby a mate na nom i tasku? ja by som chcela obag nan namontovat. zmesti sa?